Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


24.01.2019

Sănătate în bucate: Piept de pui în straturi de legume

Pieptul de pui este preferatul orișicui, pentru că este sățios, delicios și foaaaarte sănătos. Ușor de preparat, acesta se înțelege de minune cu legumele și îți oferă zilnic în dar doze de sănătate. De aceea, astăzi m-am gândit că tare ți-ar fi pe plac pieptul de pui cu spanac, pe pat de cartofi așezat și cu legume colorat.  

Iată cât de ușor e de preparat:

Piept de pui cu spanac, pe pat de cartofi așezat, cu legume colorat

Ingrediente de adunat

  • 1 piept de pui Deliciosul de Vaslui
  • 200 g spanac fiert
  • 200 g cașcaval ras
  • 8 ardei capia roșii
  • 4 ouă
  • 150 g smântână
  • 4 cartofi
  • 50 g unt
  • 1 praf de usturoi
  • sare și piper după gust

Pași de urmat

1. Gătim feliuțele de piept de pui Deliciosul de Vaslui la grătar sau la grill;
2. Fierbem cartofii în coajă, după ce s-au răcit îi tăiem felii subțiri;
3. Pregătim un sos din 3 ouă, 150 grame cașcaval, smântână, sare și piper;
4. Spanacul fiert îl tocăm și îl amestecăm cu un ou, 50 grame cașcaval ras, un praf de usturoi, sare și piper;
5. Ungem o formă de ceramică sau de yena cu unt, așezăm un strat de felii de cartofi, asezonăm cu sare și piper.
6. Peste stratul de cartofi punem un strat subțire de sos, peste care așezăm un strat de ardei copți;
7. Continuăm cu un strat de feliuțe de piept de pui, apoi cu unul din amestecul de spanac și încheiem cu încă un strat de ardei copți.
8. Turnăm deasupra sosul rămas și introducem la cuptor până se gratinează frumos.
9. Lăsăm la răcit 15 minute, după care îl porționăm și îl servim cu poftă.

Masa este pregătită, așteaptă să fie gustărită, caldă sau rece nu contează, gustul adevărat de pui rămâne același.
Te aștept pe facebook, să-mi arăți cum ți-a ieșit, dragă bucătar desăvârșit.

 Sursă reteta+foto: bucatareselevesele.ro

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Câtă mâncare mănâncă un pui pe zi și la ce greutate trebuie să ajungă?
Deliciosul de Vaslui - 26.12.2019

Multe întrebări au primit specialiștii mei de la Safir despre hrana și greutatea puilor din fermele proprii Grupului. Acesta este un semn că sunteți în căutare de cââât mai multe informații corecte și sincere despre ceea ce consumați, iar eu, Deliciosul de Vaslui, sunt foarte foarte fericit. Și știți cu toții că sunt un pui sincer, onest și că am mereu răspunsuri pertinente, menite să te informeze cât mai corect. Hai să vedem cum răspund prietenii mei specialiști la întrebarea săptămânii!

[ ... mai mult ]

Colțunași pentru urmași. Cu pui, măsline, prin cașcaval trași
Deliciosul de Vaslui - 12.12.2019

Distrează-te în bucătărie alături de super omuleții tăi. Cine a zis că gătitul este plictisitor? Încearcă să gătești cu prichindelul tău rețete ușoare și delicioase care să-i facă cu ochiul și să-ți fure mâncărica din farfurie cât nu ești atentă. Eu, Deliciosul de Vaslui, sunt iarăși lângă voi, râd, mă distrez și vă aduc cărnița potrivită.

[ ... mai mult ]

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC