Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


14.11.2019

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani

În cazul puiuților de om, mâncarea trebuie să aibă o poveste. Dar când ești în pană de idei, ce faci? Deliciosul te învață să-i atragi la masă prin mirosuri yummy-yummy ce îi vor face să mai ceară și o a doua porție.

Astăzi am pregătit pentru tine, draga mea, o rețetă de pulpe de pui Deliciosul de Vaslui, cu cașcaval lipicios.

Pui-Pui și Cioc-Cioc s-au întâlnit la un loc: ciocănele de pui cu cașcaval

 

Ingrediente de adunat 

8 pulpe de pui inferioare Deliciosul de Vaslui

cașcaval 

sare, piper

ulei

unt

ierburi aromatice

Pași de urmat

1. Spălăm pulpele de pui inferioare Deliciosul de Vaslui (opțional putem da pielea la o parte).

2. Condimentăm pulpele cu sare și ierburi aromatice, apoi le punem la fiert cu un cubuleț de unt.

3. Le fierbem bine bine bine, pentru că trebuie să le scoatem apoi ușor oasele.

4. După ce le-am lăsat la răcit, în locul oaselor scoase punem bucățelele de cașcaval.

5. Între timp punem și cuptorul la încălzit.

6. Ungem o tavă cu unt și așezăm pulpele de pui umplute cu cașcaval. 

7. Vom lăsa tava la cuptor cam 15 minute, cât să se rumenească puțin cărnița.

Ca garnitură poți folosi orice-i place micuțului tău. Fie salată, legume fierte, orez sau piure, cu siguranță va mai cere o porție.

Pulpele prezentate de mine înlocuiesc cu ușurință orice mâncare de tip fast-food pentru că vor ieși la fel de delicioase și aspectuoase.

 

Spor la înfulecat!

 

Nu uita să-mi zici pe facebook cum i s-a părut puiului tău acest fel de mâncare preparat ca în oraș.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Rulouri de pui Deliciosul de Vaslui cu spanac: un deliciu pentru prichindei
Deliciosul de Vaslui - 15.10.2020

Deli e iar în bucătărie! Și cum afară nu mai este chiar așa de cald, iar statul în bucătărie, printre aburi, este mai suportabil, zic să revenim la măncăruri mai complexe. Azi gătim Rulouri din pui, cu cașcaval și spanac! Acestea pot reprezenta masa de prânz sau cina familiei tale datorită consistenței și sentimentului de sățietate pe care-l oferă această rețetă. Hai să ne punem șorțul și să trecem la bucătărit!

[ ... mai mult ]

Cum depozitezi carnea Deliciosul de Vaslui la frigider?
Deliciosul de Vaslui - 01.10.2020

Carnea congelată de pui este unul dintre produsele cel mai des cumpărate de români datorită posibilității îndelungate de depozitare, pentru că gospodinele mele gătesc zi de zi pentru familia lor. Totuși, multe întrebări am primit despre metode de păstrare a cărnii Deliciosul de Vaslui, perioada sau decongelarea. Așa că azi discutăm despre acest subiect și învățăm cum să protejăm produsele din carne de pui pentru a oferi o masă sigură celor dragi.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC