Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


11.06.2020

Povestea Safir: ce fac puii în „curtea” Safir și cum ajung în bucătăriile românilor

De la bob la consumator. Aventuri în lumea puilor de la Safir

Povestea mea și a Grupului de firme Safir a început în anul 1991, în localitatea Văleni, județul Vaslui, ca o mică afacere de familie a lui Ghiorghi Safir – taaare drag îmi e de el!

Încă din primele zile de viață, eu și cu frățiorii mei primim baloți de paie pentru a nu simți lipsa iubirii și a căldurii. Baloții de paie au rol de cloșcă pentru cei micuți și de material de joc suplimentar pentru puii mai mari. Ar trebui să vezi câte trăznăi facem!

Îmi place că oamenii mei au grijă să fiu un pui curat și sănătos. Ei își asumă standardele de biosecuritate ce implică respectarea strictă a normelor de protecție a efectivelor și se folosește echipament igienizat, iar accesul în spațiile de creștere este restricționat.

Vrei să vezi imagini cu pui de pui? Click pe video și descoperă viața mea la fermă!

 

Urmează partea mea preferată: mâncărica de la Nutrivaaaaaa! Scopul principal al Fabricii de Nutrețuri Combinate, proprie Grupului, este de a produce nutrețuri bazate pe ingrediente de origine vegetală și minerală, cu reale valori nutritive. Ca parte din afacerea de familie Safir, Fabrica Nutriva a fost proiectată pentru a funcționa cu o tehnologie încapsulată, complet automatizată și ușor gestionabilă. Scopul implementării înaltei tehnologii este de a obține un control complet al  rețetelor și urmărirea performanței acestora atât pentru Delicioșii din fermele proprii cât și a celor care aparțin partenerilor.

Vrei să vezi de ce puii sunt așa de puternici și plini de energie? Click și descoperă secretul!

 

În Abatorul nostru, pentru a nu contamina produsele alimentare, ecluzele de dezinfecție au rolul de a dezinfecta mâinile și încălțămintea oamenilor mei cu substanțe care au aviz sanitar specific industriei alimentare.

Se efectuează teste de sanitație zilnice, de pe echipamente și utilaje, suprafețe de lucru, pereți, pavimente, mâini și echipamente de protecție a oamenilor, de pe ambalaje, la recepție și producție. Pe lângă testele de sanitație, se fac teste în laborator pe produsele finite care ies din producție, laboratorul având rol de filtru și control în întreg procesul de abatorizare a puilor.

Vrei să afli mai multe despre siguranța alimentelor din carne de pasăre? Click pe video și află despre calitatea produselor marca Safir!

 

Punerea în funcțiune a Fabricii de Preparate din carne de pasăre a fost încă un moment important din viața noastră. Așa a apărut Văru’ „Fomică?” – pe care-l salut cu această ocazie!

Suntem atenți la tendințe și la nevoile consumatorilor, care sunt tot mai mult preocupați de a avea pe masă o mâncare cât mai sigură și sănătoasă. Oamenii din familia Safir se implică în arta de a da gust cărnii proaspete de pasăre prin condimente tradiționale, cu ouă și legume proaspete.

Curioși despre conținutul preparatelor și semipreparatelor? Click și vezi de ce „Fomică?” e atât de delicios!

 

Datorită evoluţiei constante, precum și creșterii numărului de distribuitori ai produselor marca Grupul de firme Safir, parcul auto propriu s-a extins continuu. Peste 100 de autovehicule, majoritatea destinate transportului în bune condiţii a produselor, poartă emblema companiei Safir, ducând povestea prin toată România și făcând cunoscută imaginea unui maratonist de cursă lungă. Astfel, mă găsești pe mine, Deliciosul de Vaslui și pe Văru’ „Fomică?” în magazinele proprii Grupului, dar și în marile supermarketuri din țară: Auchan, Kaufland și Cora.

Aștept pe pagina mea de facebook întrebări și curiozitățile voastre! Vă puuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ademenirea celor mici la masă: brioșe din piept de pui Deliciosul de Vaslui
Deliciosul de Vaslui - 17.09.2020

Știți că dau din cale-afară de creativitate, iar cel mai mult îmi place să transform deserturile în mâncăruri sănătoase pentru a-i ademeni mai ușor pe năzdrăvani la masă. Așa că, draga mea gospodină, astăzi transformăm clasicele brioșe în ceva rapid de gustărit de către cei mici, care poate reprezenta și un pachețel pentru școală, dar și un super aperitiv pentru când îți aștepți prietenii sau marea familie la masă. Curioasă? Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Păsările primesc suplimente pentru creștere? Voi întrebați, specialiștii Safir răspund!
Deliciosul de Vaslui - 03.09.2020

Bun, bun, buuun! Toată lumea este interesată să crească sănătos și se observă un interes din ce în ce mai crescut al oamenilor de a mânca mai corect, de a fi mai atenți la produsele pe care le cumpără pentru ei sau familie și de a cunoaște proveniența produselor achiziționate. Lucru care îmi place atâââât de mult. Știți doar că Deliciosul vine mereu în sprijinul prietenilor săi, așa că astăzi vom discuta despre procesul de creștere al Delicioșilor și despre fabricarea și conținutul hranei mele. Desigur, realizată în curtea mea de la Safir. Pregătiți? Să vedem!

[ ... mai mult ]

Burrito cu legume și cărniță de la Delicios
Deliciosul de Vaslui - 23.07.2020

Te înțeleg, draga mea, că este prea cald afară să tot stai să bucătărești, iar mâncarea gătită parcă nici nu mai merge așa de bine. Deliciosul vine la tine cu o rețetă suuuper fresh, de vară, pe ritmuri mexicane! Și, ca de fiecare dată, este o rețetă de ademenit năzdrăvanii la masă, rețetă care conține muuulte vitamine și, desigur, cărniță sigură pentru consum de la Deli. Să înceapă distracția!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC