Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


21.02.2019

Cupidon îți pune inima pe jar: frigărui din inimi de pui

Cum știu că ești în căutarea unui rețete inedite, pe care să o pregătești special de Dragobete, al tău Delicios ți-a pregătit un preparat inimos, extrem de savuros, dar și tare arătos.

Preparat inimos, de Dragobete cu folos

Ingrediente de adunat

Pentru marinadă

  • 1/2 căniță sos de soia light
  • 1/2 căniță sos mirin
  • 1 linguriță fulgi de ardei iute (sau praf de ardei iute)
  • 1 linguriță ulei de semințe de susan (sau de măsline)
  • 3 căței de usturoi tocați
  • 1 lingură de fulgi de ceapă uscată (sau 1/2 ceapă)
  • sare, piper și chilli după gust
     

Pentru servire

  • Bucățele de lămâie
  • Pătrunjel tocat
     

Pași de urmat

1. Tăiem baconul în bucățele mici, cam la dimensiunea inimilor de pui;
2. Amestecăm ingredientele pentru marinadă și punem inimile de pui Deliciosul de Vaslui în ea pentru câteva ore sau peste noapte;
3. Încălzim grătarul/cuptorul, inimile trebuie introduse atunci când cuptorul este încălzit suficient (180°C);
4. Punem bețișoarele pentru frigărui în apă pentru 30 de minute;
5. Punem inimile și baconul pe bețele de frigărui, rând pe rând, după care le ungem cu marinada rămasă;
6. Lăsam la cuptor aproximativ 30 minute și le scoatem pe un platou;
7. Servim cu bucăți de lămâie și patrunjel.

Știu că ideea mea inedită îți este tare pe plac și că te-a cucerit instant! Abia aștept să văd poze cu preparatul final, dar și reacția celui drag atunci când îl va gusta.
La mulți ani, îndrăgostiți delicioși!

Sursă rețetă+foto: teafortammi.com

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Rulouri de pui Deliciosul de Vaslui cu spanac: un deliciu pentru prichindei
Deliciosul de Vaslui - 15.10.2020

Deli e iar în bucătărie! Și cum afară nu mai este chiar așa de cald, iar statul în bucătărie, printre aburi, este mai suportabil, zic să revenim la măncăruri mai complexe. Azi gătim Rulouri din pui, cu cașcaval și spanac! Acestea pot reprezenta masa de prânz sau cina familiei tale datorită consistenței și sentimentului de sățietate pe care-l oferă această rețetă. Hai să ne punem șorțul și să trecem la bucătărit!

[ ... mai mult ]

Cum depozitezi carnea Deliciosul de Vaslui la frigider?
Deliciosul de Vaslui - 01.10.2020

Carnea congelată de pui este unul dintre produsele cel mai des cumpărate de români datorită posibilității îndelungate de depozitare, pentru că gospodinele mele gătesc zi de zi pentru familia lor. Totuși, multe întrebări am primit despre metode de păstrare a cărnii Deliciosul de Vaslui, perioada sau decongelarea. Așa că azi discutăm despre acest subiect și învățăm cum să protejăm produsele din carne de pui pentru a oferi o masă sigură celor dragi.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC