Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


16.05.2019

Carnea de pui fără piele este mai slabă? Află răspunsul de la Deliciosul de Vaslui

Am stat eu și am observat că tot mai multă lume se întreabă dacă într-adevăr carnea de pui fără piele este mai slabă sau acesta este doar un mit? Pentru ca totul să fie limpede ca bună ziua, așa cum sunt și eu la caserolă, m-am gândit să pregătesc un articol în care să explic care este diferența, de fapt, între carnea de pui cu piele și carnea de pui fără piele.

Carnea de pui cu piele versus carnea de pui fără piele

Păsările, în comparație cu alte categorii de animale, nu au nevoie să depună grăsimea sub piele.

Rezervele de energie sub formă de grăsime sunt depuse în abdomen, de obicei, și pe intestine, iar în timpul abatorizării acestea sunt colectate separat, de aceea carnea de pasăre este o carne considerată mai săracă în grăsimi.

O carne care conține piele nu este neapărat mai bogată în grăsimi, dar are calități nutritive mai scăzute, din cauza faptului că pielea conține substanțe mai greu digestibile, cum ar fi elastină, colagen etc.

În schimb, există anumite beneficii ale pielii de pui. Pe lângă faptul că este gustoasă, nefiind nevoie să-i adaugi foarte multe condimente, ea protejează carnea, astfel încât acesta nu mai absoarbe atât de mult ulei atunci când o gătești. De asemenea, pielea de pui conține grăsimi nesaturate de care inima ta are nevoie ca să fie la fel de puternică ca și până acum (aceasta scade tensiunea și nivelul de colesterol).

În concluzie, carnea de pui cu piele este mai slabă calitativ și nutritiv, dar nu este neapărat mai bogată în grăsimi și are numeroase beneficii.
Acum că ai aflat răspunsul la întrebare, totul e limpede ca bună ziua. Fii cu ochii pe Delicios, căci voi reveni și cu alte articole utile. Ne vedem pe facebook!

Pentru mai multe produse Deliciosul de Vaslui, intră pe: www.safir.ro/ro/carne-pui-deliciosul-vaslui

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Pentru delicii ca în oraș, Deliciosul îl recomandă pe Văru’ „Fomică?”
Deliciosul de Vaslui - 28.05.2020

Bună ziua, bună ziua, dragii mei! Îmi place să primesc întrebări și curiozități de la voi. Este un semn că vreți să fiți informați corect cu privire la alimentele din carne de pui. Am mai primit o întrebare de la voi pe care normal că o voi dezvolta mai jos. Pregătiți? Hai!

[ ... mai mult ]

Thailanda în tigaie! Aripioare marinate, de mâncat pe nesăturate
Deliciosul de Vaslui - 14.05.2020

Dacă te-ai plictisit de făcut aceleași mâncăruri și totul intră într-o rutină, Deliciosul e lângă voi, dragi gospodine, și vă oferă o soluție exotică, rapidă și meeega delicioasă. Desigur, potrivită și pentru năzdrăvanii care fac mofturi când văd pe masă aceleași bucate. Ia să vedem!

[ ... mai mult ]

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora
Deliciosul de Vaslui - 30.04.2020

Buuuuună ziua, dragele mele! Este săptămâna de stat la discuții, iar astăzi vreau să vă povestesc despre multiplele modalități de ambalare a cărniței de Delicios și despre beneficiile fiecărei metode. Știți doar că sunt aici cu cele mai sincere informații, așa că haide să vedem ce spun specialiștii mei de la Safir!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC