Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


24.01.2019

Sănătate în bucate: Piept de pui în straturi de legume

Pieptul de pui este preferatul orișicui, pentru că este sățios, delicios și foaaaarte sănătos. Ușor de preparat, acesta se înțelege de minune cu legumele și îți oferă zilnic în dar doze de sănătate. De aceea, astăzi m-am gândit că tare ți-ar fi pe plac pieptul de pui cu spanac, pe pat de cartofi așezat și cu legume colorat.  

Iată cât de ușor e de preparat:

Piept de pui cu spanac, pe pat de cartofi așezat, cu legume colorat

Ingrediente de adunat

  • 1 piept de pui Deliciosul de Vaslui
  • 200 g spanac fiert
  • 200 g cașcaval ras
  • 8 ardei capia roșii
  • 4 ouă
  • 150 g smântână
  • 4 cartofi
  • 50 g unt
  • 1 praf de usturoi
  • sare și piper după gust

Pași de urmat

1. Gătim feliuțele de piept de pui Deliciosul de Vaslui la grătar sau la grill;
2. Fierbem cartofii în coajă, după ce s-au răcit îi tăiem felii subțiri;
3. Pregătim un sos din 3 ouă, 150 grame cașcaval, smântână, sare și piper;
4. Spanacul fiert îl tocăm și îl amestecăm cu un ou, 50 grame cașcaval ras, un praf de usturoi, sare și piper;
5. Ungem o formă de ceramică sau de yena cu unt, așezăm un strat de felii de cartofi, asezonăm cu sare și piper.
6. Peste stratul de cartofi punem un strat subțire de sos, peste care așezăm un strat de ardei copți;
7. Continuăm cu un strat de feliuțe de piept de pui, apoi cu unul din amestecul de spanac și încheiem cu încă un strat de ardei copți.
8. Turnăm deasupra sosul rămas și introducem la cuptor până se gratinează frumos.
9. Lăsăm la răcit 15 minute, după care îl porționăm și îl servim cu poftă.

Masa este pregătită, așteaptă să fie gustărită, caldă sau rece nu contează, gustul adevărat de pui rămâne același.
Te aștept pe facebook, să-mi arăți cum ți-a ieșit, dragă bucătar desăvârșit.

 Sursă reteta+foto: bucatareselevesele.ro

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Carnea de pui fără piele este mai slabă? Află răspunsul de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul de Vaslui - 16.05.2019

Carnea de pui cu piele sau fără piele? Aceasta este întrebarea. Află de la Deliciosul de Vaslui dacă atunci când consumi carne de pui fără piele beneficiezi într-adevăr de o carne mai slabă decât cea cu piele, pentru ca totul să fie limpede ca bună ziua.

[ ... mai mult ]

Cu noi, totul e CLAR! Vizitează noua pagină Q&A, cu toate întrebările de la voi și răspunsurile de la noi
Deliciosul de Vaslui - 02.05.2019

Din dorința de a te vedea corect informat, am creat o pagină specială, cu toate întrebările primite de la voi despre carnea de pui, însoțite de răspunsurile de la specialiștii noștri. Află tot ce vrei să știi despre carnea de pui, fii informat, fii câștigător!

[ ... mai mult ]

Campania „Limpede ca bună ziua” încurajează comunicarea transparentă, cu scopul de a demonta miturile industriei cărnii de pui
Deliciosul de Vaslui - 04.02.2019

Pentru a înțelege CLAR cum poți participa la concursul „Limpede ca bună ziua” cu premii săptămânale puse în joc, am creat un articol în care afli tot ce trebuie să știi despre acest concurs inedit, desfășurat în perioada 1 Aprilie-12 Mai 2019, ce are ca obiectiv încurajarea comunicării transparente, așa cum sunt și produsele Deliciosul de Vaslui în noul ambalaj.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC