Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


28.11.2019

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui

Una dintre întrebările primite de la voi, către specialiștii mei, sună așa: “Pulpele de pui întregi cum le dezosați?”. Oamenii meu s-au simțit responsabili să dezvolte acestă temă pentru ca tu, draga mea, să ai siguranța calității cărniței de la Deliciosul de Vaslui.

Pulpițe deocheate, de multă lume apreciate

Așadar, prietenii mei mi-au transmis că pulpele de pui întregi se dezosează mecanic, cu ajutorul unui utilaj de ultimă generație, singurul de acest tip din România.

Wooooow!

Se obțin astfel pulpe întregi dezosate, de cea mai bună calitate. Mașina de dezosare lucrează automat, iar la trecerea pulpelor de pui printr-o succesiune de module sunt îndepărtate oasele și se obține o carne curată, fără impurități. Acest super aparat de dezosat pulpe întregi de pui reduce micile pierderi de cărniță, prin urmare aceasta este mult mai mare și are un aspect plăcut în caserolă.

De asta sunt așa frumușel și arătos.

Deliciosul de Vaslui are în cămara sa următoarele produse:

1. Pulpe de pui superioare dezosate fără piele, care sunt refrigerate, în caserolă în atmosferă controlată (ATM), între 6 și 10 bucăți.

2. Pulpe pui superioare dezosate (cu) fără piele, pe care le găsești congelate sau refrigerate, în pungă sau tăviță, între 4 și 6 bucăți.

3. Pulpe pui dezosate (cu) fără piele, care sunt congelate sau refrigerate, în pungă sau tăviță, între 3 și 4 bucăți.

Te aștept să-mi lași impresiile tale pe pagina mea de facebook.

Dacă mai ai alte întrebări sau dacă mai vrei să citești alte răspunsuri scrise limpede ca bună ziua despre carnea de pui, te aștept aici: www.safir.ro/ro/intrebari-carne-de-pui.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Câtă mâncare mănâncă un pui pe zi și la ce greutate trebuie să ajungă?
Deliciosul de Vaslui - 26.12.2019

Multe întrebări au primit specialiștii mei de la Safir despre hrana și greutatea puilor din fermele proprii Grupului. Acesta este un semn că sunteți în căutare de cââât mai multe informații corecte și sincere despre ceea ce consumați, iar eu, Deliciosul de Vaslui, sunt foarte foarte fericit. Și știți cu toții că sunt un pui sincer, onest și că am mereu răspunsuri pertinente, menite să te informeze cât mai corect. Hai să vedem cum răspund prietenii mei specialiști la întrebarea săptămânii!

[ ... mai mult ]

Colțunași pentru urmași. Cu pui, măsline, prin cașcaval trași
Deliciosul de Vaslui - 12.12.2019

Distrează-te în bucătărie alături de super omuleții tăi. Cine a zis că gătitul este plictisitor? Încearcă să gătești cu prichindelul tău rețete ușoare și delicioase care să-i facă cu ochiul și să-ți fure mâncărica din farfurie cât nu ești atentă. Eu, Deliciosul de Vaslui, sunt iarăși lângă voi, râd, mă distrez și vă aduc cărnița potrivită.

[ ... mai mult ]

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC