Am fost întrebat care este procesul de ambalare al cărnii de pasăre, așa că eu, împreună cu specialiștii mei, am decis să dezvoltăm această întrebare și să vă povestim despre toate modalitățile de servire a produselor din carne proaspătă de pui Deliciosul de Vaslui, dar și a preparatelor și semipreparatelor din carne de pasăre și condimente naturale 100% de la „Fomică?”.
Datorită creșterii treptate a capacității de producție, de-a lungul timpului au fost achiziționate și puse în funcțiune mașini moderne de ambalat și cântărit, conform legislației europene.
La noi, la Safir, există mai multe metode de ambalare a cărnii de pasăre, în funcție de cerințele clienților noștri. Avem carne livrată ambalată în lăzi de plastic (vrac), în general destinate unităților de tranșare și de alimentație colectivă, carne ambalată în pungi de polietilenă, unde ambalarea se face manual și sunt închise cu clipsuri metalice, carne ambalată în tăvițe de polistiren manual și înfoliate cu ajutorul unui utilaj performant, carne ambalată manual în pungi și carne vidată, cu ajutorul unui utilaj de vidare și termosudate în tăvițe de polietilenă în atmosferă protectoare (un mix de gaze inerte – CO2, O2 și N2), care are rolul de a conserva carnea.
Pentru a pune în valoare calitatea și prospețimea cărnii, specialiștii mei de la Safir au ales soluții sigure si de încredere pentru păstrarea calității cărnii până ajunge pe masa familiei tale. Ambalarea produselor în atmosferă protectoare (ATM) și vid prelungesc durata de valabilitate a produselor, oferindu-ți garanția că ceea ce cumperi este un produs proaspăt, ambalat în condiții de siguranță, astfel încât, odată desfăcut, produsul e la fel de proaspăt ca la momentul ambalării.
Îmi place să primesc întrebări de la voi, să vă știu informați, așa că vă aștept să-mi lăsați impresiile voastre pe pagina mea de facebook.