Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?

Despre abatorul părinților mei de la Safir

Deci, deci, deeeeci... ce înseamnă abator de clasa A? O unitate de abatorizare din clasa A este o unitate autorizată să producă pentru tot spațiul comunității europene.

Se face o inspecție de către organele de control ale statului (ANSVSA) și dacă condițiile din abator corespund cu cerințele, se acordă un număr de înregistrare care se aplică produselor sub formă de marcă de sănătate publică. Numărul de autorizare al Grupului de firme Safir este 202 CE.

Toate produsele abatorului Safir se află sub controlul permanent al autorităților sanitar-veterinare și de mediu și sunt realizate în conformitate cu standardele europene în domeniu.

Abatorul de păsări Safir are implementat un sistem de management integrat în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 și SR EN ISO 22000:2005, ISO 18001:2007 certificate de QS Cert și BRC, IFS.

Pentru a atinge standardele de calitate cele mai înalte, s-au realizat investiţii importante în abator, întreaga tehnologie de fabricaţie fiind înlocuită și amenajată conform legislaţiei europene în domeniu: au fost achiziţionate și puse în funcţiune mașini moderne de ambalat, cântărit, etichetat, mașini de dezosat pulpe și piept, utilaje pentru dezosarea mecanică a cărnii și pentru carne tocată.

Prin urmare, sper că acum v-ați convins că Deliciosul are grijă de mesele românilor, oferind o carne corectă, care respectă toate standardele din industria cărnii de pasăre.

Aștept pe pagina mea de facebook întrebări și curiozitățile voastre! Vă puuuup!

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul de... Crăciun. Gătește rețeta de pui întreg la cuptor
Deliciosul De Vaslui - 23.12.2020

În această lună de sărbătoare, Deliciosul de Vaslui vă prezintă o rețetă de familie sau pentru prietenii pofticioși care vin la masă de Crăciun. Pentru că despre asta este vorba în rețeta de azi, despre un preparat perfect pentru masa de Crăciun sau Revelion. Ce zici? Bucătărim?

[ ... mai mult ]

Chec aperitiv cu pui de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul De Vaslui - 10.12.2020

Cred că de acum sunt cunoscut în rândul gospodinelor că vin cu rețete de desert pe care le transform în bucate savuroase pentru orice moment al zilei. Acum am o super rețetă de sărbători, mega ușoară și ieftină, perfectă pentru când musafirii s-arată și e potrivită chiar și pentru cei mici. Haide să bucătărim!

[ ... mai mult ]

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2021. Toate drepturile rezervate. | ANPC