Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


28.04.2017

Trucuri pentru un grătar delicios

Ziua muncii a sosit, iar eu două rețete pentru un grătar pe placul tuturor am pregătit. Înainte să plecăm la grătar împreună, ia ingredientele repejor și le adună:
 

Grătarul alintat în vin are gustul cel mai fin

Ingrediente de adunat:
  •  Mix pentru grătar Deliciosul de Vaslui
  •  vin roşu
  •  jumătate de pahar de ulei de măsline
  •  un sfert de pahar de sos de soia
  •  un praz tăiat rondele
  •  doi căţei de usturoi
  •  două linguriţe de zahăr brun

Pași ușor de urmat:

Pasul 1: Pune într-un bol toate ingredientele și amestecă bine.
Pasul 2: Adaugă cărnița de pui Deliciosul de Vaslui.
Pasul 3: Lasă carnea la macerat în frigider cel puţin patru ore.
Pasul 4: Întoarce fiecare bucăţică de pe o parte pe alta pentru ca macerarea să fie uniformă.
Pasul 5: Scoate carnea cu cel puţin o oră înainte să o așezi pe grătar.

Indiferent dacă celor dragi ție le place mai mult pieptul de pui, pulpele sau aripioarele, această rețetă va fi un deliciu garantat, vei pregăti un grătar minunat!
 

Pentru un grătar gustos, gătește cărnița de pui cu unt cremos

Ingrediente de adunat:  
  •  Mix family grill Deliciosul de Vaslui
  •  sare kosher și sare de mare
  •  bere
  •  ulei de măsline
  •  căței de usturoi
  •  unt nesărat

Pași iute de urmat:

Pasul 1: Lasă carnea în bere timp de 5-10 minute.
Pasul 2: Condimentează cărnița de pui Deliciosul de Vaslui cu sare Kosher înainte să o pui pe grătar.
Pasul 3: Unge fiecare bucată cu ulei pe măsline, apoi freac-o cu usturoi.
Pasul 4: Așază carnea de pui pe grătar și presară pe ea sare de mare.
Pasul 5: Când carnea este făcută, unge-o cu puțin unt pe ambele părți.

Cu așa ingrediente vestite, bucățelele de carne de pui vor fi inedite.

Alte trucuri de probat:

2-3 linguri de cafea

Dacă îți place cafeaua la nebunie și ți-ai dori o experiență culinară savuroasă, atunci ia și cafeaua ta preferată cu tine de acasă. Freacă bucățile de carne cu 1-2 linguri de cafea, apoi așază-le pe grătar. Gustul va fi garantat, pe cuvânt de Delicios!

gemuri și jeleuri

Un truc ideal pentru a-i mulțumi pe puii de om la masă: prepară-le sosul preferat cu ajutorul gemurilor și jeleurilor făcute în casă. Dulce și delicios, un sos ideal pentru orice mic pofticios.

Dacă ți-e poftă și de frigărui de pui, află rețeta mea.

Haideți cu toții la masă, astăzi natura ne e casă, să petrecem împreună, să ne bucurăm împreună!
Aștept să-mi scrii pe facebook cum te-ai distrat de 1 mai.

Vezi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui
 

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul e delicios pentru că e delicios: de ce sunt diferit față de alți pui?
Deliciosul de Vaslui - 19.03.2020

M-ați întrebat de ce mă numesc Deliciosul de Vaslui și cu ce mă diferențiez de ceilalți pui. Deci e momentul să vorbim doaaar despre mine! Mă bucur tare mult că vă interesează istorioara mea, așa că haide să povestim puțin!

[ ... mai mult ]

Bărcuțe din dovlecei cu cărniță yummy-yummy
Deliciosul de Vaslui - 05.03.2020

Bunăăăă ziua, gospodinele mele! O nouă săptămână, o nouă rețetă pentru ghemotoacele tale. De data această vom fi ceva mai creativi și vom transforma niște simpli dovlecei în super bărcuțe umplute cu carne pregătite să ancoreze în stomăcelul puiuților de om. Umm, îmi lasă ciocul apă. Hai să vedem ce trebuie să facem!

[ ... mai mult ]

Mai mai multe întrebări despre carnea de pasăre, mai multe răspunsuri sincere de la specialiștii Safir
Deliciosul de Vaslui - 20.02.2020

De-a lungul anului 2019 am primit foarte multe întrebări de la voi și taaare m-am bucurat că vreți să fiți informați cu privire la carnea de pasăre pe care o consumați. Însă maratoniștii mei de la Safir nu au stat în loc și au dezvoltat o secțiune de Întrebări și Răspunsuri despre preparatele și semipreparatele de la...”Fomică?”.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC