Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


30.04.2020

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora

Am fost întrebat care este procesul de ambalare al cărnii de pasăre, așa că eu, împreună cu specialiștii mei, am decis să dezvoltăm această întrebare și să vă povestim despre toate modalitățile de servire a produselor din carne proaspătă de pui Deliciosul de Vaslui, dar și a preparatelor și semipreparatelor din carne de pasăre și condimente naturale 100% de la „Fomică?”.

Datorită creșterii treptate a capacității de producție, de-a lungul timpului au fost achiziționate și puse în funcțiune mașini moderne de ambalat și cântărit, conform legislației europene.

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora

La noi, la Safir, există mai multe metode de ambalare a cărnii de pasăre, în funcție de cerințele clienților noștri. Avem carne livrată ambalată în lăzi de plastic (vrac), în general destinate unităților de tranșare și de alimentație colectivă, carne ambalată în pungi de polietilenă, unde ambalarea se face manual și sunt închise cu clipsuri metalice, carne ambalată în tăvițe de polistiren manual și înfoliate cu ajutorul unui utilaj performant, carne ambalată manual în pungi și carne vidată, cu ajutorul unui utilaj de vidare și termosudate în tăvițe de polietilenă în atmosferă protectoare (un mix de gaze inerte – CO2, O2 și N2), care are rolul de a conserva carnea.

Pentru a pune în valoare calitatea și prospețimea cărnii, specialiștii mei de la Safir au ales soluții sigure si de încredere pentru păstrarea calității cărnii până ajunge pe masa familiei tale. Ambalarea produselor în atmosferă protectoare (ATM) și vid prelungesc durata de valabilitate a produselor, oferindu-ți garanția că ceea ce cumperi este un produs proaspăt, ambalat în condiții de siguranță, astfel încât, odată desfăcut, produsul e la fel de proaspăt ca la momentul ambalării.

Îmi place să primesc întrebări de la voi, să vă știu informați, așa că vă aștept să-mi lăsați impresiile voastre pe pagina mea de facebook.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Rulouri de pui Deliciosul de Vaslui cu spanac: un deliciu pentru prichindei
Deliciosul de Vaslui - 15.10.2020

Deli e iar în bucătărie! Și cum afară nu mai este chiar așa de cald, iar statul în bucătărie, printre aburi, este mai suportabil, zic să revenim la măncăruri mai complexe. Azi gătim Rulouri din pui, cu cașcaval și spanac! Acestea pot reprezenta masa de prânz sau cina familiei tale datorită consistenței și sentimentului de sățietate pe care-l oferă această rețetă. Hai să ne punem șorțul și să trecem la bucătărit!

[ ... mai mult ]

Cum depozitezi carnea Deliciosul de Vaslui la frigider?
Deliciosul de Vaslui - 01.10.2020

Carnea congelată de pui este unul dintre produsele cel mai des cumpărate de români datorită posibilității îndelungate de depozitare, pentru că gospodinele mele gătesc zi de zi pentru familia lor. Totuși, multe întrebări am primit despre metode de păstrare a cărnii Deliciosul de Vaslui, perioada sau decongelarea. Așa că azi discutăm despre acest subiect și învățăm cum să protejăm produsele din carne de pui pentru a oferi o masă sigură celor dragi.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC