Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


18.01.2018

Trucuri pentru un piept de pui la grătar delicios

Fie iarnă, fie vară, pieptul de pui la grătar este masa ideală pentru cei mici și cei mari, la orice oră din zi, fiind recomandată pentru un regim alimentar dietetic, pentru un corp suplu, frumos și un chip luminos.

Dar cum facem corect pieptul de pui, astfel încât el să nu iasă nici crud, dar nici prea mult făcut?


Trucuri de la specialiști aflate, cu drag vouă înmânate, pentru un grătar reușit, pe placul oricui gătit:

Pași de urmat:

1. Frigerea:

  • Lasă puiul Deliciosul de Vaslui să ajungă la temperatura camerei (21-22 grade Celsius).
  • Pune-l apoi pe un grătar, pe foc potolit (dă jarul la o parte dacă-i grătar cu jar).
  • Rotește-l pe toate părțile, 12-15 minute, poate 18 dacă pieptul este mai gros.

2. Verificarea:

  • Ia o țepușă din metal, înfinge-o în pieptul de pui, în partea cea mai groasă.
  • Ține-o acolo 5-6 secunde.
  • Lipește-o apoi de încheietura mâinii, pe interior.
  • Dacă e fierbinte (nu te va frige, stai liniștit), puiul e făcut destul.
  • Dacă-i doar călduță, mai lasă puiul pe grătar (sau tigaie) încă 4-5 minute.

3. Plasa de siguranță:

  • În momentul în care pui pieptul de pui pe grătar, pornește cuptorul și lasă-l să se încingă la 200 de grade Celsius.
  • Dacă ai senzația că puiul tău se rumenește prea tare la exterior (poate ai avut focul prea tare, jarul prea aproape etc) și în mijloc încă-i doar călduț, ia-l de pe grătar și ține-l 5-6 minute în cuptorul încins.


Cât ai zice Deliciosul de Vaslui, pieptul de pui pe grătar va fi gata, iar tu vei putea savura alături de toți cei dragi o masă cu gust adevărat, numai bună de savurat.

Tu mai știi alte trucuri pentru grătar? Aștept să îmi scrii pe facebook!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani
Deliciosul de Vaslui - 14.11.2019

Ești în pană de idei? Sau puiul tău de om s-a săturat de meniul zilnic? Eu, Deliciosul, sunt aici ca să te ajut! Gătitul pentru prichindei trebuie să fie o joacă, nimic complicat. Trebuie să avem maaare grijă la ce le punem în farfurie, prin urmare sunt aici ca să te sfătuiesc cu privire la o cină sănătoasă și deeeelicioasă. Să ne apucăm de treabă!

[ ... mai mult ]

Întrebarea omului, răspunsul specialistului: cu ce e hrănit Deliciosul de Vaslui?
Deliciosul de Vaslui - 31.10.2019

Eu, Deliciosul, am mereu grijă să alegi și să consumi cărnița de cea mai bună calitate. Tu și familia ta de ștrengari aveți nevoie de sinceritate și transparență în comunicare. Haide să afli cu ce sunt hrănit și de ce cărnița mea are gust adevărat de pui!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC