Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


09.07.2020

Deliciosul de Vaslui – pui românesc, onest și cinstit

Deliciosul de Vaslui, o sinceritate de pui

Eu, Deliciosul de Vaslui, sunt un pui 100% românesc, fapt garantat de lanțul valoric propriu părinților mei de la Grupul de firme Safir.

Astfel că în curtea noastră avem propria fabrică de nutreţuri, FNC Nutriva, unde sunt gestionate reţetele pentru hrana mea și a fraților mei. Calitatea cerealelor este controlată în laboratorul propriu și deţinem ferme proprii, unde oamenii mei au grijă să cresc sănătos și voinic (Grupul de firme Safir deține 4 ferme situate la Roșiești – Vaslui, Miclești – Vaslui, Cucorăni – Botoșani și Leorda – Botoșani.). Până și distribuția începe din curtea Safir. Puii sunt transportați cu maşini proprii către abatorul nostru, după care, cu maşini speciale, sunt livrați în magazine.

Grupul de firme Safir asigură un lanţ scurt de aprovizionare, ceea ce garantează prospeţimea produsului refrigerat şi gustul produsului.

 

Acum că aveți garanția faptului că sunt un pui crescut pe câmpurile Moldovei, trebuie să aveți certitudinea că ceea ce reprezint este corect din punct de vedere legal, dar și din punct de vedere al sănătății mele și a voastre, dragii mei.

Știm cu toții despre miturile din industria cărnii de pui și probabil uneori vă este destul de greu să faceți diferența dintre o informație falsă și una adevărată. Un subiect intens dezbătut de specialiștii din domeniu este despre injectarea cărnii cu substanțe hormonale pentru a căpăta anumite proprietăți.

Eu sunt aici ca să clarificăm puțin această situație. Întâi de toate trebuie să știm ce sunt hormonii: substanțe produse de glandele endocrine ce reglează metabolismul animalelor și oamenilor în mod natural. Acestea sunt situate în anumite zone din organism, denumite în măcelării „momițe”, iar câteva exemple ar fi: ovarele, testiculele, timusul, hipofiza ș.a.

 

DAR conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor:

 „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în vigoare.”

 

De asemenea, la Safir se recoltează probe de către autoritatea veterinară, prin medicii veterinari oficiali ai statului, periodic și aleatoriu, din produse și din furaje, pentru determinări ale reziduurilor și contaminanților care vizează inclusiv substanțe de tipul hormonilor.

Probabil un lucru mai puțin știut, este acela că nu au fost identificate niciodată prezența unor astfel de substanțe în carnea de pui din România!

 

Deci stai făr’ de grijă! Deliciosul de Vaslui spune tot, clar și răspicat. Este foarte bine să-mi trimiteți întrebările voastre, la care primiți înapoi răspuns de la specialiștii mei Safir. Astfel, deveniți corect informați și veți ști mai clar ce puneți pe masă celor dragi.

Aștept pe pagina mea de facebook întrebări și curiozitățile voastre! Vă puuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Rulouri de pui Deliciosul de Vaslui cu spanac: un deliciu pentru prichindei
Deliciosul de Vaslui - 15.10.2020

Deli e iar în bucătărie! Și cum afară nu mai este chiar așa de cald, iar statul în bucătărie, printre aburi, este mai suportabil, zic să revenim la măncăruri mai complexe. Azi gătim Rulouri din pui, cu cașcaval și spanac! Acestea pot reprezenta masa de prânz sau cina familiei tale datorită consistenței și sentimentului de sățietate pe care-l oferă această rețetă. Hai să ne punem șorțul și să trecem la bucătărit!

[ ... mai mult ]

Cum depozitezi carnea Deliciosul de Vaslui la frigider?
Deliciosul de Vaslui - 01.10.2020

Carnea congelată de pui este unul dintre produsele cel mai des cumpărate de români datorită posibilității îndelungate de depozitare, pentru că gospodinele mele gătesc zi de zi pentru familia lor. Totuși, multe întrebări am primit despre metode de păstrare a cărnii Deliciosul de Vaslui, perioada sau decongelarea. Așa că azi discutăm despre acest subiect și învățăm cum să protejăm produsele din carne de pui pentru a oferi o masă sigură celor dragi.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC