Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


14.11.2019

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani

În cazul puiuților de om, mâncarea trebuie să aibă o poveste. Dar când ești în pană de idei, ce faci? Deliciosul te învață să-i atragi la masă prin mirosuri yummy-yummy ce îi vor face să mai ceară și o a doua porție.

Astăzi am pregătit pentru tine, draga mea, o rețetă de pulpe de pui Deliciosul de Vaslui, cu cașcaval lipicios.

Pui-Pui și Cioc-Cioc s-au întâlnit la un loc: ciocănele de pui cu cașcaval

 

Ingrediente de adunat 

8 pulpe de pui inferioare Deliciosul de Vaslui

cașcaval 

sare, piper

ulei

unt

ierburi aromatice

Pași de urmat

1. Spălăm pulpele de pui inferioare Deliciosul de Vaslui (opțional putem da pielea la o parte).

2. Condimentăm pulpele cu sare și ierburi aromatice, apoi le punem la fiert cu un cubuleț de unt.

3. Le fierbem bine bine bine, pentru că trebuie să le scoatem apoi ușor oasele.

4. După ce le-am lăsat la răcit, în locul oaselor scoase punem bucățelele de cașcaval.

5. Între timp punem și cuptorul la încălzit.

6. Ungem o tavă cu unt și așezăm pulpele de pui umplute cu cașcaval. 

7. Vom lăsa tava la cuptor cam 15 minute, cât să se rumenească puțin cărnița.

Ca garnitură poți folosi orice-i place micuțului tău. Fie salată, legume fierte, orez sau piure, cu siguranță va mai cere o porție.

Pulpele prezentate de mine înlocuiesc cu ușurință orice mâncare de tip fast-food pentru că vor ieși la fel de delicioase și aspectuoase.

 

Spor la înfulecat!

 

Nu uita să-mi zici pe facebook cum i s-a părut puiului tău acest fel de mâncare preparat ca în oraș.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Câtă mâncare mănâncă un pui pe zi și la ce greutate trebuie să ajungă?
Deliciosul de Vaslui - 26.12.2019

Multe întrebări au primit specialiștii mei de la Safir despre hrana și greutatea puilor din fermele proprii Grupului. Acesta este un semn că sunteți în căutare de cââât mai multe informații corecte și sincere despre ceea ce consumați, iar eu, Deliciosul de Vaslui, sunt foarte foarte fericit. Și știți cu toții că sunt un pui sincer, onest și că am mereu răspunsuri pertinente, menite să te informeze cât mai corect. Hai să vedem cum răspund prietenii mei specialiști la întrebarea săptămânii!

[ ... mai mult ]

Colțunași pentru urmași. Cu pui, măsline, prin cașcaval trași
Deliciosul de Vaslui - 12.12.2019

Distrează-te în bucătărie alături de super omuleții tăi. Cine a zis că gătitul este plictisitor? Încearcă să gătești cu prichindelul tău rețete ușoare și delicioase care să-i facă cu ochiul și să-ți fure mâncărica din farfurie cât nu ești atentă. Eu, Deliciosul de Vaslui, sunt iarăși lângă voi, râd, mă distrez și vă aduc cărnița potrivită.

[ ... mai mult ]

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC