Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


14.05.2020

Thailanda în tigaie! Aripioare marinate, de mâncat pe nesăturate

Aripioare marinate în stil thailandez

Buuuun, avem de acoperit mai multe nevoi cu această rețetă: cea a persoanei iubite – pe care vrem să o impresionăm cu ceva nou și delicios, cea a copiilor – care sunt greu de ademenit și mulțumit, dar și nevoia ta – de siguranță a bucatelor ce le pui pe masă. Deliciosul de asta se află aici, iar astăzi te ajută să îndeplinești dorințele familiei tale cu o rețetă wow, ce are 2 tipuri de garnituri, numai bună pentru a-i satisface chiar și pe cei mai alintați. 1, 2, 3 șiiiii la treabă!

Ingrediente de adunat pentru aripioare de pui:

  • 15 Aripi de pui Deliciosul de Vaslui
  • 2 linguri sos dulce de chilli
  • 1/2 pastă de ardei iute
  • 1 portocală (coajă rasă fin + zeamă)
  • 3 caței de usturoi
  • 1 lingură de curry
  • 1 linguriță de sare

Ingrediente de adunat pentru cartofi cu rozmarin:

  • 1 kg de cartofi
  • rozmarin
  • ulei de măsline
  • câțiva căței de usturoi
  • sare și piper
  • boia de ardei iute afumată (opțional)

Ingrediente de adunat pentru ciuperci în stil țărănesc:

  • ciuperci
  • șunculiță afumată
  • usturoi
  • sare și piper

Pași de urmat pentru aripioare:

  1. Amestecăm bine sosul de chilli, pasta de ardei iute, usturoiul zdrobit, coaja și zeama de portocală, curry (praf sau pastă) și sarea. Cu acest amestec frecăm Aripile de pui Deliciosul de Vaslui. Acoperim si dăm la rece.
  2. Marinăm puiul și lăsăm o noapte – aromele vor fi mult mai intense.
  3. A doua zi le așezăm militărește într-o tavă mare, turnăm marinata peste ele, alături de cartofi, și dăm la cuptor pentru o oră, la foc mediu.

Pași de urmat pentru cartofi:

Cartofii curățați, spălați și tăiați cubulețe se amestecă cu ingredientele mai sus enumerate. Îi așezăm în tavă lângă aripioare și dăm la cuptor. Pentru a obține o culoare frumoasă, uniformă, întoarcem o dată cartofii în tavă.

Pași de urmat pentru ciuperci:

  1. După ce spălăm ciupercuțele, le scoatem piciorușul iar pe fundul lor punem câte un strop de unt.
  2. Le asezonăm cu sare și piper.
  3. Adăugăm câte un sfert de cățel de usturoi, cubulețe de șunculiță țărănească afumată și piciorușele ciupercilor mărunțite.
  4. Deasupra lor punem câte un fir de mărar și le dăm la cuptor încins (cam 15 minute).

Diviiiin! Acum totul este gata și poți așeza în farfurie după bunul plac. Aștept să-mi spui pe pagina mea de facebook dacă ștrengarilor tăi le-a plăcut acest meniu ceva mai diferit, dar cu siguranță delicios.

Poftă bunuță!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Pentru delicii ca în oraș, Deliciosul îl recomandă pe Văru’ „Fomică?”
Deliciosul de Vaslui - 28.05.2020

Bună ziua, bună ziua, dragii mei! Îmi place să primesc întrebări și curiozități de la voi. Este un semn că vreți să fiți informați corect cu privire la alimentele din carne de pui. Am mai primit o întrebare de la voi pe care normal că o voi dezvolta mai jos. Pregătiți? Hai!

[ ... mai mult ]

Thailanda în tigaie! Aripioare marinate, de mâncat pe nesăturate
Deliciosul de Vaslui - 14.05.2020

Dacă te-ai plictisit de făcut aceleași mâncăruri și totul intră într-o rutină, Deliciosul e lângă voi, dragi gospodine, și vă oferă o soluție exotică, rapidă și meeega delicioasă. Desigur, potrivită și pentru năzdrăvanii care fac mofturi când văd pe masă aceleași bucate. Ia să vedem!

[ ... mai mult ]

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora
Deliciosul de Vaslui - 30.04.2020

Buuuuună ziua, dragele mele! Este săptămâna de stat la discuții, iar astăzi vreau să vă povestesc despre multiplele modalități de ambalare a cărniței de Delicios și despre beneficiile fiecărei metode. Știți doar că sunt aici cu cele mai sincere informații, așa că haide să vedem ce spun specialiștii mei de la Safir!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC