Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


20.05.2016

Pulpe de pui la cuptor cu smântână și cașcaval

Din cartea mea de bucate,
Pulpe de pui fermecate
Vă învăț să gătiți,
Dar vă fac și să zâmbiți.

Avem fani pulpe de pui
De-ale Deliciosului?
Dacă da, ASTA-I REȚETA!
Haide și uită dieta!

Și așa cum ți-am mai spus,
De gătit greu nu-s.
Iar de pare complicat,
Poți să te-apuci de cântat.

Listă de cumpărături:

• 4 pulpe de pui Deliciosul de Vaslui
• 80 g smântână
• 80 g cașcaval
• 4 căței de usturoi
• sare
• piper
• unt

Lista nu-i așa de mare,
Hai să facem mâncare!

Pasul1: Ungem o tavă cu unt și adăugăm pulpele de pui.

Pasul2: Într-un bol, amestecăm smântâna cu usturoiul pisat, cu sarea și cu piperul.

Pasul3: Peste pulpele de pui punem acest sos și amestecăm puțin. Radem cașcaval, noi mai râdem puțin.

Pasul4: Introducem tava la cuptor, la foc mediu, o lăsăm 5 minute acoperită, apoi îl îndepărtăm, pentru a se rumeni bine.

Pasul5: Așteptăm cuminți să treacă 45-50 de minute, mai tragem cu ochiul la ce e întâmplă pe Facebook, mai tragem cu ochiul la ce se întâmplă la cuptor.

Poftă bună

Cu Deliciosul împreună!

Vezi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul e delicios pentru că e delicios: de ce sunt diferit față de alți pui?
Deliciosul de Vaslui - 19.03.2020

M-ați întrebat de ce mă numesc Deliciosul de Vaslui și cu ce mă diferențiez de ceilalți pui. Deci e momentul să vorbim doaaar despre mine! Mă bucur tare mult că vă interesează istorioara mea, așa că haide să povestim puțin!

[ ... mai mult ]

Bărcuțe din dovlecei cu cărniță yummy-yummy
Deliciosul de Vaslui - 05.03.2020

Bunăăăă ziua, gospodinele mele! O nouă săptămână, o nouă rețetă pentru ghemotoacele tale. De data această vom fi ceva mai creativi și vom transforma niște simpli dovlecei în super bărcuțe umplute cu carne pregătite să ancoreze în stomăcelul puiuților de om. Umm, îmi lasă ciocul apă. Hai să vedem ce trebuie să facem!

[ ... mai mult ]

Mai mai multe întrebări despre carnea de pasăre, mai multe răspunsuri sincere de la specialiștii Safir
Deliciosul de Vaslui - 20.02.2020

De-a lungul anului 2019 am primit foarte multe întrebări de la voi și taaare m-am bucurat că vreți să fiți informați cu privire la carnea de pasăre pe care o consumați. Însă maratoniștii mei de la Safir nu au stat în loc și au dezvoltat o secțiune de Întrebări și Răspunsuri despre preparatele și semipreparatele de la...”Fomică?”.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC