Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


17.09.2020

Ademenirea celor mici la masă: brioșe din piept de pui Deliciosul de Vaslui

Ca de fiecare dată, rețetele mele sunt potrivite pentru mai multe ocazii de consum. Rețeta de astăzi, brioșe cu piept de pui și cașcaval, este potrivită pentru mai multe nevoi: a-i face pe cei mici să mănânce fără prea multe bătăi de cap, pachețel pentru prichindei sau pentru tine ori persoana iubită, ceva rapid de înfulecat între mese sau în drum spre treburile zilnice ori un aperitiv atrăgător și sățios pentru momentele în care prietenii s-adună.

Haide să vedem pașii pentru realizarea acestor brioșe minune.

 

Rețetă de la Deliciosul de Vaslui pentru copii: brioșe cu pui și cașcaval

 

Ingrediente de adunat:

  • Piept de pui Deliciosul de Vaslui
  • 200 g cașcaval
  • 100 g făină
  • 150 ml lapte bătut/ chefir/ iaurt
  • 10 ml unt topit
  • 2 ouă
  • 2 linguri maioneză
  • Pătrunjel tocat
  • Mărar tocat
  • Sare

Pași de urmat:

  1. Punem Piept de pui Deliciosul de Vaslui la fiert cu o linguriță de sare.
  2. Când pieptul de pui este fiert și răcit, îl tăiem mărunt-mărunt.
  3. Într-un bol amestecăm pieptul de pui tăiat, cu cașcavalul dat prin răzătoare, făina, chefirul, ouăle, maioneza, pătrunjelul mărunțit, mărarul și sare.
  4. Trebuie să amestecăm bine bine bine întreaga compoziție.
  5. Apoi ungem tava specială pentru brioșe, cu untul topit.
  6. Cu ajutorul unei linguri umplem fiecare formă a tavei
  7. În sfârșit, băgăm compoziția la cuptor 20 de minute, cuptor care a fost preîncălzit la temperatura de 180°C.

Am uitat să vă zic că rețeta aceasta e super mega rapidă de preparat. În plus, poți orna brioșele cu ce îți dorește inima sau mai poți completa cu câteva ingrediente ușoare în gramaj pentru o diversitate de gusturi într-o singură îmbucătură.

Sper că te-am impresionat și de data aceasta și aștept să-mi zici pe pagina mea de facebook dacă prichindeii au cerut și a doua porție.

Te puuuuuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Rulouri de pui Deliciosul de Vaslui cu spanac: un deliciu pentru prichindei
Deliciosul de Vaslui - 15.10.2020

Deli e iar în bucătărie! Și cum afară nu mai este chiar așa de cald, iar statul în bucătărie, printre aburi, este mai suportabil, zic să revenim la măncăruri mai complexe. Azi gătim Rulouri din pui, cu cașcaval și spanac! Acestea pot reprezenta masa de prânz sau cina familiei tale datorită consistenței și sentimentului de sățietate pe care-l oferă această rețetă. Hai să ne punem șorțul și să trecem la bucătărit!

[ ... mai mult ]

Cum depozitezi carnea Deliciosul de Vaslui la frigider?
Deliciosul de Vaslui - 01.10.2020

Carnea congelată de pui este unul dintre produsele cel mai des cumpărate de români datorită posibilității îndelungate de depozitare, pentru că gospodinele mele gătesc zi de zi pentru familia lor. Totuși, multe întrebări am primit despre metode de păstrare a cărnii Deliciosul de Vaslui, perioada sau decongelarea. Așa că azi discutăm despre acest subiect și învățăm cum să protejăm produsele din carne de pui pentru a oferi o masă sigură celor dragi.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC