Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


Deliciosul de Vaslui – pui românesc, onest și cinstit

Deliciosul de Vaslui, o sinceritate de pui

Eu, Deliciosul de Vaslui, sunt un pui 100% românesc, fapt garantat de lanțul valoric propriu părinților mei de la Grupul de firme Safir.

Astfel că în curtea noastră avem propria fabrică de nutreţuri, FNC Nutriva, unde sunt gestionate reţetele pentru hrana mea și a fraților mei. Calitatea cerealelor este controlată în laboratorul propriu și deţinem ferme proprii, unde oamenii mei au grijă să cresc sănătos și voinic (Grupul de firme Safir deține 4 ferme situate la Roșiești – Vaslui, Miclești – Vaslui, Cucorăni – Botoșani și Leorda – Botoșani.). Până și distribuția începe din curtea Safir. Puii sunt transportați cu maşini proprii către abatorul nostru, după care, cu maşini speciale, sunt livrați în magazine.

Grupul de firme Safir asigură un lanţ scurt de aprovizionare, ceea ce garantează prospeţimea produsului refrigerat şi gustul produsului.

 

Acum că aveți garanția faptului că sunt un pui crescut pe câmpurile Moldovei, trebuie să aveți certitudinea că ceea ce reprezint este corect din punct de vedere legal, dar și din punct de vedere al sănătății mele și a voastre, dragii mei.

Știm cu toții despre miturile din industria cărnii de pui și probabil uneori vă este destul de greu să faceți diferența dintre o informație falsă și una adevărată. Un subiect intens dezbătut de specialiștii din domeniu este despre injectarea cărnii cu substanțe hormonale pentru a căpăta anumite proprietăți.

Eu sunt aici ca să clarificăm puțin această situație. Întâi de toate trebuie să știm ce sunt hormonii: substanțe produse de glandele endocrine ce reglează metabolismul animalelor și oamenilor în mod natural. Acestea sunt situate în anumite zone din organism, denumite în măcelării „momițe”, iar câteva exemple ar fi: ovarele, testiculele, timusul, hipofiza ș.a.

 

DAR conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor:

 „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în vigoare.”

 

De asemenea, la Safir se recoltează probe de către autoritatea veterinară, prin medicii veterinari oficiali ai statului, periodic și aleatoriu, din produse și din furaje, pentru determinări ale reziduurilor și contaminanților care vizează inclusiv substanțe de tipul hormonilor.

Probabil un lucru mai puțin știut, este acela că nu au fost identificate niciodată prezența unor astfel de substanțe în carnea de pui din România!

 

Deci stai făr’ de grijă! Deliciosul de Vaslui spune tot, clar și răspicat. Este foarte bine să-mi trimiteți întrebările voastre, la care primiți înapoi răspuns de la specialiștii mei Safir. Astfel, deveniți corect informați și veți ști mai clar ce puneți pe masă celor dragi.

Aștept pe pagina mea de facebook întrebări și curiozitățile voastre! Vă puuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul de... Crăciun. Gătește rețeta de pui întreg la cuptor
Deliciosul De Vaslui - 23.12.2020

În această lună de sărbătoare, Deliciosul de Vaslui vă prezintă o rețetă de familie sau pentru prietenii pofticioși care vin la masă de Crăciun. Pentru că despre asta este vorba în rețeta de azi, despre un preparat perfect pentru masa de Crăciun sau Revelion. Ce zici? Bucătărim?

[ ... mai mult ]

Chec aperitiv cu pui de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul De Vaslui - 10.12.2020

Cred că de acum sunt cunoscut în rândul gospodinelor că vin cu rețete de desert pe care le transform în bucate savuroase pentru orice moment al zilei. Acum am o super rețetă de sărbători, mega ușoară și ieftină, perfectă pentru când musafirii s-arată și e potrivită chiar și pentru cei mici. Haide să bucătărim!

[ ... mai mult ]

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2021. Toate drepturile rezervate. | ANPC