Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


28.05.2020

Pentru delicii ca în oraș, Deliciosul îl recomandă pe Văru’ „Fomică?”

Preparate și semipreparate doar din carne de pui și 100% condimente naturale de la „Fomică?”

Ca de fiecare dată sunt alături de voi, dragii mei, așa că am mai răspus la o curiozitate venită din partea voastră. De data aceasta am fost întrebat dacă am în tolba mea produse din carne de pui pentru copilași drăgălași.

Cum să nu?! Deli iubește puii de om!

Prin urmare constant este dezvoltată gama „Fomică?” de semipreparate și produse gata preparate, făcute din carne refrigerată Deliciosul de Vaslui și condimente naturale.

Produsele clasice (care nu sunt picante) sunt recomandate pentru poznași. Acestea sunt hamburger, frigărui de pui, cârnăciori proaspeți, chiftele de pui, degețele de pui și muuulte altele precum pastrame afumate sau cărniță condimentată cu ierburi aromatice. Văru’ „Fomică?” are produse super delicioase, fiind făcute din 100% carne de pui natural condimentată, după rețete bine meșteșugite.

Produsele din gama „Fomică?” nu conțin aditivi, coloranți sau conservanți și sunt destinate tuturor gamelor de consumatori. Astfel și cei mari sunt răsfățați cu aripi de pui picante pesmentate, cârnăciori de bere sau cârnați proaspeți picanți.

Cei care nu au timp de gătit pot consuma produsele gata condimentate, numai bune de azvârlit la tigaie, iar cei care vor să mănânce ca în oraș, dar în confortul casei lor, găsesc o diversitate de produse cu un timp foarte mic de gătire.

Ce trebuie să mai știți despre Văru’ este că produsele sale se împart în două categorii: gama Pui pe Jar – sunt produse ce trebuie gătite înainte consum și gama Pui la Ghiozdan – ce reprezintă produse gata preparate, numai bune de înfulecat.

 

Maaare gospodar Văru’„Fomică?”, se trage din familie! Dacă ți s-a făcut poftică și vrei să-ți impresionezi familia sau prietenii cu o masă atent și gustos condimentată, vezi aici mai multe informații despre preparatele și semipreparatele familiei mele: www.safir.ro/ro/fomica

Nu uita să-mi trimiți orice întrebare legată de carnea de pui sau despre preparate și semipreparate din carne de pui. Vei primi garantat răspuns! Aștept curiozități aici: www.safir.ro/ro/intrebari-si-raspunsuri

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ademenirea celor mici la masă: brioșe din piept de pui Deliciosul de Vaslui
Deliciosul de Vaslui - 17.09.2020

Știți că dau din cale-afară de creativitate, iar cel mai mult îmi place să transform deserturile în mâncăruri sănătoase pentru a-i ademeni mai ușor pe năzdrăvani la masă. Așa că, draga mea gospodină, astăzi transformăm clasicele brioșe în ceva rapid de gustărit de către cei mici, care poate reprezenta și un pachețel pentru școală, dar și un super aperitiv pentru când îți aștepți prietenii sau marea familie la masă. Curioasă? Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Păsările primesc suplimente pentru creștere? Voi întrebați, specialiștii Safir răspund!
Deliciosul de Vaslui - 03.09.2020

Bun, bun, buuun! Toată lumea este interesată să crească sănătos și se observă un interes din ce în ce mai crescut al oamenilor de a mânca mai corect, de a fi mai atenți la produsele pe care le cumpără pentru ei sau familie și de a cunoaște proveniența produselor achiziționate. Lucru care îmi place atâââât de mult. Știți doar că Deliciosul vine mereu în sprijinul prietenilor săi, așa că astăzi vom discuta despre procesul de creștere al Delicioșilor și despre fabricarea și conținutul hranei mele. Desigur, realizată în curtea mea de la Safir. Pregătiți? Să vedem!

[ ... mai mult ]

Burrito cu legume și cărniță de la Delicios
Deliciosul de Vaslui - 23.07.2020

Te înțeleg, draga mea, că este prea cald afară să tot stai să bucătărești, iar mâncarea gătită parcă nici nu mai merge așa de bine. Deliciosul vine la tine cu o rețetă suuuper fresh, de vară, pe ritmuri mexicane! Și, ca de fiecare dată, este o rețetă de ademenit năzdrăvanii la masă, rețetă care conține muuulte vitamine și, desigur, cărniță sigură pentru consum de la Deli. Să înceapă distracția!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC