Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


28.05.2020

Pentru delicii ca în oraș, Deliciosul îl recomandă pe Văru’ „Fomică?”

Preparate și semipreparate doar din carne de pui și 100% condimente naturale de la „Fomică?”

Ca de fiecare dată sunt alături de voi, dragii mei, așa că am mai răspus la o curiozitate venită din partea voastră. De data aceasta am fost întrebat dacă am în tolba mea produse din carne de pui pentru copilași drăgălași.

Cum să nu?! Deli iubește puii de om!

Prin urmare constant este dezvoltată gama „Fomică?” de semipreparate și produse gata preparate, făcute din carne refrigerată Deliciosul de Vaslui și condimente naturale.

Produsele clasice (care nu sunt picante) sunt recomandate pentru poznași. Acestea sunt hamburger, frigărui de pui, cârnăciori proaspeți, chiftele de pui, degețele de pui și muuulte altele precum pastrame afumate sau cărniță condimentată cu ierburi aromatice. Văru’ „Fomică?” are produse super delicioase, fiind făcute din 100% carne de pui natural condimentată, după rețete bine meșteșugite.

Produsele din gama „Fomică?” nu conțin aditivi, coloranți sau conservanți și sunt destinate tuturor gamelor de consumatori. Astfel și cei mari sunt răsfățați cu aripi de pui picante pesmentate, cârnăciori de bere sau cârnați proaspeți picanți.

Cei care nu au timp de gătit pot consuma produsele gata condimentate, numai bune de azvârlit la tigaie, iar cei care vor să mănânce ca în oraș, dar în confortul casei lor, găsesc o diversitate de produse cu un timp foarte mic de gătire.

Ce trebuie să mai știți despre Văru’ este că produsele sale se împart în două categorii: gama Pui pe Jar – sunt produse ce trebuie gătite înainte consum și gama Pui la Ghiozdan – ce reprezintă produse gata preparate, numai bune de înfulecat.

 

Maaare gospodar Văru’„Fomică?”, se trage din familie! Dacă ți s-a făcut poftică și vrei să-ți impresionezi familia sau prietenii cu o masă atent și gustos condimentată, vezi aici mai multe informații despre preparatele și semipreparatele familiei mele: www.safir.ro/ro/fomica

Nu uita să-mi trimiți orice întrebare legată de carnea de pui sau despre preparate și semipreparate din carne de pui. Vei primi garantat răspuns! Aștept curiozități aici: www.safir.ro/ro/intrebari-si-raspunsuri

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Burrito cu legume și cărniță de la Delicios
Deliciosul de Vaslui - 23.07.2020

Te înțeleg, draga mea, că este prea cald afară să tot stai să bucătărești, iar mâncarea gătită parcă nici nu mai merge așa de bine. Deliciosul vine la tine cu o rețetă suuuper fresh, de vară, pe ritmuri mexicane! Și, ca de fiecare dată, este o rețetă de ademenit năzdrăvanii la masă, rețetă care conține muuulte vitamine și, desigur, cărniță sigură pentru consum de la Deli. Să înceapă distracția!

[ ... mai mult ]

Deliciosul de Vaslui – pui românesc, onest și cinstit
Deliciosul de Vaslui - 09.07.2020

Mă bucur tare mult când văd că primesc curiozități și întrebări de la voi! Acest lucru înseamnă că vreți să fiți din ce în ce mai informați cu privire la alimentele din carne de pui pe care le consumați. Astăzi vom discuta, mai pe larg, despre proveniența mea și despre preacunoscutul mit al „cărnii injectate”.

[ ... mai mult ]

Pachețele din foietaj și piept de pui
Deliciosul de Vaslui - 25.06.2020

Deli e iar în bucătărieee alături de gospodine! Iar ești în pană de idei? Sau vrei să vii cu ceva nou în meniul celor dragi ție? Ori probabil cei mici sunt foaaarte mofturoși. Nu contează care-ți este motivul, Deliciosul are rezolvare. Hai să descoperim ce mai bucătărim!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC