Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


23.07.2020

Burrito cu legume și cărniță de la Delicios

O nouă delicatesă pentru puii de om: Burrito cu pui și legume

Acum că este prea cald afară, m-am gândit să ne orientăm către rețete ceva mai simple și foarte rapide cum este și acest Burrito plin cu legume și cărniță fragedă Deliciosul de Vaslui. Este un preparat foarte gustos și sățios, gata în mai puțin de 30 minute! Deci îți rămâne timp și pentru tine.

Trebuie să știi că Burrito este un preprat din bucătăria mexicană, având la bază foi de tortilla, carne și fasole, iar de cele mai multe ori este asezonat cu diverse sosuri, cele mai populare fiind salsa și guacamole.

Hai să-ncepem că îmi lasă ciocul apă!

 

Ingrediente de adunat pentru Burrito:

Ingrediente de adunat pentru sosul de avocado:

  • 1 avocado
  • 100 gr iaurt
  • 1 roșie
  • 1 ceapă mică
  • Zeamă de lămâie după gust

Rețeta este concepută pentru 2 porții de Burrito.

 

Pași de urmat:

  1. Tăiem Piept de pui inner Deliciosul de Vaslui în fâșii și mai subțiri, punem sare după gust, apoi îl tragem la tigaie în uleiul de măsline.
  2. Când e aproape gata adăugăm ardeii tăiați fâșii subțiri și lăsăm să se amestece aromele, dar totuși ardeii să nu fie foarte gătiți. Sunt mai gustoși când sunt puțin crocanți.
  3. În același timp facem și sosul de avocado, ca să le terminăm pe amândouă o dată. Curățăm avocado și tocăm mărunt ceapa și roșia.
  4.  Pasăm avocado cu o furculiță, adăugăm iaurtul, zeama de lămâie și sare, apoi amestecăm până la omogenizare.
  5. Punem pe o foaie de tortilla jumătate din sosul de avocado, apoi adăugăm pieptul de pui și ardeii, ulterior și porumbul cu fasolea roșie.

 

Șiiii, tadaaaaaam, am terminat! Fără prea mulți aburi, fără prea multe vase de spălat și fără prea mult de prăjit. Burrito cu pui este o rețetă sănătoasă, plină de vitamine și gust bun bun de tot.

Sper că te-am ajutat și de data aceasta și aștept să-mi zici pe pagina mea de facebook dacă prichindeii au cerut și porția ta.

Te puuuuuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Placintă cu pui, ciuperci și orez. Mănânci de nu te vezi
Deliciosul De Vaslui - 12.11.2020

Deliciosul salvează iar mesele gospodinelor! Sezonul cald se îndepărtează ușor, așa că de acum începem să gătim rețete ceva mai... consistente. Stai fără griji, Deli caută rețete rapide, potrivite pentru cei mici, dar și pentru întreaga ta familie. Să vedem mâncărica de săptămâna aceasta!

[ ... mai mult ]

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC