Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


27.12.2018

Revelion Delicios: Tort aperitiv cu piept de pui și ciuperci

Se spune din popor că masa de Revelion trebuie să fie deosebită, cu bucate delicioase, arătoase, care să încânte privirea și să cucerească poftele, așa că astăzi am pregătit pentru tine, dragă fan Delicios, o rețetă delicioasă de tort aperitiv, tare inventiv, savuros și taare ochios:

Iată cât de repede și ușor poți să-l pregătești:

Tort aperitiv cu piept de pui și ciuperci

Ingrediente de adunat

  • 400 g ciuperci marinate
  • 300 g piept de pui Deliciosul de Vaslui
  • 200 g castraveți murați
  • 150 g cașcaval
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 50 g ceapă verde
  • 30 g pătrunjel
  • 300 g maioneză
  • sare după gust

Pași de urmat

1. Tăiem mărunt ceapa verde și pătrunjelul.
2. Fierbem cartofii și morcovii până sunt moi, îi lăsăm apoi să se răcească și îi dăm prin răzătoarea mare.
3. Fierbem pieptul de pui Deliciosul de Vaslui în apă cu sare până este gata, îl scoatem din apă și îl lăsăm la răcit, apoi îl tăiem cubulețe.
4. Tăiem felii castraveții marinați.
5. Asamblăm salata de sus în jos, într-o tavă de tort cu fundul detașabil, tapetată cu folie alimentară.
6. În tava pregătită punem primul strat de ciuperci (scurse bine de marinadă), cu capurile în jos. Peste el distribuim ceapa verde și pătrunjelul.
7. Peste ceapă punem stratul de cartofi și ungem cu maioneză.
8. Continuăm cu un strat de castraveți marinați și cu unul de morcovi.
9. Peste stratul de morcovi punem pieptul de pui Deliciosul de Vaslui și ungem cu maioneză.
10. Dăm cașcavalul prin răzătoare și îl distribuim peste maioneză.
11. Punem  tortul la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.
12. Înainte de a-l servi facem următoarea procedură: întoarcem forma cu salată pe o farfurie pe care va fi servit, scuturăm bine până se desprinde de pereții tăvii și scoatem folia alimentară.

Tortul e pregătit, suntem gata de sărbătorit! Musafirii vor fi cuceriți garantat cu așa tort delicios preparat. Spor la gătit, aștept pe facebook poze cu tortul făcut de tine!

Sursă reteta +foto: savuros.info

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Carnea de pui fără piele este mai slabă? Află răspunsul de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul de Vaslui - 16.05.2019

Carnea de pui cu piele sau fără piele? Aceasta este întrebarea. Află de la Deliciosul de Vaslui dacă atunci când consumi carne de pui fără piele beneficiezi într-adevăr de o carne mai slabă decât cea cu piele, pentru ca totul să fie limpede ca bună ziua.

[ ... mai mult ]

Cu noi, totul e CLAR! Vizitează noua pagină Q&A, cu toate întrebările de la voi și răspunsurile de la noi
Deliciosul de Vaslui - 02.05.2019

Din dorința de a te vedea corect informat, am creat o pagină specială, cu toate întrebările primite de la voi despre carnea de pui, însoțite de răspunsurile de la specialiștii noștri. Află tot ce vrei să știi despre carnea de pui, fii informat, fii câștigător!

[ ... mai mult ]

Campania „Limpede ca bună ziua” încurajează comunicarea transparentă, cu scopul de a demonta miturile industriei cărnii de pui
Deliciosul de Vaslui - 04.02.2019

Pentru a înțelege CLAR cum poți participa la concursul „Limpede ca bună ziua” cu premii săptămânale puse în joc, am creat un articol în care afli tot ce trebuie să știi despre acest concurs inedit, desfășurat în perioada 1 Aprilie-12 Mai 2019, ce are ca obiectiv încurajarea comunicării transparente, așa cum sunt și produsele Deliciosul de Vaslui în noul ambalaj.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC