Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


20.01.2016

Frigărui din piept de pui

De e iarnă, de e vară,
Deliciosu-i o comoară
Ce-ți face viața ușoară.
Iată, astăzi, dragul pui
Îți spune secretul lui:
Cum să gătești FRIGĂRUI.
Nu e greu, ba-i prea ușor.
N-ai nevoie de-ajutor
Și-o să-nțelegi din zbor.
 
Listă de cumpărături:
•    500 g de cubulețe/bucăți tăiate din piept dezosat, fără piele de la Deliciosul de Vaslui
•    2 ardei grași roșii
•    2 ardei grași galbeni
•    4 cepe galbene uscate
•    500 g de ciuperci
•    5 roșii
•    sare
•    bețișoare de bambus
 
Dacă n-ai uitat nimic,
Să ne punem pe gătit!
 
Pasul 1: Spălăm cubulețele din piept de pui, le condimentăm după cum poftim.
Pasul 2: Avem de lucrat cu legumele, destul de multișoare. Curățăm ardeii, îi spălăm și îi tăiem cubulețe. Apoi tăiem în 4 ceapa, ciupercile și roșiile.
Pasul 3: Luăm un bețișor și punem pe el ceea ce am tăiat până acum.
Pasul 4: Suntem atenți, nu ne repetăm, nu punem o bucățică de carne lângă o altă bucățică de carne. O frigăruie perfectă se face respectând ordinea aceasta: ardei roșu, Delicios, ceapă, Delicios, ardei galben, Delicios, roșie, Delicios, ciupercă.
Pasul 5: După ce am înșirat toate ingredientele frumos pe bețișorul de bambus, le punem la copt, pe grătar.

 
Și apoi ne gândim
Ce garnitură pregătim
Și cu ce sos le servim!

 
 Vezi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui
CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Călătorii culinare: Pui cu ghimbir și portocală
Deliciosul de Vaslui - 22.11.2018

Sănătate în bucate? Încearcă o rețetă deosebită din bucătăria astiatică, foarte bună pentru sezonul rece și cu un gust absolut delicios: pui cu ghimbir și portocală, pentru orice pofticios o încântare totală. Ne vedem în bucătărie!

[ ... mai mult ]

Toamna dulce mult aduce: confecționează din cereale obiecte speciale
Deliciosul de Vaslui - 08.11.2018

Te-ai gândit vreodată că poți realiza din cereale o multitudine de obiecte decorative extrem de creative? Iată cum te poți bucura din plin de frumusețea toamnei confecționând simplu și rapid, împreună cu puiul tău de om, cele mai frumoase obiecte pentru casă sau pentru cei dragi.

[ ... mai mult ]

Călătorii culinare: piept de pui cu migdale, pentru mese speciale
Deliciosul de Vaslui - 18.10.2018

Călătoria mea culinară continuă în gastronomia chinezească, cu o rețetă exotică, perfectă pentru toamnă, simplu de pregătit și cu un gust deosebit. Hai să ne punem pe gătit, un pui în stil chinezesc de pregătit:

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2018. Toate drepturile rezervate. | ANPC