Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


11.12.2015

Deliciosul de Vaslui – Pui de Hair Stylist II

Recomandări pentru un păr delicios – Partea a II-a

M-am întors cu sfaturi pentru oamenii mei delicioși, dornici să aibă, cum spun ei, o podoabă capilară de invidiat.
Primele cinci trucuri, în cazul în care nu ați fost pe fază și ați ratat primul episod, le puteți citi, pe îndelete, aici.
 

Ce-am mai aflat că putem face pentru un păr sănătos:
1.    Părul normal trebuie îngrijit și el, la fel de mult ca părul gras sau celelalte tipuri de păr cu probleme. Să nu uităm că e mai bine să tratăm decât să vindecăm.  Un păr normal trebuie periat des, atfel este stimulată circulația sangvină.

2.    Puteți să credeți că se poate folosi berea ca fixativ??? DA! Berea este un bun fixativ. Turnați-o într-o sticlă cu pulverizator, apoi pulverizați după spalare pe păr. Să nu vă fie frică de miros! Acesta dispare imediat ce părul se usucă.

3.    Cel mai potrivit mod pentru a usca părul este la aer. Folosirea uscătorului, a ondulatorului și a plăcii de păr îl solicită prea mult.

4.    Un truc pentru a scăpa de mătreață: se aplică și se masează cu iaurt pielea capului și părul, se lasă o oră, apoi se clătește și se spală cu șampon.

5.    Părul blond închis sau cel castaniu va căpăta o culoare frumoasă, arămie, dacă îl clătiți cu ceai negru.

Voi reveni și cu alte sfaturi, trucuri și idei!
 

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul e delicios pentru că e delicios: de ce sunt diferit față de alți pui?
Deliciosul de Vaslui - 19.03.2020

M-ați întrebat de ce mă numesc Deliciosul de Vaslui și cu ce mă diferențiez de ceilalți pui. Deci e momentul să vorbim doaaar despre mine! Mă bucur tare mult că vă interesează istorioara mea, așa că haide să povestim puțin!

[ ... mai mult ]

Bărcuțe din dovlecei cu cărniță yummy-yummy
Deliciosul de Vaslui - 05.03.2020

Bunăăăă ziua, gospodinele mele! O nouă săptămână, o nouă rețetă pentru ghemotoacele tale. De data această vom fi ceva mai creativi și vom transforma niște simpli dovlecei în super bărcuțe umplute cu carne pregătite să ancoreze în stomăcelul puiuților de om. Umm, îmi lasă ciocul apă. Hai să vedem ce trebuie să facem!

[ ... mai mult ]

Mai mai multe întrebări despre carnea de pasăre, mai multe răspunsuri sincere de la specialiștii Safir
Deliciosul de Vaslui - 20.02.2020

De-a lungul anului 2019 am primit foarte multe întrebări de la voi și taaare m-am bucurat că vreți să fiți informați cu privire la carnea de pasăre pe care o consumați. Însă maratoniștii mei de la Safir nu au stat în loc și au dezvoltat o secțiune de Întrebări și Răspunsuri despre preparatele și semipreparatele de la...”Fomică?”.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC