Această rețetă este fooooarte ușor și rapid de preparat, mai ales pentru că poți folosi ingrediente pe care orice gospodină și mămică le are în frigider. Iar gărgărițele tale sigur vor mai cere a doua porție la ce gust delicios și aspect estetic are această budincă.
- Pulpe dezosate fără piele Deliciosul de Vaslui
- Câteva buchețele de broccoli
- 2 morcovi mici (sau unul mare)
- 2 ouă
- 4 linguri de iaurt gras
- 50g brânzică
1. Punem la fiert Pulpe dezosate fără piele Deliciosul de Vaslui.
2. Desfacem broccoli în copăcei mici, cât să poată fi mâncați de prichindei, iar morcovul îl tăiem bastonașe. Le punem împreună la fiert.
3. Între timp batem 2 ouă cu iaurțelul până obținem un amestec omogen.
4. Ce este foarte ingenios la această rețetă e faptul că poți turna compoziția în orice tip de tavă care intră la cuptor. Acum o să alegem o tavă de chec mai micuță, în care așezăm legumele fierte.
5. Rupem cărnița în fâșii subțiri și o punem peste legume.
6. Apoi punem un strat de brânzică și turnăm amestecul de ou și iaurt peste toată compoziția.
7. Punem tăvița la cuptor aproximativ 30-40 de minute, până vedem că tarta s-a rumenit frumos deasupra.
Tadaaaaaaam! Masa e gata! Vei avea în farfurie o mâncare colorată, care poate fi și o gustare de dimineață, dar și un prânz sau o cină copioasă. Îmi place să fiu alături de tine atunci când rămâi fără inspirație și vrei să gătești ceva rapid pentru familia ta.
Aștept să-mi spui pe pagina mea de facebook cum i s-a părut puiului tău de om curcuberul din farfurie.