Când timpul nu îți este cel mai bun prieten, pregătirea meselor rapide, dar și sănătoase, evident, și delicioase, reprezintă o adevărată provocare. Iar cum mie îmi plac jocurile, iar „adevăr sau provocare” este preferatul meu, astăzi vreau să îți arăt cum să alegi corect carnea de pui, cum să o gătești rapid, pentru a beneficia de mese sănătoase și savuroase:
Probabil ai aflat și ai văzut deja că produsele Deliciosul de Vaslui beneficiază de un nou ambalaj transparent, pentru a ajuta consumatorii să cunoască prospețimea cărnii înainte de a cumpăra, astfel încât acum îți este mult mai ușor să faci cumpărături, fără să mai pierzi timp printre rafturi, neștiind ce să cumperi.
Decizia are la bază, pe lângă dorințele și cerințele fanilor, noile tendințe de comunicare, unde se pune accentul pe transparență, vizibilitate și informație completă. Astfel, prin noul ambalaj transparent al produselor Deliciosul de Vaslui, vezi clar de tot ceea ce cumperi, iar eticheta onestă afișată pe ambalaj lasă să se întrevadă calitățile produsului. Pac pac pac, timpul este salvat!
Odată ce ai dat fuguța la raft și ai cumpărat carnea preferată, fie că ai ales copănele, piept de pui, fie aripioare sau inimioare, să trecem repejor la gătit.
Putem fierbe, coace sau pune pe grătar cărnița, căci orice modalitate de gătire ai alege, aceasta va ieși fragedă și aproape că se va găti singură. Pentru a salva și mai mult timp, Deliciosul de Vaslui ne oferă mai multe variante: carne cu piele sau fără piele, cu os sau dezosată, tăiată pentru șnițele, cubulețe sau tocată etc.
Este important să reținem despre consumul de carne de pui că are un efect benefic asupra sănătății, având un conținut ridicat de proteină, vitamine, minerale și toți aminoacizii esențiali.
E limpede ca bună ziua că poți avea un stil de viață sănătos atunci când optezi pentru alegeri corecte. Ne vedem la raft?