Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


06.02.2020

Curcubeu în farfurie: budincă cu broccoli și morcov

Curcubeu pe cerul gurii: budincă cu cărniță și legume

Această rețetă este fooooarte ușor și rapid de preparat, mai ales pentru că poți folosi ingrediente pe care orice gospodină și mămică le are în frigider. Iar gărgărițele tale sigur vor mai cere a doua porție la ce gust delicios și aspect estetic are această budincă.

Ingrediente de adunat

- Pulpe dezosate fără piele Deliciosul de Vaslui

- Câteva buchețele de broccoli

- 2 morcovi mici (sau unul mare)

- 2 ouă

- 4 linguri de iaurt gras

- 50g brânzică

Pași de urmat

1. Punem la fiert Pulpe dezosate fără piele Deliciosul de Vaslui.

2. Desfacem broccoli în copăcei mici, cât să poată fi mâncați de prichindei, iar morcovul îl tăiem bastonașe. Le punem împreună la fiert.

3. Între timp batem 2 ouă cu iaurțelul până obținem un amestec omogen.

4. Ce este foarte ingenios la această rețetă e faptul că poți turna compoziția în orice tip de tavă care intră la cuptor. Acum o să alegem o tavă de chec mai micuță, în care așezăm legumele fierte.

5. Rupem cărnița în fâșii subțiri și o punem peste legume.

6. Apoi punem un strat de brânzică și turnăm amestecul de ou și iaurt peste toată compoziția.

7. Punem tăvița la cuptor aproximativ 30-40 de minute, până vedem că tarta s-a rumenit frumos deasupra.

 

Tadaaaaaaam! Masa e gata! Vei avea în farfurie o mâncare colorată, care poate fi și o gustare de dimineață, dar și un prânz sau o cină copioasă. Îmi place să fiu alături de tine atunci când rămâi fără inspirație și vrei să gătești ceva rapid pentru familia ta.

Aștept să-mi spui pe pagina mea de facebook cum i s-a părut puiului tău de om curcuberul din farfurie.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Mai mai multe întrebări despre carnea de pasăre, mai multe răspunsuri sincere de la specialiștii Safir
Deliciosul de Vaslui - 20.02.2020

De-a lungul anului 2019 am primit foarte multe întrebări de la voi și taaare m-am bucurat că vreți să fiți informați cu privire la carnea de pasăre pe care o consumați. Însă maratoniștii mei de la Safir nu au stat în loc și au dezvoltat o secțiune de Întrebări și Răspunsuri despre preparatele și semipreparatele de la...”Fomică?”.

[ ... mai mult ]

Curcubeu în farfurie: budincă cu broccoli și morcov
Deliciosul de Vaslui - 06.02.2020

Heeeeey, iarăși Deliciosul cu o rețetă pentru copilași drăgălași! Astăzi învățăm cum să facem o budincă cu legume șiiiii cu cărniță proaspătă de la Deliciosul de Vaslui. M-am gândit să gătim ceva care se prepară repede și care poate fi consumat și a doua zi, totul pentru ca tu, draga mea, să ai mai mult timp pentru tine și pentru micile plăceri care îți fac ziua mai frumoasă. Hai să bucătărim împreună, apoi să ne petrecem timpul cu cei dragi nouă.

[ ... mai mult ]

Specialiștii Safir sparg miturile despre antibiotice și injectare
Deliciosul de Vaslui - 23.01.2020

Un subiect controversat, știu, dar te-am obișnuit cu răspunsuri sincere, transparente. Așa că este datoria mea și a super specialiștilor mei să vă răspundem clar și detaliat întrebărilor primite de la voi. Pregătiți? Să începem!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC