Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


30.04.2020

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora

Am fost întrebat care este procesul de ambalare al cărnii de pasăre, așa că eu, împreună cu specialiștii mei, am decis să dezvoltăm această întrebare și să vă povestim despre toate modalitățile de servire a produselor din carne proaspătă de pui Deliciosul de Vaslui, dar și a preparatelor și semipreparatelor din carne de pasăre și condimente naturale 100% de la „Fomică?”.

Datorită creșterii treptate a capacității de producție, de-a lungul timpului au fost achiziționate și puse în funcțiune mașini moderne de ambalat și cântărit, conform legislației europene.

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora

La noi, la Safir, există mai multe metode de ambalare a cărnii de pasăre, în funcție de cerințele clienților noștri. Avem carne livrată ambalată în lăzi de plastic (vrac), în general destinate unităților de tranșare și de alimentație colectivă, carne ambalată în pungi de polietilenă, unde ambalarea se face manual și sunt închise cu clipsuri metalice, carne ambalată în tăvițe de polistiren manual și înfoliate cu ajutorul unui utilaj performant, carne ambalată manual în pungi și carne vidată, cu ajutorul unui utilaj de vidare și termosudate în tăvițe de polietilenă în atmosferă protectoare (un mix de gaze inerte – CO2, O2 și N2), care are rolul de a conserva carnea.

Pentru a pune în valoare calitatea și prospețimea cărnii, specialiștii mei de la Safir au ales soluții sigure si de încredere pentru păstrarea calității cărnii până ajunge pe masa familiei tale. Ambalarea produselor în atmosferă protectoare (ATM) și vid prelungesc durata de valabilitate a produselor, oferindu-ți garanția că ceea ce cumperi este un produs proaspăt, ambalat în condiții de siguranță, astfel încât, odată desfăcut, produsul e la fel de proaspăt ca la momentul ambalării.

Îmi place să primesc întrebări de la voi, să vă știu informați, așa că vă aștept să-mi lăsați impresiile voastre pe pagina mea de facebook.

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Pentru delicii ca în oraș, Deliciosul îl recomandă pe Văru’ „Fomică?”
Deliciosul de Vaslui - 28.05.2020

Bună ziua, bună ziua, dragii mei! Îmi place să primesc întrebări și curiozități de la voi. Este un semn că vreți să fiți informați corect cu privire la alimentele din carne de pui. Am mai primit o întrebare de la voi pe care normal că o voi dezvolta mai jos. Pregătiți? Hai!

[ ... mai mult ]

Thailanda în tigaie! Aripioare marinate, de mâncat pe nesăturate
Deliciosul de Vaslui - 14.05.2020

Dacă te-ai plictisit de făcut aceleași mâncăruri și totul intră într-o rutină, Deliciosul e lângă voi, dragi gospodine, și vă oferă o soluție exotică, rapidă și meeega delicioasă. Desigur, potrivită și pentru năzdrăvanii care fac mofturi când văd pe masă aceleași bucate. Ia să vedem!

[ ... mai mult ]

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora
Deliciosul de Vaslui - 30.04.2020

Buuuuună ziua, dragele mele! Este săptămâna de stat la discuții, iar astăzi vreau să vă povestesc despre multiplele modalități de ambalare a cărniței de Delicios și despre beneficiile fiecărei metode. Știți doar că sunt aici cu cele mai sincere informații, așa că haide să vedem ce spun specialiștii mei de la Safir!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC