Pentru cei ce fac mâncare
Le dau recomandare,
Că o mâncare pe măsură
Le dă sănătate bună,
Stresul imediat dispare,
Simți o mare ușurare.
De aia eu la toți vă zic,
Fie mare, fie mic,
Ca nicicând să nu lipsească
Deliciosul de pe masă.
Și chiar acuma vă propui
"UN RULOU DIN PIEPT de PUI"
Listă de cumpărături:
-
1 piept de pui întreg
-
1 felie șuncă presată
-
1 felie cașcaval
-
1 linguriță mustar
-
1 castravete tăiat în 4, pe lung
-
1 gogoșar murat
-
1 lingură pesmet
-
1 ou
-
1 lingură făină
-
4 linguri ulei
Se adapteaza cantitățile în funcție de câte rulouri se dorește.
Se tranșează pieptul Deliciosului ca pentru grătar și se bate bucata de carne cu ciocanul de șnițele, să se întindă bine, pentru a fi cât mai lată. Se unge pieptul de pui cu un strat de mustar, peste el felia de șuncă presată, apoi felia de cașcaval, castravetele tăiat și în final gogoșarul. Se rulează pieptul pentru a se obține un rulou. Pentru a finaliza, trebuie să procedezi ca pentru șnițel. Dai ruloul prin pesmet, apoi prin ou, prin faină, și iar prin ou. Îl pui în ulei încins și-l prăjești. După ce s-a răcit, îl tai în feliuțe.
Poftă bună! Mulțumim și pe Facebook vă poftim!
Vezi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui
Autor
Deliciosul de Vaslui
Categorie
Rețete Delicioase
Taguri
rulou din piept de pui