Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


10.06.2016

Copănele de pui fermecate

Copănele cu legume,
Știți voi cum li se mai spune?
Copănele fermecate.
Haideți să trecem la fapte!

În mai puțin de o oră,
Poți să pleci la joc la horă.
Că mâncarea va fi gata,
Delicioasă, cum nu-i alta.

N-ai nevoie de-ajutor,
Dificultate: ușor.
Și nici nu-i costisitor
Deliciosul puișor.

Lista cu ce-avem nevoie:

6 copănele de pui Deliciosul de Vaslui
4 roșii
• 8 ciuperci champignon
4 ardei grași
2 cepe
¼ ceașcă de ulei de măsline
sare și piper
oregano

Pasul 1: Pregătim legumele. Mai știți ideile pe care vi le-am dat ca să nu mai plângeți atunci când tăiați ceapa? E momentul să le puneți în aplicare pentru că avem de curățat & tăiat cele 2 cepe.

Pasul 2: Tot la legume suntem. Curățăm ardeii de sâmburi și cotor curățăm ciupercile. Apoi, pe toate aceastea le tăiem și le amestecăm, formând cu ele un pat de legume, peste care presărăm sare și piper.

Pasul 3: Trecem de la legume la carne. Le ungem cu puțin ulei și piper, uniform, pe ambele părți, apoi le aranjăm în tavă, peste legume.

Pasul 4: Turnăm în tavă și sfertul de ceașcă de ulei și punem totul la cuptor 35 minute, preîncălzit la 180 de grade.

Trucuri: Fermecatele copănele cu legume sunt delicioase calde. Așa că... nu mai sta pe gânduri, nu întârzia la masă!

Vezi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul e delicios pentru că e delicios: de ce sunt diferit față de alți pui?
Deliciosul de Vaslui - 19.03.2020

M-ați întrebat de ce mă numesc Deliciosul de Vaslui și cu ce mă diferențiez de ceilalți pui. Deci e momentul să vorbim doaaar despre mine! Mă bucur tare mult că vă interesează istorioara mea, așa că haide să povestim puțin!

[ ... mai mult ]

Bărcuțe din dovlecei cu cărniță yummy-yummy
Deliciosul de Vaslui - 05.03.2020

Bunăăăă ziua, gospodinele mele! O nouă săptămână, o nouă rețetă pentru ghemotoacele tale. De data această vom fi ceva mai creativi și vom transforma niște simpli dovlecei în super bărcuțe umplute cu carne pregătite să ancoreze în stomăcelul puiuților de om. Umm, îmi lasă ciocul apă. Hai să vedem ce trebuie să facem!

[ ... mai mult ]

Mai mai multe întrebări despre carnea de pasăre, mai multe răspunsuri sincere de la specialiștii Safir
Deliciosul de Vaslui - 20.02.2020

De-a lungul anului 2019 am primit foarte multe întrebări de la voi și taaare m-am bucurat că vreți să fiți informați cu privire la carnea de pasăre pe care o consumați. Însă maratoniștii mei de la Safir nu au stat în loc și au dezvoltat o secțiune de Întrebări și Răspunsuri despre preparatele și semipreparatele de la...”Fomică?”.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC