Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


23.11.2017

Gătește rapid și ușor pui suculent la cuptor

Ți-e poftă de un pui suculent la cuptor, gătit așa cum trebuie, cu legume alintat și bun gust asezonat? Dorința îți este îndeplinită, rețeta e pregătită, hai să mergem fuguța în bucutărie, să gătim cu veselie:

  • Ia un vas mai adânc, cum ar fi o tavă, o oală sau cratiță termorezistentă și pune în el morcovi tăiați rondele, ceapă tăiată în bucăți mari, roșii cherry, o lingură de ulei, 100 de mililitri de vin alb sau rose și câteva rămurele de cimbru.
  • Peste toate acestea așază un pui Deliciosul de Vaslui .
  • Condimentează puiul cu sare grunjoasă și piper la interior și la exterior, apoi pune frumușel și un cubuleț de unt.
  • Ia o bucată de hârtie de copt pe care o șifonezi, apoi o așezi direct peste pui pentru a împiedica evaporarea.
  • Așază un capac peste vas și pune-l în cuptorul încălzit la 150 de grade.
  • După 45 de minute ia capacul și foaia de copt, stropește cărnița cu zeama în care stă și mărește temperatura tare tare, la 190 - 200 de grade Celsius.
  • Mai ține vasul în cuptor 10-12 minute, cât să se rumenească frumos puiul. Carnea va ieși zemoasă și delicioasă, crusta crocantă și gustoasă.

După ce puiul l-ai gătit și masa ai pregătit, cheamă-i pe toți cei dragi la tine, împreună să vă distrați bine bine.
Aștept poze pe facebook să văd cum ți-a ieșit, cât de arătos m-ai gătit!

Vezi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul e delicios pentru că e delicios: de ce sunt diferit față de alți pui?
Deliciosul de Vaslui - 19.03.2020

M-ați întrebat de ce mă numesc Deliciosul de Vaslui și cu ce mă diferențiez de ceilalți pui. Deci e momentul să vorbim doaaar despre mine! Mă bucur tare mult că vă interesează istorioara mea, așa că haide să povestim puțin!

[ ... mai mult ]

Bărcuțe din dovlecei cu cărniță yummy-yummy
Deliciosul de Vaslui - 05.03.2020

Bunăăăă ziua, gospodinele mele! O nouă săptămână, o nouă rețetă pentru ghemotoacele tale. De data această vom fi ceva mai creativi și vom transforma niște simpli dovlecei în super bărcuțe umplute cu carne pregătite să ancoreze în stomăcelul puiuților de om. Umm, îmi lasă ciocul apă. Hai să vedem ce trebuie să facem!

[ ... mai mult ]

Mai mai multe întrebări despre carnea de pasăre, mai multe răspunsuri sincere de la specialiștii Safir
Deliciosul de Vaslui - 20.02.2020

De-a lungul anului 2019 am primit foarte multe întrebări de la voi și taaare m-am bucurat că vreți să fiți informați cu privire la carnea de pasăre pe care o consumați. Însă maratoniștii mei de la Safir nu au stat în loc și au dezvoltat o secțiune de Întrebări și Răspunsuri despre preparatele și semipreparatele de la...”Fomică?”.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC