Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


Carnea de pui fără piele este mai slabă? Află răspunsul de la Deliciosul de Vaslui

Am stat eu și am observat că tot mai multă lume se întreabă dacă într-adevăr carnea de pui fără piele este mai slabă sau acesta este doar un mit? Pentru ca totul să fie limpede ca bună ziua, așa cum sunt și eu la caserolă, m-am gândit să pregătesc un articol în care să explic care este diferența, de fapt, între carnea de pui cu piele și carnea de pui fără piele.

Carnea de pui cu piele versus carnea de pui fără piele

Păsările, în comparație cu alte categorii de animale, nu au nevoie să depună grăsimea sub piele.

Rezervele de energie sub formă de grăsime sunt depuse în abdomen, de obicei, și pe intestine, iar în timpul abatorizării acestea sunt colectate separat, de aceea carnea de pasăre este o carne considerată mai săracă în grăsimi.

O carne care conține piele nu este neapărat mai bogată în grăsimi, dar are calități nutritive mai scăzute, din cauza faptului că pielea conține substanțe mai greu digestibile, cum ar fi elastină, colagen etc.

În schimb, există anumite beneficii ale pielii de pui. Pe lângă faptul că este gustoasă, nefiind nevoie să-i adaugi foarte multe condimente, ea protejează carnea, astfel încât acesta nu mai absoarbe atât de mult ulei atunci când o gătești. De asemenea, pielea de pui conține grăsimi nesaturate de care inima ta are nevoie ca să fie la fel de puternică ca și până acum (aceasta scade tensiunea și nivelul de colesterol).

În concluzie, carnea de pui cu piele este mai slabă calitativ și nutritiv, dar nu este neapărat mai bogată în grăsimi și are numeroase beneficii.
Acum că ai aflat răspunsul la întrebare, totul e limpede ca bună ziua. Fii cu ochii pe Delicios, căci voi reveni și cu alte articole utile. Ne vedem pe facebook!

Pentru mai multe produse Deliciosul de Vaslui, intră pe: www.safir.ro/ro/carne-pui-deliciosul-vaslui

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul de... Crăciun. Gătește rețeta de pui întreg la cuptor
Deliciosul De Vaslui - 23.12.2020

În această lună de sărbătoare, Deliciosul de Vaslui vă prezintă o rețetă de familie sau pentru prietenii pofticioși care vin la masă de Crăciun. Pentru că despre asta este vorba în rețeta de azi, despre un preparat perfect pentru masa de Crăciun sau Revelion. Ce zici? Bucătărim?

[ ... mai mult ]

Chec aperitiv cu pui de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul De Vaslui - 10.12.2020

Cred că de acum sunt cunoscut în rândul gospodinelor că vin cu rețete de desert pe care le transform în bucate savuroase pentru orice moment al zilei. Acum am o super rețetă de sărbători, mega ușoară și ieftină, perfectă pentru când musafirii s-arată și e potrivită chiar și pentru cei mici. Haide să bucătărim!

[ ... mai mult ]

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2021. Toate drepturile rezervate. | ANPC