Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


18.01.2018

Trucuri pentru un piept de pui la grătar delicios

Fie iarnă, fie vară, pieptul de pui la grătar este masa ideală pentru cei mici și cei mari, la orice oră din zi, fiind recomandată pentru un regim alimentar dietetic, pentru un corp suplu, frumos și un chip luminos.

Dar cum facem corect pieptul de pui, astfel încât el să nu iasă nici crud, dar nici prea mult făcut?


Trucuri de la specialiști aflate, cu drag vouă înmânate, pentru un grătar reușit, pe placul oricui gătit:

Pași de urmat:

1. Frigerea:

  • Lasă puiul Deliciosul de Vaslui să ajungă la temperatura camerei (21-22 grade Celsius).
  • Pune-l apoi pe un grătar, pe foc potolit (dă jarul la o parte dacă-i grătar cu jar).
  • Rotește-l pe toate părțile, 12-15 minute, poate 18 dacă pieptul este mai gros.

2. Verificarea:

  • Ia o țepușă din metal, înfinge-o în pieptul de pui, în partea cea mai groasă.
  • Ține-o acolo 5-6 secunde.
  • Lipește-o apoi de încheietura mâinii, pe interior.
  • Dacă e fierbinte (nu te va frige, stai liniștit), puiul e făcut destul.
  • Dacă-i doar călduță, mai lasă puiul pe grătar (sau tigaie) încă 4-5 minute.

3. Plasa de siguranță:

  • În momentul în care pui pieptul de pui pe grătar, pornește cuptorul și lasă-l să se încingă la 200 de grade Celsius.
  • Dacă ai senzația că puiul tău se rumenește prea tare la exterior (poate ai avut focul prea tare, jarul prea aproape etc) și în mijloc încă-i doar călduț, ia-l de pe grătar și ține-l 5-6 minute în cuptorul încins.


Cât ai zice Deliciosul de Vaslui, pieptul de pui pe grătar va fi gata, iar tu vei putea savura alături de toți cei dragi o masă cu gust adevărat, numai bună de savurat.

Tu mai știi alte trucuri pentru grătar? Aștept să îmi scrii pe facebook!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Pentru delicii ca în oraș, Deliciosul îl recomandă pe Văru’ „Fomică?”
Deliciosul de Vaslui - 28.05.2020

Bună ziua, bună ziua, dragii mei! Îmi place să primesc întrebări și curiozități de la voi. Este un semn că vreți să fiți informați corect cu privire la alimentele din carne de pui. Am mai primit o întrebare de la voi pe care normal că o voi dezvolta mai jos. Pregătiți? Hai!

[ ... mai mult ]

Thailanda în tigaie! Aripioare marinate, de mâncat pe nesăturate
Deliciosul de Vaslui - 14.05.2020

Dacă te-ai plictisit de făcut aceleași mâncăruri și totul intră într-o rutină, Deliciosul e lângă voi, dragi gospodine, și vă oferă o soluție exotică, rapidă și meeega delicioasă. Desigur, potrivită și pentru năzdrăvanii care fac mofturi când văd pe masă aceleași bucate. Ia să vedem!

[ ... mai mult ]

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora
Deliciosul de Vaslui - 30.04.2020

Buuuuună ziua, dragele mele! Este săptămâna de stat la discuții, iar astăzi vreau să vă povestesc despre multiplele modalități de ambalare a cărniței de Delicios și despre beneficiile fiecărei metode. Știți doar că sunt aici cu cele mai sincere informații, așa că haide să vedem ce spun specialiștii mei de la Safir!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC