Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


03.09.2020

Păsările primesc suplimente pentru creștere? Voi întrebați, specialiștii Safir răspund!

Oare ce mănâncă Deliciosul de Vaslui de este atâââât de bunuț?

Multe întrebări despre creșterea mea am mai primit, așa că m-am deschis să le adun pe toate și să răspund mai detaliat la acest subiect. Cum cresc puii așa de repede sau Dacă primesc păsările suplimente pentru creștere ori Sunt puii crescuți forțat sunt doar câteva întrebări despre acest subiect. Lucru care îmi demonstrează mie și prietenilor mei de la Safir că multe informații corecte despre creșterea păsărilor nu prea există.

Haideți să vedem cum stă trebușoara!

Puii din fermele Safir sunt crescuți ca orice alt pui de curte. Procesul de creștere se face în mod natural, în funcție de viteza de creștere. Folosind alimente perfect echilibrate în nutrienţi și condiții de microclimat și igienă cât mai aproape de zona de confort a păsărilor, specialiștii mei încearcă să pună în valoare potențialul genetic al păsărilor.

Puii sunt hrăniți cu furaje (hrană) formate dintr-un amestec de materii prime (porumb, grâu, orz, ulei de floarea soarelui), minerale și vitamine în combinații gândite pentru o creștere corectă. Acest amestec se comprimă sub formă de granule și constituie mâncărica oferită păsărilor. Structura și compoziția diferă în funcție de vârsta și categoria de pui.

Hrana Deliciosului de Vaslui este formată dintr-un amestec de cereale, șrot de soia, șrot de floarea soarelui, minerale și vitamine. Hrana este apoi comprimată mecanic sub formă de granule, pentru ca amestecul să fie distribuit uniform.

Toate sursele de materii prime pentru realizarea hranei păsărilor sunt naturale și se produc exclusiv în curtea Grupului de firme Safir pentru păsările din cele 4 ferme ori pentru nevoile partenerilor noștri.

 

Aștept pe pagina mea de facebook întrebări și curiozitățile voastre! Vă puuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ademenirea celor mici la masă: brioșe din piept de pui Deliciosul de Vaslui
Deliciosul de Vaslui - 17.09.2020

Știți că dau din cale-afară de creativitate, iar cel mai mult îmi place să transform deserturile în mâncăruri sănătoase pentru a-i ademeni mai ușor pe năzdrăvani la masă. Așa că, draga mea gospodină, astăzi transformăm clasicele brioșe în ceva rapid de gustărit de către cei mici, care poate reprezenta și un pachețel pentru școală, dar și un super aperitiv pentru când îți aștepți prietenii sau marea familie la masă. Curioasă? Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Păsările primesc suplimente pentru creștere? Voi întrebați, specialiștii Safir răspund!
Deliciosul de Vaslui - 03.09.2020

Bun, bun, buuun! Toată lumea este interesată să crească sănătos și se observă un interes din ce în ce mai crescut al oamenilor de a mânca mai corect, de a fi mai atenți la produsele pe care le cumpără pentru ei sau familie și de a cunoaște proveniența produselor achiziționate. Lucru care îmi place atâââât de mult. Știți doar că Deliciosul vine mereu în sprijinul prietenilor săi, așa că astăzi vom discuta despre procesul de creștere al Delicioșilor și despre fabricarea și conținutul hranei mele. Desigur, realizată în curtea mea de la Safir. Pregătiți? Să vedem!

[ ... mai mult ]

Burrito cu legume și cărniță de la Delicios
Deliciosul de Vaslui - 23.07.2020

Te înțeleg, draga mea, că este prea cald afară să tot stai să bucătărești, iar mâncarea gătită parcă nici nu mai merge așa de bine. Deliciosul vine la tine cu o rețetă suuuper fresh, de vară, pe ritmuri mexicane! Și, ca de fiecare dată, este o rețetă de ademenit năzdrăvanii la masă, rețetă care conține muuulte vitamine și, desigur, cărniță sigură pentru consum de la Deli. Să înceapă distracția!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC