Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


20.01.2016

Frigărui din piept de pui

De e iarnă, de e vară,
Deliciosu-i o comoară
Ce-ți face viața ușoară.
Iată, astăzi, dragul pui
Îți spune secretul lui:
Cum să gătești FRIGĂRUI.
Nu e greu, ba-i prea ușor.
N-ai nevoie de-ajutor
Și-o să-nțelegi din zbor.
 
Listă de cumpărături:
•    500 g de cubulețe/bucăți tăiate din piept dezosat, fără piele de la Deliciosul de Vaslui
•    2 ardei grași roșii
•    2 ardei grași galbeni
•    4 cepe galbene uscate
•    500 g de ciuperci
•    5 roșii
•    sare
•    bețișoare de bambus
 
Dacă n-ai uitat nimic,
Să ne punem pe gătit!
 
Pasul 1: Spălăm cubulețele din piept de pui, le condimentăm după cum poftim.
Pasul 2: Avem de lucrat cu legumele, destul de multișoare. Curățăm ardeii, îi spălăm și îi tăiem cubulețe. Apoi tăiem în 4 ceapa, ciupercile și roșiile.
Pasul 3: Luăm un bețișor și punem pe el ceea ce am tăiat până acum.
Pasul 4: Suntem atenți, nu ne repetăm, nu punem o bucățică de carne lângă o altă bucățică de carne. O frigăruie perfectă se face respectând ordinea aceasta: ardei roșu, Delicios, ceapă, Delicios, ardei galben, Delicios, roșie, Delicios, ciupercă.
Pasul 5: După ce am înșirat toate ingredientele frumos pe bețișorul de bambus, le punem la copt, pe grătar.

 
Și apoi ne gândim
Ce garnitură pregătim
Și cu ce sos le servim!

 
 Vezi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui
CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul e delicios pentru că e delicios: de ce sunt diferit față de alți pui?
Deliciosul de Vaslui - 19.03.2020

M-ați întrebat de ce mă numesc Deliciosul de Vaslui și cu ce mă diferențiez de ceilalți pui. Deci e momentul să vorbim doaaar despre mine! Mă bucur tare mult că vă interesează istorioara mea, așa că haide să povestim puțin!

[ ... mai mult ]

Bărcuțe din dovlecei cu cărniță yummy-yummy
Deliciosul de Vaslui - 05.03.2020

Bunăăăă ziua, gospodinele mele! O nouă săptămână, o nouă rețetă pentru ghemotoacele tale. De data această vom fi ceva mai creativi și vom transforma niște simpli dovlecei în super bărcuțe umplute cu carne pregătite să ancoreze în stomăcelul puiuților de om. Umm, îmi lasă ciocul apă. Hai să vedem ce trebuie să facem!

[ ... mai mult ]

Mai mai multe întrebări despre carnea de pasăre, mai multe răspunsuri sincere de la specialiștii Safir
Deliciosul de Vaslui - 20.02.2020

De-a lungul anului 2019 am primit foarte multe întrebări de la voi și taaare m-am bucurat că vreți să fiți informați cu privire la carnea de pasăre pe care o consumați. Însă maratoniștii mei de la Safir nu au stat în loc și au dezvoltat o secțiune de Întrebări și Răspunsuri despre preparatele și semipreparatele de la...”Fomică?”.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC