Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


Pentru delicii ca în oraș, Deliciosul îl recomandă pe Văru’ „Fomică?”

Preparate și semipreparate doar din carne de pui și 100% condimente naturale de la „Fomică?”

Ca de fiecare dată sunt alături de voi, dragii mei, așa că am mai răspus la o curiozitate venită din partea voastră. De data aceasta am fost întrebat dacă am în tolba mea produse din carne de pui pentru copilași drăgălași.

Cum să nu?! Deli iubește puii de om!

Prin urmare constant este dezvoltată gama „Fomică?” de semipreparate și produse gata preparate, făcute din carne refrigerată Deliciosul de Vaslui și condimente naturale.

Produsele clasice (care nu sunt picante) sunt recomandate pentru poznași. Acestea sunt hamburger, frigărui de pui, cârnăciori proaspeți, chiftele de pui, degețele de pui și muuulte altele precum pastrame afumate sau cărniță condimentată cu ierburi aromatice. Văru’ „Fomică?” are produse super delicioase, fiind făcute din 100% carne de pui natural condimentată, după rețete bine meșteșugite.

Produsele din gama „Fomică?” nu conțin aditivi, coloranți sau conservanți și sunt destinate tuturor gamelor de consumatori. Astfel și cei mari sunt răsfățați cu aripi de pui picante pesmentate, cârnăciori de bere sau cârnați proaspeți picanți.

Cei care nu au timp de gătit pot consuma produsele gata condimentate, numai bune de azvârlit la tigaie, iar cei care vor să mănânce ca în oraș, dar în confortul casei lor, găsesc o diversitate de produse cu un timp foarte mic de gătire.

Ce trebuie să mai știți despre Văru’ este că produsele sale se împart în două categorii: gama Pui pe Jar – sunt produse ce trebuie gătite înainte consum și gama Pui la Ghiozdan – ce reprezintă produse gata preparate, numai bune de înfulecat.

 

Maaare gospodar Văru’„Fomică?”, se trage din familie! Dacă ți s-a făcut poftică și vrei să-ți impresionezi familia sau prietenii cu o masă atent și gustos condimentată, vezi aici mai multe informații despre preparatele și semipreparatele familiei mele: www.safir.ro/ro/fomica

Nu uita să-mi trimiți orice întrebare legată de carnea de pui sau despre preparate și semipreparate din carne de pui. Vei primi garantat răspuns! Aștept curiozități aici: www.safir.ro/ro/intrebari-si-raspunsuri

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul de... Crăciun. Gătește rețeta de pui întreg la cuptor
Deliciosul De Vaslui - 23.12.2020

În această lună de sărbătoare, Deliciosul de Vaslui vă prezintă o rețetă de familie sau pentru prietenii pofticioși care vin la masă de Crăciun. Pentru că despre asta este vorba în rețeta de azi, despre un preparat perfect pentru masa de Crăciun sau Revelion. Ce zici? Bucătărim?

[ ... mai mult ]

Chec aperitiv cu pui de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul De Vaslui - 10.12.2020

Cred că de acum sunt cunoscut în rândul gospodinelor că vin cu rețete de desert pe care le transform în bucate savuroase pentru orice moment al zilei. Acum am o super rețetă de sărbători, mega ușoară și ieftină, perfectă pentru când musafirii s-arată și e potrivită chiar și pentru cei mici. Haide să bucătărim!

[ ... mai mult ]

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2021. Toate drepturile rezervate. | ANPC