Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


23.11.2017

Gătește rapid și ușor pui suculent la cuptor

Ți-e poftă de un pui suculent la cuptor, gătit așa cum trebuie, cu legume alintat și bun gust asezonat? Dorința îți este îndeplinită, rețeta e pregătită, hai să mergem fuguța în bucutărie, să gătim cu veselie:

  • Ia un vas mai adânc, cum ar fi o tavă, o oală sau cratiță termorezistentă și pune în el morcovi tăiați rondele, ceapă tăiată în bucăți mari, roșii cherry, o lingură de ulei, 100 de mililitri de vin alb sau rose și câteva rămurele de cimbru.
  • Peste toate acestea așază un pui Deliciosul de Vaslui .
  • Condimentează puiul cu sare grunjoasă și piper la interior și la exterior, apoi pune frumușel și un cubuleț de unt.
  • Ia o bucată de hârtie de copt pe care o șifonezi, apoi o așezi direct peste pui pentru a împiedica evaporarea.
  • Așază un capac peste vas și pune-l în cuptorul încălzit la 150 de grade.
  • După 45 de minute ia capacul și foaia de copt, stropește cărnița cu zeama în care stă și mărește temperatura tare tare, la 190 - 200 de grade Celsius.
  • Mai ține vasul în cuptor 10-12 minute, cât să se rumenească frumos puiul. Carnea va ieși zemoasă și delicioasă, crusta crocantă și gustoasă.

După ce puiul l-ai gătit și masa ai pregătit, cheamă-i pe toți cei dragi la tine, împreună să vă distrați bine bine.
Aștept poze pe facebook să văd cum ți-a ieșit, cât de arătos m-ai gătit!

Vezi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Rulouri de pui Deliciosul de Vaslui cu spanac: un deliciu pentru prichindei
Deliciosul de Vaslui - 15.10.2020

Deli e iar în bucătărie! Și cum afară nu mai este chiar așa de cald, iar statul în bucătărie, printre aburi, este mai suportabil, zic să revenim la măncăruri mai complexe. Azi gătim Rulouri din pui, cu cașcaval și spanac! Acestea pot reprezenta masa de prânz sau cina familiei tale datorită consistenței și sentimentului de sățietate pe care-l oferă această rețetă. Hai să ne punem șorțul și să trecem la bucătărit!

[ ... mai mult ]

Cum depozitezi carnea Deliciosul de Vaslui la frigider?
Deliciosul de Vaslui - 01.10.2020

Carnea congelată de pui este unul dintre produsele cel mai des cumpărate de români datorită posibilității îndelungate de depozitare, pentru că gospodinele mele gătesc zi de zi pentru familia lor. Totuși, multe întrebări am primit despre metode de păstrare a cărnii Deliciosul de Vaslui, perioada sau decongelarea. Așa că azi discutăm despre acest subiect și învățăm cum să protejăm produsele din carne de pui pentru a oferi o masă sigură celor dragi.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC