Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


23.07.2020

Burrito cu legume și cărniță de la Delicios

O nouă delicatesă pentru puii de om: Burrito cu pui și legume

Acum că este prea cald afară, m-am gândit să ne orientăm către rețete ceva mai simple și foarte rapide cum este și acest Burrito plin cu legume și cărniță fragedă Deliciosul de Vaslui. Este un preparat foarte gustos și sățios, gata în mai puțin de 30 minute! Deci îți rămâne timp și pentru tine.

Trebuie să știi că Burrito este un preprat din bucătăria mexicană, având la bază foi de tortilla, carne și fasole, iar de cele mai multe ori este asezonat cu diverse sosuri, cele mai populare fiind salsa și guacamole.

Hai să-ncepem că îmi lasă ciocul apă!

 

Ingrediente de adunat pentru Burrito:

Ingrediente de adunat pentru sosul de avocado:

  • 1 avocado
  • 100 gr iaurt
  • 1 roșie
  • 1 ceapă mică
  • Zeamă de lămâie după gust

Rețeta este concepută pentru 2 porții de Burrito.

 

Pași de urmat:

  1. Tăiem Piept de pui inner Deliciosul de Vasluiîn fâșii și mai subțiri, punem sare după gust, apoi îl tragem la tigaie în uleiul de măsline.
  2. Când e aproape gata adăugăm ardeii tăiați fâșii subțiri și lăsăm să se amestece aromele, dar totuși ardeii să nu fie foarte gătiți. Sunt mai gustoși când sunt puțin crocanți.
  3. În același timp facem și sosul de avocado, ca să le terminăm pe amândouă o dată. Curățăm avocado și tocăm mărunt ceapa și roșia.
  4.  Pasăm avocado cu o furculiță, adăugăm iaurtul, zeama de lămâie și sare, apoi amestecăm până la omogenizare.
  5. Punem pe o foaie de tortilla jumătate din sosul de avocado, apoi adăugăm pieptul de pui și ardeii, ulterior și porumbul cu fasolea roșie.

 

Șiiii, tadaaaaaam, am terminat! Fără prea mulți aburi, fără prea multe vase de spălat și fără prea mult de prăjit. Burrito cu pui este o rețetă sănătoasă, plină de vitamine și gust bun bun de tot.

Sper că te-am ajutat și de data aceasta și aștept să-mi zici pe pagina mea de facebook dacă prichindeii au cerut și porția ta.

Te puuuuuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Burrito cu legume și cărniță de la Delicios
Deliciosul de Vaslui - 23.07.2020

Te înțeleg, draga mea, că este prea cald afară să tot stai să bucătărești, iar mâncarea gătită parcă nici nu mai merge așa de bine. Deliciosul vine la tine cu o rețetă suuuper fresh, de vară, pe ritmuri mexicane! Și, ca de fiecare dată, este o rețetă de ademenit năzdrăvanii la masă, rețetă care conține muuulte vitamine și, desigur, cărniță sigură pentru consum de la Deli. Să înceapă distracția!

[ ... mai mult ]

Deliciosul de Vaslui – pui românesc, onest și cinstit
Deliciosul de Vaslui - 09.07.2020

Mă bucur tare mult când văd că primesc curiozități și întrebări de la voi! Acest lucru înseamnă că vreți să fiți din ce în ce mai informați cu privire la alimentele din carne de pui pe care le consumați. Astăzi vom discuta, mai pe larg, despre proveniența mea și despre preacunoscutul mit al „cărnii injectate”.

[ ... mai mult ]

Pachețele din foietaj și piept de pui
Deliciosul de Vaslui - 25.06.2020

Deli e iar în bucătărieee alături de gospodine! Iar ești în pană de idei? Sau vrei să vii cu ceva nou în meniul celor dragi ție? Ori probabil cei mici sunt foaaarte mofturoși. Nu contează care-ți este motivul, Deliciosul are rezolvare. Hai să descoperim ce mai bucătărim!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC