Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


28.11.2019

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui

Una dintre întrebările primite de la voi, către specialiștii mei, sună așa: “Pulpele de pui întregi cum le dezosați?”. Oamenii meu s-au simțit responsabili să dezvolte acestă temă pentru ca tu, draga mea, să ai siguranța calității cărniței de la Deliciosul de Vaslui.

Pulpițe deocheate, de multă lume apreciate

Așadar, prietenii mei mi-au transmis că pulpele de pui întregi se dezosează mecanic, cu ajutorul unui utilaj de ultimă generație, singurul de acest tip din România.

Wooooow!

Se obțin astfel pulpe întregi dezosate, de cea mai bună calitate. Mașina de dezosare lucrează automat, iar la trecerea pulpelor de pui printr-o succesiune de module sunt îndepărtate oasele și se obține o carne curată, fără impurități. Acest super aparat de dezosat pulpe întregi de pui reduce micile pierderi de cărniță, prin urmare aceasta este mult mai mare și are un aspect plăcut în caserolă.

De asta sunt așa frumușel și arătos.

Deliciosul de Vaslui are în cămara sa următoarele produse:

1. Pulpe de pui superioare dezosate fără piele, care sunt refrigerate, în caserolă în atmosferă controlată (ATM), între 6 și 10 bucăți.

2. Pulpe pui superioare dezosate (cu) fără piele, pe care le găsești congelate sau refrigerate, în pungă sau tăviță, între 4 și 6 bucăți.

3. Pulpe pui dezosate (cu) fără piele, care sunt congelate sau refrigerate, în pungă sau tăviță, între 3 și 4 bucăți.

Te aștept să-mi lași impresiile tale pe pagina mea de facebook.

Dacă mai ai alte întrebări sau dacă mai vrei să citești alte răspunsuri scrise limpede ca bună ziua despre carnea de pui, te aștept aici: www.safir.ro/ro/intrebari-carne-de-pui.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Chec aperitiv cu pui de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul De Vaslui - 10.12.2020

Cred că de acum sunt cunoscut în rândul gospodinelor că vin cu rețete de desert pe care le transform în bucate savuroase pentru orice moment al zilei. Acum am o super rețetă de sărbători, mega ușoară și ieftină, perfectă pentru când musafirii s-arată și e potrivită chiar și pentru cei mici. Haide să bucătărim!

[ ... mai mult ]

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Placintă cu pui, ciuperci și orez. Mănânci de nu te vezi
Deliciosul De Vaslui - 12.11.2020

Deliciosul salvează iar mesele gospodinelor! Sezonul cald se îndepărtează ușor, așa că de acum începem să gătim rețete ceva mai... consistente. Stai fără griji, Deli caută rețete rapide, potrivite pentru cei mici, dar și pentru întreaga ta familie. Să vedem mâncărica de săptămâna aceasta!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC