Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


17.10.2019

Reinventează desertul clasic: clătită umplută cu piept de pui

Știu că uneori e dificil să-ți hrănești puiul-minune. Fie e distras de activitățile zilnice, fie nu-i place cum arată farfuria – și situațiile sunt nenumărate. Daaaar eu, Deliciosul, sunt aici ca să-ți fac viața mai ușoară. Astăzi vom pregăti clătite bunuțe-bunuțe umplute cu piept de pui de la Delicios și brânzică, totul pentru ca piciul tău să fie cu burtica și obrăjorii plini.

Clătită clăticică, de toți prichindeii îndrăgită

Ingrediente de adunat pentru umplutură

Ingrediente de adunat pentru aluat

  • 140g faină
  • 1 ou
  • 165ml lapte

Pași de urmat

  1. Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.
  2. Pentru aluatul de clătite, punem într-un bol făina, oul și lăpticul.
  3. Amestecăm bine-bine-bine, iar la final adaugăm puuuuțină sare și piper.
  4. Ungem tigaia cu cât mai puțin ulei și turnăm câte un polonic din compoziție.
  5. Pieptul de pui Deliciosul de Vaslui trebuie fiert și tocat mărunt-mărunt.
  6. Peste cărnița de la Delicios, adaugăm crema de branză, oul și jumătate din cantitatea de mozzarela.
  7. Condimentăm puțintel cu sare, piper, apoi omogenizăm totul.
  8. Umplem câte-o clătită cu 2 linguri de umplutură, le rulăm și le așezăm frumos într-o tavă.
  9. Buuuun, acum peste ele turnăm sosul de roșii. Mărunțim mozzarela rămasă și o punem deasupra.
  10. Punem tava la cuptor aproximativ 20 de minute, cât să se topească brânzica și să se omogenizeze toată minunăția.

Yum-yum! Parcă și văd cum se întinde brânza și cum puiul tău înfulecă cărnița proaspătă de la Delicios. Cu siguranță va fi uimit de faptul că un desert este, de fapt, ceva de papa bun.

Poftică mare vă urez!

Nu uita să-mi zici pe facebook cum i s-a părut puiului tău acest preparat surpriză.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Rulouri de pui Deliciosul de Vaslui cu spanac: un deliciu pentru prichindei
Deliciosul de Vaslui - 15.10.2020

Deli e iar în bucătărie! Și cum afară nu mai este chiar așa de cald, iar statul în bucătărie, printre aburi, este mai suportabil, zic să revenim la măncăruri mai complexe. Azi gătim Rulouri din pui, cu cașcaval și spanac! Acestea pot reprezenta masa de prânz sau cina familiei tale datorită consistenței și sentimentului de sățietate pe care-l oferă această rețetă. Hai să ne punem șorțul și să trecem la bucătărit!

[ ... mai mult ]

Cum depozitezi carnea Deliciosul de Vaslui la frigider?
Deliciosul de Vaslui - 01.10.2020

Carnea congelată de pui este unul dintre produsele cel mai des cumpărate de români datorită posibilității îndelungate de depozitare, pentru că gospodinele mele gătesc zi de zi pentru familia lor. Totuși, multe întrebări am primit despre metode de păstrare a cărnii Deliciosul de Vaslui, perioada sau decongelarea. Așa că azi discutăm despre acest subiect și învățăm cum să protejăm produsele din carne de pui pentru a oferi o masă sigură celor dragi.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC