Din cartea mea de bucate,
Pulpe de pui fermecate
Vă învăț să gătiți,
Dar vă fac și să zâmbiți.
Avem fani pulpe de pui
De-ale Deliciosului?
Dacă da, ASTA-I REȚETA!
Haide și uită dieta!
Și așa cum ți-am mai spus,
De gătit greu nu-s.
Iar de pare complicat,
Poți să te-apuci de cântat.
• 4 pulpe de pui Deliciosul de Vaslui
• 80 g smântână
• 80 g cașcaval
• 4 căței de usturoi
• sare
• piper
• unt
Lista nu-i așa de mare,
Hai să facem mâncare!
Pasul1: Ungem o tavă cu unt și adăugăm pulpele de pui.
Pasul2: Într-un bol, amestecăm smântâna cu usturoiul pisat, cu sarea și cu piperul.
Pasul3: Peste pulpele de pui punem acest sos și amestecăm puțin. Radem cașcaval, noi mai râdem puțin.
Pasul4: Introducem tava la cuptor, la foc mediu, o lăsăm 5 minute acoperită, apoi îl îndepărtăm, pentru a se rumeni bine.
Pasul5: Așteptăm cuminți să treacă 45-50 de minute, mai tragem cu ochiul la ce e întâmplă pe Facebook, mai tragem cu ochiul la ce se întâmplă la cuptor.
Poftă bună
Cu Deliciosul împreună!