Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


27.12.2018

Revelion Delicios: Tort aperitiv cu piept de pui și ciuperci

Se spune din popor că masa de Revelion trebuie să fie deosebită, cu bucate delicioase, arătoase, care să încânte privirea și să cucerească poftele, așa că astăzi am pregătit pentru tine, dragă fan Delicios, o rețetă delicioasă de tort aperitiv, tare inventiv, savuros și taare ochios:

Iată cât de repede și ușor poți să-l pregătești:

Tort aperitiv cu piept de pui și ciuperci

Ingrediente de adunat

  • 400 g ciuperci marinate
  • 300 g piept de pui Deliciosul de Vaslui
  • 200 g castraveți murați
  • 150 g cașcaval
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 50 g ceapă verde
  • 30 g pătrunjel
  • 300 g maioneză
  • sare după gust

Pași de urmat

1. Tăiem mărunt ceapa verde și pătrunjelul.
2. Fierbem cartofii și morcovii până sunt moi, îi lăsăm apoi să se răcească și îi dăm prin răzătoarea mare.
3. Fierbem pieptul de pui Deliciosul de Vaslui în apă cu sare până este gata, îl scoatem din apă și îl lăsăm la răcit, apoi îl tăiem cubulețe.
4. Tăiem felii castraveții marinați.
5. Asamblăm salata de sus în jos, într-o tavă de tort cu fundul detașabil, tapetată cu folie alimentară.
6. În tava pregătită punem primul strat de ciuperci (scurse bine de marinadă), cu capurile în jos. Peste el distribuim ceapa verde și pătrunjelul.
7. Peste ceapă punem stratul de cartofi și ungem cu maioneză.
8. Continuăm cu un strat de castraveți marinați și cu unul de morcovi.
9. Peste stratul de morcovi punem pieptul de pui Deliciosul de Vaslui și ungem cu maioneză.
10. Dăm cașcavalul prin răzătoare și îl distribuim peste maioneză.
11. Punem  tortul la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.
12. Înainte de a-l servi facem următoarea procedură: întoarcem forma cu salată pe o farfurie pe care va fi servit, scuturăm bine până se desprinde de pereții tăvii și scoatem folia alimentară.

Tortul e pregătit, suntem gata de sărbătorit! Musafirii vor fi cuceriți garantat cu așa tort delicios preparat. Spor la gătit, aștept pe facebook poze cu tortul făcut de tine!

Sursă reteta +foto: savuros.info

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Sănătate în bucate: Piept de pui în straturi de legume
Deliciosul de Vaslui - 24.01.2019

Ești în căutare de gustări sănătoase, delicioase și sățioase, ideale de pus la pachețel, de luat la muncă, la școală sau în vacanțe? Iată o idee de mâncare de pui care va cuceri garantat ori pofticios sau înfometat. Hai să o pregătim împreună!

[ ... mai mult ]

Cum să alegi produse din carne de pui de calitate?
Deliciosul de Vaslui - 10.01.2019

Un nou an cu multă voie bună a început, de aceea astăzi vreau să te învăț, dragă fan Delicios, cum să alegi produse din carne de pui sigure și autentice, pentru ca tu să ai o alimentație corectă, secretul unei vieți sănătoase.

[ ... mai mult ]

Revelion Delicios: Tort aperitiv cu piept de pui și ciuperci
Deliciosul de Vaslui - 27.12.2018

Ești în căutare de gustări deosebite pentru masa de Revelion? Am pregătit pentru tine o rețetă delicioasă de tort aperitiv, cu piept de pui și legume, savuros și taaare arătos. Hai să învățăm să-l pregătim împreună!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC