Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


17.10.2019

Reinventează desertul clasic: clătită umplută cu piept de pui

Știu că uneori e dificil să-ți hrănești puiul-minune. Fie e distras de activitățile zilnice, fie nu-i place cum arată farfuria – și situațiile sunt nenumărate. Daaaar eu, Deliciosul, sunt aici ca să-ți fac viața mai ușoară. Astăzi vom pregăti clătite bunuțe-bunuțe umplute cu piept de pui de la Delicios și brânzică, totul pentru ca piciul tău să fie cu burtica și obrăjorii plini.

Clătită clăticică, de toți prichindeii îndrăgită

Ingrediente de adunat pentru umplutură

Ingrediente de adunat pentru aluat

  • 140g faină
  • 1 ou
  • 165ml lapte

Pași de urmat

  1. Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.
  2. Pentru aluatul de clătite, punem într-un bol făina, oul și lăpticul.
  3. Amestecăm bine-bine-bine, iar la final adaugăm puuuuțină sare și piper.
  4. Ungem tigaia cu cât mai puțin ulei și turnăm câte un polonic din compoziție.
  5. Pieptul de pui Deliciosul de Vaslui trebuie fiert și tocat mărunt-mărunt.
  6. Peste cărnița de la Delicios, adaugăm crema de branză, oul și jumătate din cantitatea de mozzarela.
  7. Condimentăm puțintel cu sare, piper, apoi omogenizăm totul.
  8. Umplem câte-o clătită cu 2 linguri de umplutură, le rulăm și le așezăm frumos într-o tavă.
  9. Buuuun, acum peste ele turnăm sosul de roșii. Mărunțim mozzarela rămasă și o punem deasupra.
  10. Punem tava la cuptor aproximativ 20 de minute, cât să se topească brânzica și să se omogenizeze toată minunăția.

Yum-yum! Parcă și văd cum se întinde brânza și cum puiul tău înfulecă cărnița proaspătă de la Delicios. Cu siguranță va fi uimit de faptul că un desert este, de fapt, ceva de papa bun.

Poftică mare vă urez!

Nu uita să-mi zici pe facebook cum i s-a părut puiului tău acest preparat surpriză.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani
Deliciosul de Vaslui - 14.11.2019

Ești în pană de idei? Sau puiul tău de om s-a săturat de meniul zilnic? Eu, Deliciosul, sunt aici ca să te ajut! Gătitul pentru prichindei trebuie să fie o joacă, nimic complicat. Trebuie să avem maaare grijă la ce le punem în farfurie, prin urmare sunt aici ca să te sfătuiesc cu privire la o cină sănătoasă și deeeelicioasă. Să ne apucăm de treabă!

[ ... mai mult ]

Întrebarea omului, răspunsul specialistului: cu ce e hrănit Deliciosul de Vaslui?
Deliciosul de Vaslui - 31.10.2019

Eu, Deliciosul, am mereu grijă să alegi și să consumi cărnița de cea mai bună calitate. Tu și familia ta de ștrengari aveți nevoie de sinceritate și transparență în comunicare. Haide să afli cu ce sunt hrănit și de ce cărnița mea are gust adevărat de pui!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC