Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


Deliciosul de Vaslui declară: Sunt un pui sigur, sincer și responsabil

Știu că este o perioada mai grea pentru toți din lumea asta. Și mai știu că nimic nu pare a fi sigur, iar motivele de îngrijorare cresc pe zi ce trece. Dar eu, Deliciosul de Vaslui, sunt foarte optimist că vom reuși să trecem peste aceste momente. Iar ca să vă demostrez că sunteți în siguranță cu produsele mele, am decis să vă povestesc despre măsurile adoptate de oamenii mei din cadrul Grupul de Firme Safir, măsuri pentru a vă asigura că ceea ce puneți pe masă celor dragi respectă cu strictețe toate regulile impuse.

Măsurile luate de Safir pentru siguranța produselor, a angajaților și a consumatorilor

Prioritatea mea în aceasta perioadă e să ajut la aprovizionarea voastră cu produse sigure, prin măsuri specifice de siguranță a oamenilor mei de la Safir. La mine acasă regulile sunt respectate cu strictețe și sunt mândru de familia mea care este foarte ascultătoare. Prin urmare:

  1. Au fost luate măsuri de organizare a producției pe facilitățile noastre de producție și pe unitățile de creștere ale furnizorilor noștri.
  2. A fost stabilit un schimb de noapte și de lucru în weekend, acolo unde este nevoie. Se analizează permanent sursele alternative de aprovizionare cu materii prime esențiale, în cazul în care se observă o creștere mai mare a cererii de produse. 
  3. Furnizorii noștri de servicii logistice ne vor asigura permanent că planurile proprii de urgență sunt în vigoare și că sunt luate măsuri specifice. În cazul în care anumite rute de transport vor fi închise, se vor stabili rute alternative pentru a livra prompt și eficient produsele de care e nevoie.
  4. Spațiile de lucru și administrative se dezinfectează de 2 ori pe zi și se fac dezinfecții suplimentare între schimburi, se lucrează de acasă (unde este posibil), delegațiile au fost anulate, iar întâlnirile și discuțiile se țin online, la telefon sau prin email.
  5. Angajații Grupului de Firme Safir sunt permanent informați despre importanța autoizolării în timpul liber. În plus, în momentul sosirii la locul de muncă aceștia trebuie să declare dacă au intrat în contact cu alte persoane din orice zone care prezintă focare, nu numai cele marcate cu roșu de către autorități.
  6. Marfa se preia doar în intervalul orar stabilit în planurile de livrare și transport, iar şoferii transportatorilor au obligativitatea de a NU părăsi în niciun moment cabina vehiculului. Ei vor fi echipaţi  obligatoriu cu combinezon de unică folosință, mască și mănuși de unică folosință. Se impune completarea din cabină a declarației pe proprie răspundere privind starea lor de sănătate și a contactelor avute în ultima perioadă;

În prezent, în curtea Safir nu există nicio situație excepțională și lucrăm cu toții la capacitate maximă. Ținem în permanență legătura cu furnizorii noștri de materie primă și, la acest moment, am fost asigurați că toate livrările se vor realiza conform planului.

Îmi place să primesc întrebări de la voi, să vă știu informați, așa că vă aștept să-mi lăsați impresiile voastre pe pagina mea de facebook.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre munca oamenilor mei de la Safir din această perioadă și ce alte măsuri au mai fost implementate, click aici: www.safir.ro/ro/publicatii-media/siguranta-solidaritate-responsabilitate-cuvinte-cheie-in-cadrul-grupului-de-firme-safir

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul de... Crăciun. Gătește rețeta de pui întreg la cuptor
Deliciosul De Vaslui - 23.12.2020

În această lună de sărbătoare, Deliciosul de Vaslui vă prezintă o rețetă de familie sau pentru prietenii pofticioși care vin la masă de Crăciun. Pentru că despre asta este vorba în rețeta de azi, despre un preparat perfect pentru masa de Crăciun sau Revelion. Ce zici? Bucătărim?

[ ... mai mult ]

Chec aperitiv cu pui de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul De Vaslui - 10.12.2020

Cred că de acum sunt cunoscut în rândul gospodinelor că vin cu rețete de desert pe care le transform în bucate savuroase pentru orice moment al zilei. Acum am o super rețetă de sărbători, mega ușoară și ieftină, perfectă pentru când musafirii s-arată și e potrivită chiar și pentru cei mici. Haide să bucătărim!

[ ... mai mult ]

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2021. Toate drepturile rezervate. | ANPC