Dragi prieteni, vă întrebați cum arată cămara Deliciosului de Vaslui?
De când nu ne-am mai mai văzut am adăugat și mai multe delicii gustoase în cămară - bogate în vitamine, care să intensifice și mai mult gustul adevărat de pui. Și, pentru că îmi sunteți dragi, vi le spun și vouă:
Sau „farmacie la borcan” cum mai sunt numite, murăturile conțin acid lactic și anumite bacterii care țin sub control microbii din intestine, diminuează colesterolul rău, îmbunătățesc circulația, scad tensiunea arterială și îmbunătățesc starea generală de sănătate.
Dacă vreți să fiți sănătoși toată iarna, varza murată nu trebuie să lipsească de la mesele voastre. Acrișoară și gustoasă parcă cere o cărniţă de pui delicioasă la fiecare masă.
Pe lângă faptul că este gustoasă, zacusca vă întăreşte sistemul imunitar. În plus, efortul depus de voi, dragi delicioase, în prepararea zacuscăi este recompensat în ... frumuseţe. Consumul acestui mix de legume vă poate îmbunătăţi vizibil aspectul tenului datorită numărului mare de antioxidanţi eliberaţi de vinete, ardei, ceapă sau roşii. Frumoase şi delicioase…
Dacă vreți să rămâneți sănătoși și delicioși în continuare, puneți zarzavat în cât mai multe feluri de mâncare. Zarzavatul este considerat principala sursa de vitamine și minerale care contribuie la aportul zilnic al carbohidraților și al fibrelor alimentare.
Știu că sunteți creativi și imaginația vă însoțește la fiecare pas, așa că vă puteți organiza cămara exact după bunul plac, în funcție de culori sau mărimea borcanelor astfel încât să încântați orice privire.
Pentru că și eu sunt un gospodar delicios, îmi place tare mult să am o cămară organizată și veselă. Iată câteva din trucurile mele:
1. Folosesc borcănelele pline de savoare ca pânze pentru creațiile mele. Pictez și păstrez bogăția cromatică a toamnei tot anul. Pentru o și mai mare bucurie, faceți acest lucru împreună cu puii voștri dragi.
2. Păstrez cele mai frumoase și inedite amintiri pe etichetele borcanelor – așa nu uit experiențele speciale pe care le-am trăit pregătind bunătățile din cămară și află și cei dragi despre ele.
3. Dau nume de botez bunătăților din borcane: ”Sos de roșii Delicios... de gustos”, ”Conopidă sănătoasă și gustoasă”, ”Varză murată în bucurie” ș.a.
4. Transform capacele borcanelor în adevărate personaje dolofane și drăguțe, cu fețe zâmbitoare și jucăușe. Pentru că, nu-i aşa, orice cămară gustoasă trebuie să fie și frumoasă!
Veselie și culoare,
În borcănele cu savoare
Din cămările bogate,
Pentru mese cu gust asortate.
Şi, pentru că ştiu cât de harnici şi de pricepuţi sunteţi în a obține cele mai bune bucate cu gust adevărat de pui și a le decora ingenios, abia aştept să-mi împărtăşiţi din secretele voastre. Bineînțeles, pe pagina mea de Facebook.