Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


15.10.2020

Rulouri de pui Deliciosul de Vaslui cu spanac: un deliciu pentru prichindei

O nouă atracție pentru pici: rulorui de pui cu spanac și cașcaval

Hmm, poate părea puțin complicată această rețetă, dar vă spune Deli că nu-i chiar așa. Totul constă în organizare. În plus, partea frumoasă la această rețetă este că puteți schimba oricând ingredientele, cu ce aveți prin casă. Astăzi eu am hotărât să folosesc, pe lângă carnea de pui, spanac și cașcaval ca alimente de bază.

Ingrediente de adunat:

  • 4 bucăți Pulpe de pui dezosate cu/fără piele Deliciosul de Vaslui
  • 100g cașcaval ras
  • 140g cremă de brânză
  • 125g spanac
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 albuș ou
  • Sare, piper

Ingrediente de adunat pentru topping:

  • 2 albușuri de ou
  • 4-5 linguri pesmet
  • 4-5 linguri sos de roșii
  • 50g cașcaval ras

Pași de urmat:

  1. Într-o tigaie punem la încins uleiul, adăugăm tot usturoiul tocat și  spanacul proaspăt. Condimentăm cu sare, piper și amestecăm până ce frunzele de spanac se înmoaie.
  2. Apoi amestecăm cașcavalul ras cu crema de brânză, adăugăm spanacul răcit și albușul de ou bătut puțin cu furculița. Condimentăm cu sare și piper după gust.
  3. Pulpe de pui dezosate cu/fără piele se bat cu ciocanul de șnițele apoi le umplem cu brânza și spanacul recent preparate.
  4. Urmează să rulăm bucățile de carne și să le trecem prin albuș bătut și pesmet.
  5. Le așezăm într-un vas de ceramică uns cu uleiul de măsline, apoi punem la cuptorul preîncălzit la 200 grade C pentru 30-40 minute sau până ce rulourile sunt bine pătrunse și ușor rumene.
  6. Cu câteva minute înainte de a fi gata, punem de-asupra bucăților de carne sosul de roșii si presărăm cașcavalul ras. Punem iar în cuptor până ce cașcavalul începe să se gratineze.

Ce bine sunăăăă! Deli vă mai spune că puteți servi aceste rulouri alături de o salată sau o garnitură de legume sote ori piure de cartofi sau orice garnitură care e pe placul celor mici.

Sper că reușești să-ți ademenești năzdrăvanii la masă cu această rețetă. Aștept să-mi zici pe pagina mea de facebook dacă familiei tale i-a plăcut.

Te puuuuuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Placintă cu pui, ciuperci și orez. Mănânci de nu te vezi
Deliciosul De Vaslui - 12.11.2020

Deliciosul salvează iar mesele gospodinelor! Sezonul cald se îndepărtează ușor, așa că de acum începem să gătim rețete ceva mai... consistente. Stai fără griji, Deli caută rețete rapide, potrivite pentru cei mici, dar și pentru întreaga ta familie. Să vedem mâncărica de săptămâna aceasta!

[ ... mai mult ]

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC