Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


28.05.2020

Pentru delicii ca în oraș, Deliciosul îl recomandă pe Văru’ „Fomică?”

Preparate și semipreparate doar din carne de pui și 100% condimente naturale de la „Fomică?”

Ca de fiecare dată sunt alături de voi, dragii mei, așa că am mai răspus la o curiozitate venită din partea voastră. De data aceasta am fost întrebat dacă am în tolba mea produse din carne de pui pentru copilași drăgălași.

Cum să nu?! Deli iubește puii de om!

Prin urmare constant este dezvoltată gama „Fomică?” de semipreparate și produse gata preparate, făcute din carne refrigerată Deliciosul de Vaslui și condimente naturale.

Produsele clasice (care nu sunt picante) sunt recomandate pentru poznași. Acestea sunt hamburger, frigărui de pui, cârnăciori proaspeți, chiftele de pui, degețele de pui și muuulte altele precum pastrame afumate sau cărniță condimentată cu ierburi aromatice. Văru’ „Fomică?” are produse super delicioase, fiind făcute din 100% carne de pui natural condimentată, după rețete bine meșteșugite.

Produsele din gama „Fomică?” nu conțin aditivi, coloranți sau conservanți și sunt destinate tuturor gamelor de consumatori. Astfel și cei mari sunt răsfățați cu aripi de pui picante pesmentate, cârnăciori de bere sau cârnați proaspeți picanți.

Cei care nu au timp de gătit pot consuma produsele gata condimentate, numai bune de azvârlit la tigaie, iar cei care vor să mănânce ca în oraș, dar în confortul casei lor, găsesc o diversitate de produse cu un timp foarte mic de gătire.

Ce trebuie să mai știți despre Văru’ este că produsele sale se împart în două categorii: gama Pui pe Jar – sunt produse ce trebuie gătite înainte consum și gama Pui la Ghiozdan – ce reprezintă produse gata preparate, numai bune de înfulecat.

 

Maaare gospodar Văru’„Fomică?”, se trage din familie! Dacă ți s-a făcut poftică și vrei să-ți impresionezi familia sau prietenii cu o masă atent și gustos condimentată, vezi aici mai multe informații despre preparatele și semipreparatele familiei mele: www.safir.ro/ro/fomica

Nu uita să-mi trimiți orice întrebare legată de carnea de pui sau despre preparate și semipreparate din carne de pui. Vei primi garantat răspuns! Aștept curiozități aici: www.safir.ro/ro/intrebari-si-raspunsuri

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Pentru delicii ca în oraș, Deliciosul îl recomandă pe Văru’ „Fomică?”
Deliciosul de Vaslui - 28.05.2020

Bună ziua, bună ziua, dragii mei! Îmi place să primesc întrebări și curiozități de la voi. Este un semn că vreți să fiți informați corect cu privire la alimentele din carne de pui. Am mai primit o întrebare de la voi pe care normal că o voi dezvolta mai jos. Pregătiți? Hai!

[ ... mai mult ]

Thailanda în tigaie! Aripioare marinate, de mâncat pe nesăturate
Deliciosul de Vaslui - 14.05.2020

Dacă te-ai plictisit de făcut aceleași mâncăruri și totul intră într-o rutină, Deliciosul e lângă voi, dragi gospodine, și vă oferă o soluție exotică, rapidă și meeega delicioasă. Desigur, potrivită și pentru năzdrăvanii care fac mofturi când văd pe masă aceleași bucate. Ia să vedem!

[ ... mai mult ]

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora
Deliciosul de Vaslui - 30.04.2020

Buuuuună ziua, dragele mele! Este săptămâna de stat la discuții, iar astăzi vreau să vă povestesc despre multiplele modalități de ambalare a cărniței de Delicios și despre beneficiile fiecărei metode. Știți doar că sunt aici cu cele mai sincere informații, așa că haide să vedem ce spun specialiștii mei de la Safir!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC