Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


21.02.2019

Cupidon îți pune inima pe jar: frigărui din inimi de pui

Cum știu că ești în căutarea unui rețete inedite, pe care să o pregătești special de Dragobete, al tău Delicios ți-a pregătit un preparat inimos, extrem de savuros, dar și tare arătos.

Preparat inimos, de Dragobete cu folos

Ingrediente de adunat

Pentru marinadă

  • 1/2 căniță sos de soia light
  • 1/2 căniță sos mirin
  • 1 linguriță fulgi de ardei iute (sau praf de ardei iute)
  • 1 linguriță ulei de semințe de susan (sau de măsline)
  • 3 căței de usturoi tocați
  • 1 lingură de fulgi de ceapă uscată (sau 1/2 ceapă)
  • sare, piper și chilli după gust
     

Pentru servire

  • Bucățele de lămâie
  • Pătrunjel tocat
     

Pași de urmat

1. Tăiem baconul în bucățele mici, cam la dimensiunea inimilor de pui;
2. Amestecăm ingredientele pentru marinadă și punem inimile de pui Deliciosul de Vaslui în ea pentru câteva ore sau peste noapte;
3. Încălzim grătarul/cuptorul, inimile trebuie introduse atunci când cuptorul este încălzit suficient (180°C);
4. Punem bețișoarele pentru frigărui în apă pentru 30 de minute;
5. Punem inimile și baconul pe bețele de frigărui, rând pe rând, după care le ungem cu marinada rămasă;
6. Lăsam la cuptor aproximativ 30 minute și le scoatem pe un platou;
7. Servim cu bucăți de lămâie și patrunjel.

Știu că ideea mea inedită îți este tare pe plac și că te-a cucerit instant! Abia aștept să văd poze cu preparatul final, dar și reacția celui drag atunci când îl va gusta.
La mulți ani, îndrăgostiți delicioși!

Sursă rețetă+foto: teafortammi.com

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Cum este crescut puiul Deliciosul de Vaslui? Aceasta este întrebarea
Deliciosul de Vaslui - 06.06.2019

Care este procesul de creștere a puiului Deliciosul de Vaslui? O întrebare primită de la foarte mulți consumatori și la care echipa Safir răspunde limpede ca bună ziua!

[ ... mai mult ]

Carnea de pui fără piele este mai slabă? Află răspunsul de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul de Vaslui - 16.05.2019

Carnea de pui cu piele sau fără piele? Aceasta este întrebarea. Află de la Deliciosul de Vaslui dacă atunci când consumi carne de pui fără piele beneficiezi într-adevăr de o carne mai slabă decât cea cu piele, pentru ca totul să fie limpede ca bună ziua.

[ ... mai mult ]

Cu noi, totul e CLAR! Vizitează noua pagină Q&A, cu toate întrebările de la voi și răspunsurile de la noi
Deliciosul de Vaslui - 02.05.2019

Din dorința de a te vedea corect informat, am creat o pagină specială, cu toate întrebările primite de la voi despre carnea de pui, însoțite de răspunsurile de la specialiștii noștri. Află tot ce vrei să știi despre carnea de pui, fii informat, fii câștigător!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC