Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


06.02.2020

Curcubeu în farfurie: budincă cu broccoli și morcov

Curcubeu pe cerul gurii: budincă cu cărniță și legume

Această rețetă este fooooarte ușor și rapid de preparat, mai ales pentru că poți folosi ingrediente pe care orice gospodină și mămică le are în frigider. Iar gărgărițele tale sigur vor mai cere a doua porție la ce gust delicios și aspect estetic are această budincă.

Ingrediente de adunat

- Pulpe dezosate fără piele Deliciosul de Vaslui

- Câteva buchețele de broccoli

- 2 morcovi mici (sau unul mare)

- 2 ouă

- 4 linguri de iaurt gras

- 50g brânzică

Pași de urmat

1. Punem la fiert Pulpe dezosate fără piele Deliciosul de Vaslui.

2. Desfacem broccoli în copăcei mici, cât să poată fi mâncați de prichindei, iar morcovul îl tăiem bastonașe. Le punem împreună la fiert.

3. Între timp batem 2 ouă cu iaurțelul până obținem un amestec omogen.

4. Ce este foarte ingenios la această rețetă e faptul că poți turna compoziția în orice tip de tavă care intră la cuptor. Acum o să alegem o tavă de chec mai micuță, în care așezăm legumele fierte.

5. Rupem cărnița în fâșii subțiri și o punem peste legume.

6. Apoi punem un strat de brânzică și turnăm amestecul de ou și iaurt peste toată compoziția.

7. Punem tăvița la cuptor aproximativ 30-40 de minute, până vedem că tarta s-a rumenit frumos deasupra.

 

Tadaaaaaaam! Masa e gata! Vei avea în farfurie o mâncare colorată, care poate fi și o gustare de dimineață, dar și un prânz sau o cină copioasă. Îmi place să fiu alături de tine atunci când rămâi fără inspirație și vrei să gătești ceva rapid pentru familia ta.

Aștept să-mi spui pe pagina mea de facebook cum i s-a părut puiului tău de om curcuberul din farfurie.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul e delicios pentru că e delicios: de ce sunt diferit față de alți pui?
Deliciosul de Vaslui - 19.03.2020

M-ați întrebat de ce mă numesc Deliciosul de Vaslui și cu ce mă diferențiez de ceilalți pui. Deci e momentul să vorbim doaaar despre mine! Mă bucur tare mult că vă interesează istorioara mea, așa că haide să povestim puțin!

[ ... mai mult ]

Bărcuțe din dovlecei cu cărniță yummy-yummy
Deliciosul de Vaslui - 05.03.2020

Bunăăăă ziua, gospodinele mele! O nouă săptămână, o nouă rețetă pentru ghemotoacele tale. De data această vom fi ceva mai creativi și vom transforma niște simpli dovlecei în super bărcuțe umplute cu carne pregătite să ancoreze în stomăcelul puiuților de om. Umm, îmi lasă ciocul apă. Hai să vedem ce trebuie să facem!

[ ... mai mult ]

Mai mai multe întrebări despre carnea de pasăre, mai multe răspunsuri sincere de la specialiștii Safir
Deliciosul de Vaslui - 20.02.2020

De-a lungul anului 2019 am primit foarte multe întrebări de la voi și taaare m-am bucurat că vreți să fiți informați cu privire la carnea de pasăre pe care o consumați. Însă maratoniștii mei de la Safir nu au stat în loc și au dezvoltat o secțiune de Întrebări și Răspunsuri despre preparatele și semipreparatele de la...”Fomică?”.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC