Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


27.12.2018

Revelion Delicios: Tort aperitiv cu piept de pui și ciuperci

Se spune din popor că masa de Revelion trebuie să fie deosebită, cu bucate delicioase, arătoase, care să încânte privirea și să cucerească poftele, așa că astăzi am pregătit pentru tine, dragă fan Delicios, o rețetă delicioasă de tort aperitiv, tare inventiv, savuros și taare ochios:

Iată cât de repede și ușor poți să-l pregătești:

Tort aperitiv cu piept de pui și ciuperci

Ingrediente de adunat

  • 400 g ciuperci marinate
  • 300 g piept de pui Deliciosul de Vaslui
  • 200 g castraveți murați
  • 150 g cașcaval
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 50 g ceapă verde
  • 30 g pătrunjel
  • 300 g maioneză
  • sare după gust

Pași de urmat

1. Tăiem mărunt ceapa verde și pătrunjelul.
2. Fierbem cartofii și morcovii până sunt moi, îi lăsăm apoi să se răcească și îi dăm prin răzătoarea mare.
3. Fierbem pieptul de pui Deliciosul de Vaslui în apă cu sare până este gata, îl scoatem din apă și îl lăsăm la răcit, apoi îl tăiem cubulețe.
4. Tăiem felii castraveții marinați.
5. Asamblăm salata de sus în jos, într-o tavă de tort cu fundul detașabil, tapetată cu folie alimentară.
6. În tava pregătită punem primul strat de ciuperci (scurse bine de marinadă), cu capurile în jos. Peste el distribuim ceapa verde și pătrunjelul.
7. Peste ceapă punem stratul de cartofi și ungem cu maioneză.
8. Continuăm cu un strat de castraveți marinați și cu unul de morcovi.
9. Peste stratul de morcovi punem pieptul de pui Deliciosul de Vaslui și ungem cu maioneză.
10. Dăm cașcavalul prin răzătoare și îl distribuim peste maioneză.
11. Punem  tortul la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.
12. Înainte de a-l servi facem următoarea procedură: întoarcem forma cu salată pe o farfurie pe care va fi servit, scuturăm bine până se desprinde de pereții tăvii și scoatem folia alimentară.

Tortul e pregătit, suntem gata de sărbătorit! Musafirii vor fi cuceriți garantat cu așa tort delicios preparat. Spor la gătit, aștept pe facebook poze cu tortul făcut de tine!

Sursă reteta +foto: savuros.info

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Limpede ca bună ziua! Alegeri transparente pentru un meniu sănătos, de la A la Z
Deliciosul de Vaslui - 01.08.2019

Cum știu că uneori este mai puțin ușor să faci alegeri corecte pentru o alimentație sănătoasă, astăzi vreau să vorbim limpede ca bună ziua despre cum să alegi carnea de pui sănătoasă și cum să o gătești repede și ușor.

[ ... mai mult ]

Tu știi să alegi corect carnea de pui? Aceasta este întrebarea
Deliciosul de Vaslui - 18.07.2019

Pentru că am primit din partea voastră multe întrebări despre cum se alege corect carnea de pui, am scris un articol special dedicat acestui subiect, astfel încât totul despre alegerea cărnii de pui sănătoase să fie limpede ca bună ziua.

[ ... mai mult ]

Puiul Deliciosul de Vaslui este natural? Specialiștii Safir răspund limpede ca bună ziua
Deliciosul de Vaslui - 04.07.2019

Citind cu atenție întrebările voastre despre carnea de pui trimise pe safir.ro, am observat că multă lume dorește să știe dacă eu, Deliciosul de Vaslui, sunt un pui natural, de aceea am apelat la specialiștii Safir, care au răspuns la întrebare limpede ca bună ziua. Află răspunsul în noul meu articol!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC