Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


22.11.2018

Călătorii culinare: Pui cu ghimbir și portocală

Iarna s-a așternut peste noi, iar odată cu ea și temperaturile scăzute ne cam dau bătăi de cap.
Pentru a nu lăsa frigul să-ți facă probleme, îți propun astăzi, dragă fan Delicios, o rețetă delicioasă cu carne de pui și ghimbir, care va fi ca un scut pentru tine, ferindu-te de răceli. M-am inspirat din bucătăria asiatică, care este recunoscută pentru combinația deosebită de arome.  

Rețetă orientală: Pui cu ghimbir și portocală

Ingrediente de adunat

 Pentru sos

  • câteva feliuțe de ghimbir tăiate mărunt
  • 1 cățel de usturoi
  • 2 linguri de suc de portocale
  • 2 linguri de nucă de cocos (sau lapte de cocos)

Pași de urmat

1. Călim usturoiul în puțin ulei, adăugăm ghimbirul, nuca de cocos, sosul de soia, sucul de portocale și celelalte ingrediente
2. Punem pulpele de pui Deliciosul de Vaslui la marinat în sosul astfel preparat peste noapte (păstrăm puțin din sos)
3. Tăiem fâșii pulpele de pui și le dăm printr-o compoziție făcută din ou, susan și puțin pesmet
4. Aurim pulpele de pui în ulei, le așezăm apoi pe un platou, turnăm deasupra sosul de ghimbir păstrat
5. Asezonăm puiul cu ceapă verde, servim imediat

Repede de pregătit, puiul oriental îndată poate fi servit. Abia aștept să-mi spui cât de deliciooos ți-a ieșit. Ne vedem pe facebook!

Sursă foto + rețetă: lataifas.ro

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Câtă mâncare mănâncă un pui pe zi și la ce greutate trebuie să ajungă?
Deliciosul de Vaslui - 26.12.2019

Multe întrebări au primit specialiștii mei de la Safir despre hrana și greutatea puilor din fermele proprii Grupului. Acesta este un semn că sunteți în căutare de cââât mai multe informații corecte și sincere despre ceea ce consumați, iar eu, Deliciosul de Vaslui, sunt foarte foarte fericit. Și știți cu toții că sunt un pui sincer, onest și că am mereu răspunsuri pertinente, menite să te informeze cât mai corect. Hai să vedem cum răspund prietenii mei specialiști la întrebarea săptămânii!

[ ... mai mult ]

Colțunași pentru urmași. Cu pui, măsline, prin cașcaval trași
Deliciosul de Vaslui - 12.12.2019

Distrează-te în bucătărie alături de super omuleții tăi. Cine a zis că gătitul este plictisitor? Încearcă să gătești cu prichindelul tău rețete ușoare și delicioase care să-i facă cu ochiul și să-ți fure mâncărica din farfurie cât nu ești atentă. Eu, Deliciosul de Vaslui, sunt iarăși lângă voi, râd, mă distrez și vă aduc cărnița potrivită.

[ ... mai mult ]

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC