Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


06.02.2020

Curcubeu în farfurie: budincă cu broccoli și morcov

Curcubeu pe cerul gurii: budincă cu cărniță și legume

Această rețetă este fooooarte ușor și rapid de preparat, mai ales pentru că poți folosi ingrediente pe care orice gospodină și mămică le are în frigider. Iar gărgărițele tale sigur vor mai cere a doua porție la ce gust delicios și aspect estetic are această budincă.

Ingrediente de adunat

- Pulpe dezosate fără piele Deliciosul de Vaslui

- Câteva buchețele de broccoli

- 2 morcovi mici (sau unul mare)

- 2 ouă

- 4 linguri de iaurt gras

- 50g brânzică

Pași de urmat

1. Punem la fiert Pulpe dezosate fără piele Deliciosul de Vaslui.

2. Desfacem broccoli în copăcei mici, cât să poată fi mâncați de prichindei, iar morcovul îl tăiem bastonașe. Le punem împreună la fiert.

3. Între timp batem 2 ouă cu iaurțelul până obținem un amestec omogen.

4. Ce este foarte ingenios la această rețetă e faptul că poți turna compoziția în orice tip de tavă care intră la cuptor. Acum o să alegem o tavă de chec mai micuță, în care așezăm legumele fierte.

5. Rupem cărnița în fâșii subțiri și o punem peste legume.

6. Apoi punem un strat de brânzică și turnăm amestecul de ou și iaurt peste toată compoziția.

7. Punem tăvița la cuptor aproximativ 30-40 de minute, până vedem că tarta s-a rumenit frumos deasupra.

 

Tadaaaaaaam! Masa e gata! Vei avea în farfurie o mâncare colorată, care poate fi și o gustare de dimineață, dar și un prânz sau o cină copioasă. Îmi place să fiu alături de tine atunci când rămâi fără inspirație și vrei să gătești ceva rapid pentru familia ta.

Aștept să-mi spui pe pagina mea de facebook cum i s-a părut puiului tău de om curcuberul din farfurie.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Placintă cu pui, ciuperci și orez. Mănânci de nu te vezi
Deliciosul De Vaslui - 12.11.2020

Deliciosul salvează iar mesele gospodinelor! Sezonul cald se îndepărtează ușor, așa că de acum începem să gătim rețete ceva mai... consistente. Stai fără griji, Deli caută rețete rapide, potrivite pentru cei mici, dar și pentru întreaga ta familie. Să vedem mâncărica de săptămâna aceasta!

[ ... mai mult ]

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC