Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


27.12.2018

Revelion Delicios: Tort aperitiv cu piept de pui și ciuperci

Se spune din popor că masa de Revelion trebuie să fie deosebită, cu bucate delicioase, arătoase, care să încânte privirea și să cucerească poftele, așa că astăzi am pregătit pentru tine, dragă fan Delicios, o rețetă delicioasă de tort aperitiv, tare inventiv, savuros și taare ochios:

Iată cât de repede și ușor poți să-l pregătești:

Tort aperitiv cu piept de pui și ciuperci

Ingrediente de adunat

  • 400 g ciuperci marinate
  • 300 g piept de pui Deliciosul de Vaslui
  • 200 g castraveți murați
  • 150 g cașcaval
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 50 g ceapă verde
  • 30 g pătrunjel
  • 300 g maioneză
  • sare după gust

Pași de urmat

1. Tăiem mărunt ceapa verde și pătrunjelul.
2. Fierbem cartofii și morcovii până sunt moi, îi lăsăm apoi să se răcească și îi dăm prin răzătoarea mare.
3. Fierbem pieptul de pui Deliciosul de Vaslui în apă cu sare până este gata, îl scoatem din apă și îl lăsăm la răcit, apoi îl tăiem cubulețe.
4. Tăiem felii castraveții marinați.
5. Asamblăm salata de sus în jos, într-o tavă de tort cu fundul detașabil, tapetată cu folie alimentară.
6. În tava pregătită punem primul strat de ciuperci (scurse bine de marinadă), cu capurile în jos. Peste el distribuim ceapa verde și pătrunjelul.
7. Peste ceapă punem stratul de cartofi și ungem cu maioneză.
8. Continuăm cu un strat de castraveți marinați și cu unul de morcovi.
9. Peste stratul de morcovi punem pieptul de pui Deliciosul de Vaslui și ungem cu maioneză.
10. Dăm cașcavalul prin răzătoare și îl distribuim peste maioneză.
11. Punem  tortul la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.
12. Înainte de a-l servi facem următoarea procedură: întoarcem forma cu salată pe o farfurie pe care va fi servit, scuturăm bine până se desprinde de pereții tăvii și scoatem folia alimentară.

Tortul e pregătit, suntem gata de sărbătorit! Musafirii vor fi cuceriți garantat cu așa tort delicios preparat. Spor la gătit, aștept pe facebook poze cu tortul făcut de tine!

Sursă reteta +foto: savuros.info

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Întrebarea omului, răspunsul specialistului: cu ce e hrănit Deliciosul de Vaslui?
Deliciosul de Vaslui - 31.10.2019

Eu, Deliciosul, am mereu grijă să alegi și să consumi cărnița de cea mai bună calitate. Tu și familia ta de ștrengari aveți nevoie de sinceritate și transparență în comunicare. Haide să afli cu ce sunt hrănit și de ce cărnița mea are gust adevărat de pui!

[ ... mai mult ]

Reinventează desertul clasic: clătită umplută cu piept de pui
Deliciosul de Vaslui - 17.10.2019

Știi că pe lângă faptul că sunt delicios, sunt și creativ, așa că m-am gândit să reinventăm împreună, pentru puiuțul tău, un desert clasic și de muuulți îndrăgit: clătitele. Hai să vedem cum bucătărim niște clătite suuuper pufoase, umplute cu cărniță de la Deliciosul de Vaslui!

[ ... mai mult ]

Întrebare întrebătoare: ce spune eticheta oare? Specialiștii Safir răspund
Deliciosul de Vaslui - 03.10.2019

Te înțeleg că uneori este mai puțin ușor să descifrezi etichetele produselor din carne de pui, așa că astăzi vreau să povestim limpede ca bună ziua despre ce informații ar trebui să se regăsească pe eticheta produselor consumate.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC