Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


02.09.2016

Gătitul poate fi o joacă de Delicios

Îndrăznește să joci meci în farfurie, mâncând cu bucurie Pifteluțe aurite din pui!

Astăzi, eu sunt pus pe treabă
Hai și voi, haideți în grabă!
Munca de-o vom termina,
Cu poftă vom savura.
După cum prea bine știți,
Vă sunt alături când  gătiți.
Așadar, veseli vom face
Pifteluțe mici, dibace
Rotunjoare și frumoase,
De necrezut de delicioase
Și  puse pe multă joacă
Tuturor o să le placă!

 

Gata cu vorbăria...
Pregătită-i bucătăria?  

Dacă nu, haideți la cumpărături:

- 500 g de piept de pui Deliciosul deVaslui
- 100 g morcov
- 100 g cartofi
- 100 g țelină
- 1 legătură de pătrujel
- 2 ouă
- usturoi
- sare și piper

Bucătăria va  fi spațiul nostru de joacă!

Pasul 1. Cu puteri de super erou, tocați  pieptul de pui și puneți-l  într-un bol.
Pasul 2. Fierbeți legumele, apoi lăsați-le să se răcească și cu ajutorul unei răzătoare, încercați să le faceți mici, mici.
Pasul 3. Amestecați repejor pieptul de pui tocat cu legumele, bateți, bateți cu spor cele două ouă până se vor face spumă și adăugați-le în compoziție.
Pasul 4. Tocați cu atenție pătrunjelul și usturoiul și presărați-le în compoziție. Sarea și piperul, după cum bine știți, se adaugă după gust.  
Pasul 5. E aproape gata... Amestecați compoziția obținută pentru omogenizare și lăsați-o ca și cum ați fi uitat de ea cel puțin 15 minute pentru mai multă savoare, apoi, începeți să formați biluțe pe care le dați de-a dura în  uleiul fierbinte.

Trucuri:

Pârjoluțele sunt la fel de delicioase și în cuptor pe hârtie de copt pentru ca grăsimile să nu vă afecteze doza de energie. Cu o salată de varză, bucuria va fi deplină!
O compoziție preparată cu 3 ore înainte vă va face papilele gustative să danseze mai intens.
Cu cât sunteți mai haioși, deveniți mai delicioși! ☺

Vezi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Rulouri de pui Deliciosul de Vaslui cu spanac: un deliciu pentru prichindei
Deliciosul de Vaslui - 15.10.2020

Deli e iar în bucătărie! Și cum afară nu mai este chiar așa de cald, iar statul în bucătărie, printre aburi, este mai suportabil, zic să revenim la măncăruri mai complexe. Azi gătim Rulouri din pui, cu cașcaval și spanac! Acestea pot reprezenta masa de prânz sau cina familiei tale datorită consistenței și sentimentului de sățietate pe care-l oferă această rețetă. Hai să ne punem șorțul și să trecem la bucătărit!

[ ... mai mult ]

Cum depozitezi carnea Deliciosul de Vaslui la frigider?
Deliciosul de Vaslui - 01.10.2020

Carnea congelată de pui este unul dintre produsele cel mai des cumpărate de români datorită posibilității îndelungate de depozitare, pentru că gospodinele mele gătesc zi de zi pentru familia lor. Totuși, multe întrebări am primit despre metode de păstrare a cărnii Deliciosul de Vaslui, perioada sau decongelarea. Așa că azi discutăm despre acest subiect și învățăm cum să protejăm produsele din carne de pui pentru a oferi o masă sigură celor dragi.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC