Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


04.10.2018

Conserve de iarnă deosebite, pentru mese cu bun gust împodobite

Nu știu voi, dar eu când mă gândesc la toamnă îmi vin în minte o sumedenie de roade delicioase, colorate în felurite moduri, numai bune de pus în cămară pentru iarnă. Așa că, pentru bucătarii și bucătăresele iscusite, am pregătit câteva idei ingenioase de conserve, care vor surprinde atât prin culoare și gust, cât și prin beneficiile pe care le oferă:  

Merinde de pus în cămară, să ai o iarnă ușoară

1. Conopidei roz bine-i șade lângă Delicios

Se spune că viața e mai frumoasă în roz, așa că de ce să nu ne colorăm și bucatele, să ne facă viața mai colorată și gustul lor mai minunată? Atunci când pui la murat conopida după rețeta ta secretă, adaugă și o sfeclă roșie. Aceasta va dărui și conopidei din culoarea sa frumoasă, iar conopida cea albă va deveni roz, fiind și mai gustoasă.
O poți servi cu o friptură delicioasă de pui, curcubeu pe cerul gurii.

Conopida conserva

2.  Boabe de porumb conservate, sursa ta de sănătate

Merindele mele preferate sunt boabele de porumb, așa că m-am gândit să-ți împărtășesc și ție un truc pe care l-am auzit prin țară. Pune boabele de porumb la borcan și sterlizează-le, așa te vei bucura și la iarnă de gustul lor savuros și atât de sănătos (porumbul e bun pentru imunitate, să te țină toată iarna de răceli departe).

Porumb la conserva

3. Cuburi de legume concentrate, pentru ciorbe natural condimentate

Cui nu-i place borșul ăla de pui cu gust de țară, de legume culese din grădină și de carne cu gust adevărat? Am găsit o soluție ca să te bucuri de același gust și iarna: pregătește un amestec din legumele și verdețurile preferate pentru ciorbă și pune-te la congelat. Pac pac pac, o vegeta naturală ai creat.

Cuburi legume concentrate

Trucuri multe ar mai fi, dar aștept să mi le împărtășești și tu pe ale tale, știi doar că sunt un pui curios.
Te aștept la mine pe facebook, cu alte idei pentru o cămară bogată, cu bun gust asortată.

Sursă poze: pinterest.com

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani
Deliciosul de Vaslui - 14.11.2019

Ești în pană de idei? Sau puiul tău de om s-a săturat de meniul zilnic? Eu, Deliciosul, sunt aici ca să te ajut! Gătitul pentru prichindei trebuie să fie o joacă, nimic complicat. Trebuie să avem maaare grijă la ce le punem în farfurie, prin urmare sunt aici ca să te sfătuiesc cu privire la o cină sănătoasă și deeeelicioasă. Să ne apucăm de treabă!

[ ... mai mult ]

Întrebarea omului, răspunsul specialistului: cu ce e hrănit Deliciosul de Vaslui?
Deliciosul de Vaslui - 31.10.2019

Eu, Deliciosul, am mereu grijă să alegi și să consumi cărnița de cea mai bună calitate. Tu și familia ta de ștrengari aveți nevoie de sinceritate și transparență în comunicare. Haide să afli cu ce sunt hrănit și de ce cărnița mea are gust adevărat de pui!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC