Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


15.02.2018

Tarta cu piept de pui și ciuperci merită să o încerci

Ziua de Dragobete este una deosebită, ce merită sărbătorită ca atare, acasă, cuibăriți amândoi la căldurică, savurând împreună o masă delicioasă. Așa că, rețete speciale am tot căutat și tare mândru-s de ce-am aflat:

Tarta de pui pe masă, dragostea va domni în casă

Ingrediente de adunat pentru aluat:

  • 200 g făină
  • 125 g unt rece
  • 1 gălbenuș
  • sare după gust

Ingrediente de adunat pentru umplutură:

  • 1 cutie cu ciuperci
  • 1 jumătate piept de pui Deliciosul de Vaslui
  • 2-3 ouă
  • 200 g smântână
  • 1 ceapă mică
  • 50 g cașcaval
  • 1 linguriță unt
  • sare și piper după gust

Pași de urmat

Pasul 1: Amestecă făina cu un praf de sare și untul tăiat cubulețe până obții o textură nisipoasă.
Pasul 2: Adaugă galbenusul, dă aluatului o formă rotundă, rulează-l într-o folie alimentară și pune-l la rece jumătate de oră.
Pasul 3: Călește într-o linguriță cu unt ceapa tăiată mărunt, împreună cu ciupercile tocate la cuțit.
Pasul 4: Când apa pe care o lasă ciupercile a scăzut, adaugă cubulețele de pui și lasă pe foc doar câteva minute.
Pasul 5: Adaugă sare și piper după gust și lasă să se răcorească.
Pasul 6: Bate ouăle cu smântâna și cu un praf de sare și încorporează-le în compoziția de ciuperci.
Pasul 7: Întinde aluatul în forma de copt și toarnă umplutura.
Pasul 8: Presară deasupra cascavalul și pune la cuptor pentru 40-50 de minute sau până capătă o culoare aurie.
Pasul 9: Scoate din cuptor și lasă deoparte 10 minute, abia apoi feliază și servește tarta cu cel drag.

Pofta mare tuturor, Sărut mâna bucătăreselor, pentru toată dragostea lor!
Aștept să-mi scrii pe facebook ce efect a avut rețeta mea. Tu ce vrei să-i pregătești jumătății tale delicioase de Dragobete?

Sursă foto: cooklogs.com
Sursă rețetă: ecuisine.ro

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani
Deliciosul de Vaslui - 14.11.2019

Ești în pană de idei? Sau puiul tău de om s-a săturat de meniul zilnic? Eu, Deliciosul, sunt aici ca să te ajut! Gătitul pentru prichindei trebuie să fie o joacă, nimic complicat. Trebuie să avem maaare grijă la ce le punem în farfurie, prin urmare sunt aici ca să te sfătuiesc cu privire la o cină sănătoasă și deeeelicioasă. Să ne apucăm de treabă!

[ ... mai mult ]

Întrebarea omului, răspunsul specialistului: cu ce e hrănit Deliciosul de Vaslui?
Deliciosul de Vaslui - 31.10.2019

Eu, Deliciosul, am mereu grijă să alegi și să consumi cărnița de cea mai bună calitate. Tu și familia ta de ștrengari aveți nevoie de sinceritate și transparență în comunicare. Haide să afli cu ce sunt hrănit și de ce cărnița mea are gust adevărat de pui!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC