Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


16.05.2019

Carnea de pui fără piele este mai slabă? Află răspunsul de la Deliciosul de Vaslui

Am stat eu și am observat că tot mai multă lume se întreabă dacă într-adevăr carnea de pui fără piele este mai slabă sau acesta este doar un mit? Pentru ca totul să fie limpede ca bună ziua, așa cum sunt și eu la caserolă, m-am gândit să pregătesc un articol în care să explic care este diferența, de fapt, între carnea de pui cu piele și carnea de pui fără piele.

Carnea de pui cu piele versus carnea de pui fără piele

Păsările, în comparație cu alte categorii de animale, nu au nevoie să depună grăsimea sub piele.

Rezervele de energie sub formă de grăsime sunt depuse în abdomen, de obicei, și pe intestine, iar în timpul abatorizării acestea sunt colectate separat, de aceea carnea de pasăre este o carne considerată mai săracă în grăsimi.

O carne care conține piele nu este neapărat mai bogată în grăsimi, dar are calități nutritive mai scăzute, din cauza faptului că pielea conține substanțe mai greu digestibile, cum ar fi elastină, colagen etc.

În schimb, există anumite beneficii ale pielii de pui. Pe lângă faptul că este gustoasă, nefiind nevoie să-i adaugi foarte multe condimente, ea protejează carnea, astfel încât acesta nu mai absoarbe atât de mult ulei atunci când o gătești. De asemenea, pielea de pui conține grăsimi nesaturate de care inima ta are nevoie ca să fie la fel de puternică ca și până acum (aceasta scade tensiunea și nivelul de colesterol).

În concluzie, carnea de pui cu piele este mai slabă calitativ și nutritiv, dar nu este neapărat mai bogată în grăsimi și are numeroase beneficii.
Acum că ai aflat răspunsul la întrebare, totul e limpede ca bună ziua. Fii cu ochii pe Delicios, căci voi reveni și cu alte articole utile. Ne vedem pe facebook!

Pentru mai multe produse Deliciosul de Vaslui, intră pe: www.safir.ro/ro/carne-pui-deliciosul-vaslui

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor din carne de pui?
Deliciosul de Vaslui - 29.10.2020

Este foarte important și bine de știut care este proveniența alimentelor pe care le consumați. În ceea ce privește carnea de pasăre, gospodinele mele știu că-l au pe Deliciosul alături de ele cu răspunsuri sincere, oneste. În acets articol dezvoltăm o întrebare pe care am primit-o: ce înseamnă Abator de clasa A. Specialiștii mei de la Safir au apreciat această curiozitate și împreună cu ei am făcut un răspuns mai pe larg pentru voi, delicioșii mei. Să vedem, nu?

[ ... mai mult ]

Rulouri de pui Deliciosul de Vaslui cu spanac: un deliciu pentru prichindei
Deliciosul de Vaslui - 15.10.2020

Deli e iar în bucătărie! Și cum afară nu mai este chiar așa de cald, iar statul în bucătărie, printre aburi, este mai suportabil, zic să revenim la măncăruri mai complexe. Azi gătim Rulouri din pui, cu cașcaval și spanac! Acestea pot reprezenta masa de prânz sau cina familiei tale datorită consistenței și sentimentului de sățietate pe care-l oferă această rețetă. Hai să ne punem șorțul și să trecem la bucătărit!

[ ... mai mult ]

Cum depozitezi carnea Deliciosul de Vaslui la frigider?
Deliciosul de Vaslui - 01.10.2020

Carnea congelată de pui este unul dintre produsele cel mai des cumpărate de români datorită posibilității îndelungate de depozitare, pentru că gospodinele mele gătesc zi de zi pentru familia lor. Totuși, multe întrebări am primit despre metode de păstrare a cărnii Deliciosul de Vaslui, perioada sau decongelarea. Așa că azi discutăm despre acest subiect și învățăm cum să protejăm produsele din carne de pui pentru a oferi o masă sigură celor dragi.

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC