Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


30.04.2020

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora

Am fost întrebat care este procesul de ambalare al cărnii de pasăre, așa că eu, împreună cu specialiștii mei, am decis să dezvoltăm această întrebare și să vă povestim despre toate modalitățile de servire a produselor din carne proaspătă de pui Deliciosul de Vaslui, dar și a preparatelor și semipreparatelor din carne de pasăre și condimente naturale 100% de la „Fomică?”.

Datorită creșterii treptate a capacității de producție, de-a lungul timpului au fost achiziționate și puse în funcțiune mașini moderne de ambalat și cântărit, conform legislației europene.

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora

La noi, la Safir, există mai multe metode de ambalare a cărnii de pasăre, în funcție de cerințele clienților noștri. Avem carne livrată ambalată în lăzi de plastic (vrac), în general destinate unităților de tranșare și de alimentație colectivă, carne ambalată în pungi de polietilenă, unde ambalarea se face manual și sunt închise cu clipsuri metalice, carne ambalată în tăvițe de polistiren manual și înfoliate cu ajutorul unui utilaj performant, carne ambalată manual în pungi și carne vidată, cu ajutorul unui utilaj de vidare și termosudate în tăvițe de polietilenă în atmosferă protectoare (un mix de gaze inerte – CO2, O2 și N2), care are rolul de a conserva carnea.

Pentru a pune în valoare calitatea și prospețimea cărnii, specialiștii mei de la Safir au ales soluții sigure si de încredere pentru păstrarea calității cărnii până ajunge pe masa familiei tale. Ambalarea produselor în atmosferă protectoare (ATM) și vid prelungesc durata de valabilitate a produselor, oferindu-ți garanția că ceea ce cumperi este un produs proaspăt, ambalat în condiții de siguranță, astfel încât, odată desfăcut, produsul e la fel de proaspăt ca la momentul ambalării.

Îmi place să primesc întrebări de la voi, să vă știu informați, așa că vă aștept să-mi lăsați impresiile voastre pe pagina mea de facebook.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Burrito cu legume și cărniță de la Delicios
Deliciosul de Vaslui - 23.07.2020

Te înțeleg, draga mea, că este prea cald afară să tot stai să bucătărești, iar mâncarea gătită parcă nici nu mai merge așa de bine. Deliciosul vine la tine cu o rețetă suuuper fresh, de vară, pe ritmuri mexicane! Și, ca de fiecare dată, este o rețetă de ademenit năzdrăvanii la masă, rețetă care conține muuulte vitamine și, desigur, cărniță sigură pentru consum de la Deli. Să înceapă distracția!

[ ... mai mult ]

Deliciosul de Vaslui – pui românesc, onest și cinstit
Deliciosul de Vaslui - 09.07.2020

Mă bucur tare mult când văd că primesc curiozități și întrebări de la voi! Acest lucru înseamnă că vreți să fiți din ce în ce mai informați cu privire la alimentele din carne de pui pe care le consumați. Astăzi vom discuta, mai pe larg, despre proveniența mea și despre preacunoscutul mit al „cărnii injectate”.

[ ... mai mult ]

Pachețele din foietaj și piept de pui
Deliciosul de Vaslui - 25.06.2020

Deli e iar în bucătărieee alături de gospodine! Iar ești în pană de idei? Sau vrei să vii cu ceva nou în meniul celor dragi ție? Ori probabil cei mici sunt foaaarte mofturoși. Nu contează care-ți este motivul, Deliciosul are rezolvare. Hai să descoperim ce mai bucătărim!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC