Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


21.02.2019

Cupidon îți pune inima pe jar: frigărui din inimi de pui

Cum știu că ești în căutarea unui rețete inedite, pe care să o pregătești special de Dragobete, al tău Delicios ți-a pregătit un preparat inimos, extrem de savuros, dar și tare arătos.

Preparat inimos, de Dragobete cu folos

Ingrediente de adunat

Pentru marinadă

  • 1/2 căniță sos de soia light
  • 1/2 căniță sos mirin
  • 1 linguriță fulgi de ardei iute (sau praf de ardei iute)
  • 1 linguriță ulei de semințe de susan (sau de măsline)
  • 3 căței de usturoi tocați
  • 1 lingură de fulgi de ceapă uscată (sau 1/2 ceapă)
  • sare, piper și chilli după gust
     

Pentru servire

  • Bucățele de lămâie
  • Pătrunjel tocat
     

Pași de urmat

1. Tăiem baconul în bucățele mici, cam la dimensiunea inimilor de pui;
2. Amestecăm ingredientele pentru marinadă și punem inimile de pui Deliciosul de Vaslui în ea pentru câteva ore sau peste noapte;
3. Încălzim grătarul/cuptorul, inimile trebuie introduse atunci când cuptorul este încălzit suficient (180°C);
4. Punem bețișoarele pentru frigărui în apă pentru 30 de minute;
5. Punem inimile și baconul pe bețele de frigărui, rând pe rând, după care le ungem cu marinada rămasă;
6. Lăsam la cuptor aproximativ 30 minute și le scoatem pe un platou;
7. Servim cu bucăți de lămâie și patrunjel.

Știu că ideea mea inedită îți este tare pe plac și că te-a cucerit instant! Abia aștept să văd poze cu preparatul final, dar și reacția celui drag atunci când îl va gusta.
La mulți ani, îndrăgostiți delicioși!

Sursă rețetă+foto: teafortammi.com

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani
Deliciosul de Vaslui - 14.11.2019

Ești în pană de idei? Sau puiul tău de om s-a săturat de meniul zilnic? Eu, Deliciosul, sunt aici ca să te ajut! Gătitul pentru prichindei trebuie să fie o joacă, nimic complicat. Trebuie să avem maaare grijă la ce le punem în farfurie, prin urmare sunt aici ca să te sfătuiesc cu privire la o cină sănătoasă și deeeelicioasă. Să ne apucăm de treabă!

[ ... mai mult ]

Întrebarea omului, răspunsul specialistului: cu ce e hrănit Deliciosul de Vaslui?
Deliciosul de Vaslui - 31.10.2019

Eu, Deliciosul, am mereu grijă să alegi și să consumi cărnița de cea mai bună calitate. Tu și familia ta de ștrengari aveți nevoie de sinceritate și transparență în comunicare. Haide să afli cu ce sunt hrănit și de ce cărnița mea are gust adevărat de pui!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC