Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora

Am fost întrebat care este procesul de ambalare al cărnii de pasăre, așa că eu, împreună cu specialiștii mei, am decis să dezvoltăm această întrebare și să vă povestim despre toate modalitățile de servire a produselor din carne proaspătă de pui Deliciosul de Vaslui, dar și a preparatelor și semipreparatelor din carne de pasăre și condimente naturale 100% de la „Fomică?”.

Datorită creșterii treptate a capacității de producție, de-a lungul timpului au fost achiziționate și puse în funcțiune mașini moderne de ambalat și cântărit, conform legislației europene.

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora

La noi, la Safir, există mai multe metode de ambalare a cărnii de pasăre, în funcție de cerințele clienților noștri. Avem carne livrată ambalată în lăzi de plastic (vrac), în general destinate unităților de tranșare și de alimentație colectivă, carne ambalată în pungi de polietilenă, unde ambalarea se face manual și sunt închise cu clipsuri metalice, carne ambalată în tăvițe de polistiren manual și înfoliate cu ajutorul unui utilaj performant, carne ambalată manual în pungi și carne vidată, cu ajutorul unui utilaj de vidare și termosudate în tăvițe de polietilenă în atmosferă protectoare (un mix de gaze inerte – CO2, O2 și N2), care are rolul de a conserva carnea.

Pentru a pune în valoare calitatea și prospețimea cărnii, specialiștii mei de la Safir au ales soluții sigure si de încredere pentru păstrarea calității cărnii până ajunge pe masa familiei tale. Ambalarea produselor în atmosferă protectoare (ATM) și vid prelungesc durata de valabilitate a produselor, oferindu-ți garanția că ceea ce cumperi este un produs proaspăt, ambalat în condiții de siguranță, astfel încât, odată desfăcut, produsul e la fel de proaspăt ca la momentul ambalării.

Îmi place să primesc întrebări de la voi, să vă știu informați, așa că vă aștept să-mi lăsați impresiile voastre pe pagina mea de facebook.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul de... Crăciun. Gătește rețeta de pui întreg la cuptor
Deliciosul De Vaslui - 23.12.2020

În această lună de sărbătoare, Deliciosul de Vaslui vă prezintă o rețetă de familie sau pentru prietenii pofticioși care vin la masă de Crăciun. Pentru că despre asta este vorba în rețeta de azi, despre un preparat perfect pentru masa de Crăciun sau Revelion. Ce zici? Bucătărim?

[ ... mai mult ]

Chec aperitiv cu pui de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul De Vaslui - 10.12.2020

Cred că de acum sunt cunoscut în rândul gospodinelor că vin cu rețete de desert pe care le transform în bucate savuroase pentru orice moment al zilei. Acum am o super rețetă de sărbători, mega ușoară și ieftină, perfectă pentru când musafirii s-arată și e potrivită chiar și pentru cei mici. Haide să bucătărim!

[ ... mai mult ]

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2021. Toate drepturile rezervate. | ANPC