Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


18.10.2018

Călătorii culinare: piept de pui cu migdale, pentru mese speciale

Știu că îți place mult pieptul de pui Deliciosul de Vaslui, dar și rețetele exotice, de asta m-am gândit, dragă fan Delicios, să-ți propun o rețetă în stil chinezesc, cu piept de pui și migdale.
Ce e special la rețeta asta? Că o poți pregăti simplu și rapid, cu puține ingrediente, iar rezultatul va fi unul deosebit:

Pui chinezesc să fie, bucurie în farfurie

Ingrediente de adunat:

Pași de urmat:

1. Prăjim migdalele pentru 2-3 minute într-o tigaie, amestecam foarte des ca să nu se ardă. (un truc cu folos: putem coace migdalele în cuptorul preîncalzit la 180°C, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, până când devin crocante și ușor aurii).
2. Le scoatem din tigaie și le lăsăm să se răcească pe un fund de lemn.
3. Tăvălim cubulețele din piept de pui Deliciosul de Vaslui prin amidon.
4. Curățăm ceapa și o tocăm foarte mărunt.
5. Punem 2-3 linguri de ulei de arahide într-un wok ( sau tigaie), iar când uleiul s-a încins, adăugăm ceapa și pieptul de pui.
6. Le călim 1-2 minute, iar când cubulețele de piept de pui au prins o culoare uniformă, ușor aurie, adăugăm 125-150 ml apă caldă, sosul de soia, ghimbirul ras și amestecăm bine.
7. Lăsăm să se reducă sosul, pe foc mic spre mediu, pentru 10-15 minute.
8. Adăugăm migdalele, amestecăm bine și după 5-6 minute stingem focul.
9. Servim puiul deliciooos imediat.

Familia o adunăm, cu așa deliciu repejor să ne alintăm. Poftă bună tuturor!
P.S. Te aștept și pe facebook cu noi trucuri de gătit.

Sursă foto+rețetă: lauraadamache.ro  

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Câtă mâncare mănâncă un pui pe zi și la ce greutate trebuie să ajungă?
Deliciosul de Vaslui - 26.12.2019

Multe întrebări au primit specialiștii mei de la Safir despre hrana și greutatea puilor din fermele proprii Grupului. Acesta este un semn că sunteți în căutare de cââât mai multe informații corecte și sincere despre ceea ce consumați, iar eu, Deliciosul de Vaslui, sunt foarte foarte fericit. Și știți cu toții că sunt un pui sincer, onest și că am mereu răspunsuri pertinente, menite să te informeze cât mai corect. Hai să vedem cum răspund prietenii mei specialiști la întrebarea săptămânii!

[ ... mai mult ]

Colțunași pentru urmași. Cu pui, măsline, prin cașcaval trași
Deliciosul de Vaslui - 12.12.2019

Distrează-te în bucătărie alături de super omuleții tăi. Cine a zis că gătitul este plictisitor? Încearcă să gătești cu prichindelul tău rețete ușoare și delicioase care să-i facă cu ochiul și să-ți fure mâncărica din farfurie cât nu ești atentă. Eu, Deliciosul de Vaslui, sunt iarăși lângă voi, râd, mă distrez și vă aduc cărnița potrivită.

[ ... mai mult ]

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC