Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


15.03.2018

Rețetă de Paște: Salată de pui cu țelină, savoare deplină

Paștele cu pași repezi sosește, iar toată lumea se pregătește să gătească, ca în fiecare an, preparate delicioase, ca întreaga familie să aibă parte de mese gustoase. Păstrând obiceiul cuvenit, m-am pregătit și eu din timp pentru a-ți oferi ție, dragă bucătăreasă aleasă sau bucătar cu mult har, o idee savuroasă de prin popor culeasă:

Iepuraș coconaș, în farfurie aduce veselie

Ingrediente de adunat:

  • 500 g piept de pui Deliciosul de Vaslui
  • 300-400 g țelină crudă
  • 4 castraveți murați
  • 6 linguri maioneză
  • 2 linguri de smântână
  •  zeamă de la 1/2 lămâie
  • sare și piper după gust

Ingrediente pentru decorat:  

  • 1 ou fiert întreg
  • mazăre verde crudă
  • pătrunjel verde
  • boabe de piper
  • morcov

Pași de urmat:

  • Pasul I: Punem la fiert pieptul de pui Deliciosul de Vaslui. După ce s-a răcit, îl tăiem cubulețe foarte mici.
  • Pasul II: Tăiem în cubulețe mici și castraveții murați.
  • Pasul III: Dăm pe răzătoare țelina (de preferat cea mică), după care o stropim cu zeamă de lămâie pentru a nu se înnegri.
  • Pasul IV: Asezonăm cu sare și piper.
  • Pasul V: Amestecăm maioneza cu smântâna.
  • Pasul VI: Adăugăm jumătate din cantitatea rezultată și amestecăm până se omogenizează compoziția.
  • Pasul VII: Ornăm salata cu restul de compoziție și decorăm farfuria așa cum ne dictează imaginația.


Pentru a-i bucura pe cei mici, poți să-i inviți și pe ei să te ajute, iar rezultatul va fi cu siguranță absolut delicios de amuzant. Poftă mare tuturor, de la mic, la mare!

Sursă rețetă: divainbucatarie.ro
Sursă: poză: pinterest.com
 

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani
Deliciosul de Vaslui - 14.11.2019

Ești în pană de idei? Sau puiul tău de om s-a săturat de meniul zilnic? Eu, Deliciosul, sunt aici ca să te ajut! Gătitul pentru prichindei trebuie să fie o joacă, nimic complicat. Trebuie să avem maaare grijă la ce le punem în farfurie, prin urmare sunt aici ca să te sfătuiesc cu privire la o cină sănătoasă și deeeelicioasă. Să ne apucăm de treabă!

[ ... mai mult ]

Întrebarea omului, răspunsul specialistului: cu ce e hrănit Deliciosul de Vaslui?
Deliciosul de Vaslui - 31.10.2019

Eu, Deliciosul, am mereu grijă să alegi și să consumi cărnița de cea mai bună calitate. Tu și familia ta de ștrengari aveți nevoie de sinceritate și transparență în comunicare. Haide să afli cu ce sunt hrănit și de ce cărnița mea are gust adevărat de pui!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC