Luna Martie este dedicată delicioasei noastre femei, fie ea mamă, iubită, soție sau soră. Dacă vrei să o impresionezi și să-i arăți cât de mult o apreciezi, gătește-i o cină delicioasă, sățioasă, săracă în grăsimi și bogată în proteine (știu că femeile au grijă de silueta lor) după rețete simple propuse de DeliChef.
Și cum știu că ești mereu ocupat și că timpul este tare prețios, am ales 3 rețete rapid de pregătit, îndată ce ajungi de la serviciu. În plus, te-ai convins că atunci când gătești cu mine, totul e și mai ușor:
Ingrediente de adunat:
Pași de urmat:
1. Punem în interiorul pieptului de pui Deliciosul de Vaslui o felie de cașcaval și una de șuncă
2. Rulăm pieptul de pui și îl dăm prin amestecul de condimente și pesment
3. Îl prindem cu câteva scobitori să nu se desfacă și apoi îl băgăm la cuptor într-o tavă mică unsă cu unt.
Pentru garnitură, DeliChef recomandă o salată cu rucola și spanac.
Ingrediente de adunat:
Pași de urmat
1. Amestecăm într-un vas toate ingredientele, împreună cu jumătate din cantitatea de alune sfărâmate cu lama unui cuțit
2. Ungem pieptul de pui Deliciosul de Vaslui cu jumătate din amestecul preparat și îl punem pe grillul încins, pe care l-am uns cu puțin unt.
3. După 7-8 minute ungem din nou puiul cu ce a rămas din sos. Putem să punem pe grill și cealaltă parte din alune, ca să se rumenească puțin.
Frăgezimea puiului Deliciosul de Vaslui combinată cu aroma de alune prăjite va cuceri papilele gustative ale jumătății tale.
Ingrediente de adunat:
Pași de urmat:
1. Tăiem fâșii subțiri pieptul de pui Deliciosul de Vaslui și îl punem într-o tigaie la foc mediu
2. Facem un sos din sucul de lămâie, muștarul și condimentele îl îl turnăm peste puiul în tigaie.
3. Întoarcem carnea și amestecăm până se rumenește.
Acest preparat merge servit cu o garnitură de orez fiert al dente, care va pune și mai mult în evidență aroma deosebită.
Pe oricare o vei pregăti, femeia sufletului tău va fi impresionată cu așa deliciu dăruit. Abia aștept să văd cum ți-a ieșit surpriza culinară ce ai pregătit!
Sursă poză și rețetă: unica.ro