Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


28.11.2019

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui

Una dintre întrebările primite de la voi, către specialiștii mei, sună așa: “Pulpele de pui întregi cum le dezosați?”. Oamenii meu s-au simțit responsabili să dezvolte acestă temă pentru ca tu, draga mea, să ai siguranța calității cărniței de la Deliciosul de Vaslui.

Pulpițe deocheate, de multă lume apreciate

Așadar, prietenii mei mi-au transmis că pulpele de pui întregi se dezosează mecanic, cu ajutorul unui utilaj de ultimă generație, singurul de acest tip din România.

Wooooow!

Se obțin astfel pulpe întregi dezosate, de cea mai bună calitate. Mașina de dezosare lucrează automat, iar la trecerea pulpelor de pui printr-o succesiune de module sunt îndepărtate oasele și se obține o carne curată, fără impurități. Acest super aparat de dezosat pulpe întregi de pui reduce micile pierderi de cărniță, prin urmare aceasta este mult mai mare și are un aspect plăcut în caserolă.

De asta sunt așa frumușel și arătos.

Deliciosul de Vaslui are în cămara sa următoarele produse:

1. Pulpe de pui superioare dezosate fără piele, care sunt refrigerate, în caserolă în atmosferă controlată (ATM), între 6 și 10 bucăți.

2. Pulpe pui superioare dezosate (cu) fără piele, pe care le găsești congelate sau refrigerate, în pungă sau tăviță, între 4 și 6 bucăți.

3. Pulpe pui dezosate (cu) fără piele, care sunt congelate sau refrigerate, în pungă sau tăviță, între 3 și 4 bucăți.

Te aștept să-mi lași impresiile tale pe pagina mea de facebook.

Dacă mai ai alte întrebări sau dacă mai vrei să citești alte răspunsuri scrise limpede ca bună ziua despre carnea de pui, te aștept aici: www.safir.ro/ro/intrebari-carne-de-pui.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul de Vaslui declară: Sunt un pui sigur, sincer și responsabil
Deliciosul de Vaslui - 02.04.2020

De data aceasta nu am mai luat la analizat o întrebare de la voi pentru că aș vrea să vorbim puțin despre această perioadă tensionată în care ne aflăm cu toții și despre măsurile luate de specialiștii mei de la Safir pentru ca voi, dragii mei, să aveți siguranța produselor din carne de pasăre.

[ ... mai mult ]

Deliciosul e delicios pentru că e delicios: de ce sunt diferit față de alți pui?
Deliciosul de Vaslui - 19.03.2020

M-ați întrebat de ce mă numesc Deliciosul de Vaslui și cu ce mă diferențiez de ceilalți pui. Deci e momentul să vorbim doaaar despre mine! Mă bucur tare mult că vă interesează istorioara mea, așa că haide să povestim puțin!

[ ... mai mult ]

Bărcuțe din dovlecei cu cărniță yummy-yummy
Deliciosul de Vaslui - 05.03.2020

Bunăăăă ziua, gospodinele mele! O nouă săptămână, o nouă rețetă pentru ghemotoacele tale. De data această vom fi ceva mai creativi și vom transforma niște simpli dovlecei în super bărcuțe umplute cu carne pregătite să ancoreze în stomăcelul puiuților de om. Umm, îmi lasă ciocul apă. Hai să vedem ce trebuie să facem!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC