Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


05.08.2016

Recomandări pentru un păr delicios - Partea a IV-a

Pe timp de vară, dar mai ales pe timp de caniculă, părul trebuie îngrijit și protejat. În cele ce urmează, vă prezint câteva modalități prin care puteți face acest lucru, simplu și ușor, cu un Delicios în ajutor.

1. E cald, transpiri, ai părul aproape ud, aproape zici că te-a prins ploaia. Cele mai potrivite pentru anotimpul cald sunt tunsorile scurte și cel mai bine este cu părul prins.

2. Mai ales oamenilor cu părul închis la culoare, dar nu doar lor, atunci când meteorologii anunță temperaturi mari și foarte mari, le recomand să poarte o șepcuță albă ori un baticaș. Este important ca părul să stea bine, însă cel mai important este să fii sănătos și să te protejezi de razele puternice ale deliciosului soare.

3. Dacă intenționezi să pleci la mare și vrei și să îți vopsești și părul, eu, Deliciosul de Vaslui, îți recomand să le faci în exact această ordine. Expunerea la soare schimbă culoarea părului și este posibil să te întorci de la mare cu o altă culoare decât cea pe care o aveai când ai plecat în concediu.

4. Tot pentru cazurile în care îți vei petrecere concediul bălăcindu-te în apa mării, adu-ți aminte că apa este sărată și usucă părul. Pune în valiză și un tratament de hidratare a părului și nu te sfii să-l folosești zilnic.

5. Nu uita că majoritatea celor care te tund sunt oameni și ei, așa că au nevoie de pauze. Dacă ai un hair stylist preferat, altul decât mine, sună-l din timp și fă-ți o programare. Altfel, riști să afli că exact în ziua în care tu vrei să faci o schimbare, el să fie în concediu.

O vară delicioasă în continuare și ne reîntâlnim la toamnă cu sfaturi pentru îngrijirea părului!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani
Deliciosul de Vaslui - 14.11.2019

Ești în pană de idei? Sau puiul tău de om s-a săturat de meniul zilnic? Eu, Deliciosul, sunt aici ca să te ajut! Gătitul pentru prichindei trebuie să fie o joacă, nimic complicat. Trebuie să avem maaare grijă la ce le punem în farfurie, prin urmare sunt aici ca să te sfătuiesc cu privire la o cină sănătoasă și deeeelicioasă. Să ne apucăm de treabă!

[ ... mai mult ]

Întrebarea omului, răspunsul specialistului: cu ce e hrănit Deliciosul de Vaslui?
Deliciosul de Vaslui - 31.10.2019

Eu, Deliciosul, am mereu grijă să alegi și să consumi cărnița de cea mai bună calitate. Tu și familia ta de ștrengari aveți nevoie de sinceritate și transparență în comunicare. Haide să afli cu ce sunt hrănit și de ce cărnița mea are gust adevărat de pui!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC