Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


17.10.2019

Reinventează desertul clasic: clătită umplută cu piept de pui

Știu că uneori e dificil să-ți hrănești puiul-minune. Fie e distras de activitățile zilnice, fie nu-i place cum arată farfuria – și situațiile sunt nenumărate. Daaaar eu, Deliciosul, sunt aici ca să-ți fac viața mai ușoară. Astăzi vom pregăti clătite bunuțe-bunuțe umplute cu piept de pui de la Delicios și brânzică, totul pentru ca piciul tău să fie cu burtica și obrăjorii plini.

Clătită clăticică, de toți prichindeii îndrăgită

Ingrediente de adunat pentru umplutură

Ingrediente de adunat pentru aluat

  • 140g faină
  • 1 ou
  • 165ml lapte

Pași de urmat

  1. Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.
  2. Pentru aluatul de clătite, punem într-un bol făina, oul și lăpticul.
  3. Amestecăm bine-bine-bine, iar la final adaugăm puuuuțină sare și piper.
  4. Ungem tigaia cu cât mai puțin ulei și turnăm câte un polonic din compoziție.
  5. Pieptul de pui Deliciosul de Vaslui trebuie fiert și tocat mărunt-mărunt.
  6. Peste cărnița de la Delicios, adaugăm crema de branză, oul și jumătate din cantitatea de mozzarela.
  7. Condimentăm puțintel cu sare, piper, apoi omogenizăm totul.
  8. Umplem câte-o clătită cu 2 linguri de umplutură, le rulăm și le așezăm frumos într-o tavă.
  9. Buuuun, acum peste ele turnăm sosul de roșii. Mărunțim mozzarela rămasă și o punem deasupra.
  10. Punem tava la cuptor aproximativ 20 de minute, cât să se topească brânzica și să se omogenizeze toată minunăția.

Yum-yum! Parcă și văd cum se întinde brânza și cum puiul tău înfulecă cărnița proaspătă de la Delicios. Cu siguranță va fi uimit de faptul că un desert este, de fapt, ceva de papa bun.

Poftică mare vă urez!

Nu uita să-mi zici pe facebook cum i s-a părut puiului tău acest preparat surpriză.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Mai mai multe întrebări despre carnea de pasăre, mai multe răspunsuri sincere de la specialiștii Safir
Deliciosul de Vaslui - 20.02.2020

De-a lungul anului 2019 am primit foarte multe întrebări de la voi și taaare m-am bucurat că vreți să fiți informați cu privire la carnea de pasăre pe care o consumați. Însă maratoniștii mei de la Safir nu au stat în loc și au dezvoltat o secțiune de Întrebări și Răspunsuri despre preparatele și semipreparatele de la...”Fomică?”.

[ ... mai mult ]

Curcubeu în farfurie: budincă cu broccoli și morcov
Deliciosul de Vaslui - 06.02.2020

Heeeeey, iarăși Deliciosul cu o rețetă pentru copilași drăgălași! Astăzi învățăm cum să facem o budincă cu legume șiiiii cu cărniță proaspătă de la Deliciosul de Vaslui. M-am gândit să gătim ceva care se prepară repede și care poate fi consumat și a doua zi, totul pentru ca tu, draga mea, să ai mai mult timp pentru tine și pentru micile plăceri care îți fac ziua mai frumoasă. Hai să bucătărim împreună, apoi să ne petrecem timpul cu cei dragi nouă.

[ ... mai mult ]

Specialiștii Safir sparg miturile despre antibiotice și injectare
Deliciosul de Vaslui - 23.01.2020

Un subiect controversat, știu, dar te-am obișnuit cu răspunsuri sincere, transparente. Așa că este datoria mea și a super specialiștilor mei să vă răspundem clar și detaliat întrebărilor primite de la voi. Pregătiți? Să începem!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC