Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


03.09.2020

Păsările primesc suplimente pentru creștere? Voi întrebați, specialiștii Safir răspund!

Oare ce mănâncă Deliciosul de Vaslui de este atâââât de bunuț?

Multe întrebări despre creșterea mea am mai primit, așa că m-am deschis să le adun pe toate și să răspund mai detaliat la acest subiect. Cum cresc puii așa de repede sau Dacă primesc păsările suplimente pentru creștere ori Sunt puii crescuți forțat sunt doar câteva întrebări despre acest subiect. Lucru care îmi demonstrează mie și prietenilor mei de la Safir că multe informații corecte despre creșterea păsărilor nu prea există.

Haideți să vedem cum stă trebușoara!

Puii din fermele Safir sunt crescuți ca orice alt pui de curte. Procesul de creștere se face în mod natural, în funcție de viteza de creștere. Folosind alimente perfect echilibrate în nutrienţi și condiții de microclimat și igienă cât mai aproape de zona de confort a păsărilor, specialiștii mei încearcă să pună în valoare potențialul genetic al păsărilor.

Puii sunt hrăniți cu furaje (hrană) formate dintr-un amestec de materii prime (porumb, grâu, orz, ulei de floarea soarelui), minerale și vitamine în combinații gândite pentru o creștere corectă. Acest amestec se comprimă sub formă de granule și constituie mâncărica oferită păsărilor. Structura și compoziția diferă în funcție de vârsta și categoria de pui.

Hrana Deliciosului de Vaslui este formată dintr-un amestec de cereale, șrot de soia, șrot de floarea soarelui, minerale și vitamine. Hrana este apoi comprimată mecanic sub formă de granule, pentru ca amestecul să fie distribuit uniform.

Toate sursele de materii prime pentru realizarea hranei păsărilor sunt naturale și se produc exclusiv în curtea Grupului de firme Safir pentru păsările din cele 4 ferme ori pentru nevoile partenerilor noștri.

 

Aștept pe pagina mea de facebook întrebări și curiozitățile voastre! Vă puuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Placintă cu pui, ciuperci și orez. Mănânci de nu te vezi
Deliciosul De Vaslui - 12.11.2020

Deliciosul salvează iar mesele gospodinelor! Sezonul cald se îndepărtează ușor, așa că de acum începem să gătim rețete ceva mai... consistente. Stai fără griji, Deli caută rețete rapide, potrivite pentru cei mici, dar și pentru întreaga ta familie. Să vedem mâncărica de săptămâna aceasta!

[ ... mai mult ]

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC