Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


09.07.2020

Deliciosul de Vaslui – pui românesc, onest și cinstit

Deliciosul de Vaslui, o sinceritate de pui

Eu, Deliciosul de Vaslui, sunt un pui 100% românesc, fapt garantat de lanțul valoric propriu părinților mei de la Grupul de firme Safir.

Astfel că în curtea noastră avem propria fabrică de nutreţuri, FNC Nutriva, unde sunt gestionate reţetele pentru hrana mea și a fraților mei. Calitatea cerealelor este controlată în laboratorul propriu și deţinem ferme proprii, unde oamenii mei au grijă să cresc sănătos și voinic (Grupul de firme Safir deține 4 ferme situate la Roșiești – Vaslui, Miclești – Vaslui, Cucorăni – Botoșani și Leorda – Botoșani.). Până și distribuția începe din curtea Safir. Puii sunt transportați cu maşini proprii către abatorul nostru, după care, cu maşini speciale, sunt livrați în magazine.

Grupul de firme Safir asigură un lanţ scurt de aprovizionare, ceea ce garantează prospeţimea produsului refrigerat şi gustul produsului.

 

Acum că aveți garanția faptului că sunt un pui crescut pe câmpurile Moldovei, trebuie să aveți certitudinea că ceea ce reprezint este corect din punct de vedere legal, dar și din punct de vedere al sănătății mele și a voastre, dragii mei.

Știm cu toții despre miturile din industria cărnii de pui și probabil uneori vă este destul de greu să faceți diferența dintre o informație falsă și una adevărată. Un subiect intens dezbătut de specialiștii din domeniu este despre injectarea cărnii cu substanțe hormonale pentru a căpăta anumite proprietăți.

Eu sunt aici ca să clarificăm puțin această situație. Întâi de toate trebuie să știm ce sunt hormonii: substanțe produse de glandele endocrine ce reglează metabolismul animalelor și oamenilor în mod natural. Acestea sunt situate în anumite zone din organism, denumite în măcelării „momițe”, iar câteva exemple ar fi: ovarele, testiculele, timusul, hipofiza ș.a.

 

DAR conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor:

 „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în vigoare.”

 

De asemenea, la Safir se recoltează probe de către autoritatea veterinară, prin medicii veterinari oficiali ai statului, periodic și aleatoriu, din produse și din furaje, pentru determinări ale reziduurilor și contaminanților care vizează inclusiv substanțe de tipul hormonilor.

Probabil un lucru mai puțin știut, este acela că nu au fost identificate niciodată prezența unor astfel de substanțe în carnea de pui din România!

 

Deci stai făr’ de grijă! Deliciosul de Vaslui spune tot, clar și răspicat. Este foarte bine să-mi trimiteți întrebările voastre, la care primiți înapoi răspuns de la specialiștii mei Safir. Astfel, deveniți corect informați și veți ști mai clar ce puneți pe masă celor dragi.

Aștept pe pagina mea de facebook întrebări și curiozitățile voastre! Vă puuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Burrito cu legume și cărniță de la Delicios
Deliciosul de Vaslui - 23.07.2020

Te înțeleg, draga mea, că este prea cald afară să tot stai să bucătărești, iar mâncarea gătită parcă nici nu mai merge așa de bine. Deliciosul vine la tine cu o rețetă suuuper fresh, de vară, pe ritmuri mexicane! Și, ca de fiecare dată, este o rețetă de ademenit năzdrăvanii la masă, rețetă care conține muuulte vitamine și, desigur, cărniță sigură pentru consum de la Deli. Să înceapă distracția!

[ ... mai mult ]

Deliciosul de Vaslui – pui românesc, onest și cinstit
Deliciosul de Vaslui - 09.07.2020

Mă bucur tare mult când văd că primesc curiozități și întrebări de la voi! Acest lucru înseamnă că vreți să fiți din ce în ce mai informați cu privire la alimentele din carne de pui pe care le consumați. Astăzi vom discuta, mai pe larg, despre proveniența mea și despre preacunoscutul mit al „cărnii injectate”.

[ ... mai mult ]

Pachețele din foietaj și piept de pui
Deliciosul de Vaslui - 25.06.2020

Deli e iar în bucătărieee alături de gospodine! Iar ești în pană de idei? Sau vrei să vii cu ceva nou în meniul celor dragi ție? Ori probabil cei mici sunt foaaarte mofturoși. Nu contează care-ți este motivul, Deliciosul are rezolvare. Hai să descoperim ce mai bucătărim!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC