Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


Burrito cu legume și cărniță de la Delicios

O nouă delicatesă pentru puii de om: Burrito cu pui și legume

Acum că este prea cald afară, m-am gândit să ne orientăm către rețete ceva mai simple și foarte rapide cum este și acest Burrito plin cu legume și cărniță fragedă Deliciosul de Vaslui. Este un preparat foarte gustos și sățios, gata în mai puțin de 30 minute! Deci îți rămâne timp și pentru tine.

Trebuie să știi că Burrito este un preprat din bucătăria mexicană, având la bază foi de tortilla, carne și fasole, iar de cele mai multe ori este asezonat cu diverse sosuri, cele mai populare fiind salsa și guacamole.

Hai să-ncepem că îmi lasă ciocul apă!

 

Ingrediente de adunat pentru Burrito:

Ingrediente de adunat pentru sosul de avocado:

  • 1 avocado
  • 100 gr iaurt
  • 1 roșie
  • 1 ceapă mică
  • Zeamă de lămâie după gust

Rețeta este concepută pentru 2 porții de Burrito.

 

Pași de urmat:

  1. Tăiem Piept de pui inner Deliciosul de Vaslui în fâșii și mai subțiri, punem sare după gust, apoi îl tragem la tigaie în uleiul de măsline.
  2. Când e aproape gata adăugăm ardeii tăiați fâșii subțiri și lăsăm să se amestece aromele, dar totuși ardeii să nu fie foarte gătiți. Sunt mai gustoși când sunt puțin crocanți.
  3. În același timp facem și sosul de avocado, ca să le terminăm pe amândouă o dată. Curățăm avocado și tocăm mărunt ceapa și roșia.
  4.  Pasăm avocado cu o furculiță, adăugăm iaurtul, zeama de lămâie și sare, apoi amestecăm până la omogenizare.
  5. Punem pe o foaie de tortilla jumătate din sosul de avocado, apoi adăugăm pieptul de pui și ardeii, ulterior și porumbul cu fasolea roșie.

 

Șiiii, tadaaaaaam, am terminat! Fără prea mulți aburi, fără prea multe vase de spălat și fără prea mult de prăjit. Burrito cu pui este o rețetă sănătoasă, plină de vitamine și gust bun bun de tot.

Sper că te-am ajutat și de data aceasta și aștept să-mi zici pe pagina mea de facebook dacă prichindeii au cerut și porția ta.

Te puuuuuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul de... Crăciun. Gătește rețeta de pui întreg la cuptor
Deliciosul De Vaslui - 23.12.2020

În această lună de sărbătoare, Deliciosul de Vaslui vă prezintă o rețetă de familie sau pentru prietenii pofticioși care vin la masă de Crăciun. Pentru că despre asta este vorba în rețeta de azi, despre un preparat perfect pentru masa de Crăciun sau Revelion. Ce zici? Bucătărim?

[ ... mai mult ]

Chec aperitiv cu pui de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul De Vaslui - 10.12.2020

Cred că de acum sunt cunoscut în rândul gospodinelor că vin cu rețete de desert pe care le transform în bucate savuroase pentru orice moment al zilei. Acum am o super rețetă de sărbători, mega ușoară și ieftină, perfectă pentru când musafirii s-arată și e potrivită chiar și pentru cei mici. Haide să bucătărim!

[ ... mai mult ]

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2021. Toate drepturile rezervate. | ANPC