Să dezosezi un pui nu-i capăt de țară.
Cu grijă și răbdare e chiar muncă ușoară.
De-ți surprinzi musafirii c-un aperitiv de pui,
Îi vei cuceri, maestră la gătit te vor numi, deci, ce spui?
Acest aperitiv este perfect atunci când vrei să organizezi un bufet rece, însă poate fi servit și călduț, alături de o garnitură.
• 1 Pui Deliciosul de Vaslui (1,5-2 kg)
• 800 g de Piept de Pui Deliciosul de Vaslui
• 1 ceapă
• 1 cățel de usturoi
• 100-150 g roșii deshidratate
• 4 linguri de pesmet
• 1 ou
• 200 g șuncă feliată subțire
• 2-3 frunze de țelină
• 2 linguri de sos worchester
• 2 linguri de ulei de măsline
• 2 linguri rase de paprika
• sare și piper (după gust)
Pentru informații suplimentare vă invităm să urmăriți filmulețul.