Îndrăznește să joci meci în farfurie, mâncând cu bucurie Pifteluțe aurite din pui!
Gata cu vorbăria...
Pregătită-i bucătăria?
- 500 g de piept de pui Deliciosul deVaslui
- 100 g morcov
- 100 g cartofi
- 100 g țelină
- 1 legătură de pătrujel
- 2 ouă
- usturoi
- sare și piper
Bucătăria va fi spațiul nostru de joacă!
Pasul 1. Cu puteri de super erou, tocați pieptul de pui și puneți-l într-un bol.
Pasul 2. Fierbeți legumele, apoi lăsați-le să se răcească și cu ajutorul unei răzătoare, încercați să le faceți mici, mici.
Pasul 3. Amestecați repejor pieptul de pui tocat cu legumele, bateți, bateți cu spor cele două ouă până se vor face spumă și adăugați-le în compoziție.
Pasul 4. Tocați cu atenție pătrunjelul și usturoiul și presărați-le în compoziție. Sarea și piperul, după cum bine știți, se adaugă după gust.
Pasul 5. E aproape gata... Amestecați compoziția obținută pentru omogenizare și lăsați-o ca și cum ați fi uitat de ea cel puțin 15 minute pentru mai multă savoare, apoi, începeți să formați biluțe pe care le dați de-a dura în uleiul fierbinte.
Pârjoluțele sunt la fel de delicioase și în cuptor pe hârtie de copt pentru ca grăsimile să nu vă afecteze doza de energie. Cu o salată de varză, bucuria va fi deplină!
O compoziție preparată cu 3 ore înainte vă va face papilele gustative să danseze mai intens.
Cu cât sunteți mai haioși, deveniți mai delicioși! ☺