Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


16.05.2019

Carnea de pui fără piele este mai slabă? Află răspunsul de la Deliciosul de Vaslui

Am stat eu și am observat că tot mai multă lume se întreabă dacă într-adevăr carnea de pui fără piele este mai slabă sau acesta este doar un mit? Pentru ca totul să fie limpede ca bună ziua, așa cum sunt și eu la caserolă, m-am gândit să pregătesc un articol în care să explic care este diferența, de fapt, între carnea de pui cu piele și carnea de pui fără piele.

Carnea de pui cu piele versus carnea de pui fără piele

Păsările, în comparație cu alte categorii de animale, nu au nevoie să depună grăsimea sub piele.

Rezervele de energie sub formă de grăsime sunt depuse în abdomen, de obicei, și pe intestine, iar în timpul abatorizării acestea sunt colectate separat, de aceea carnea de pasăre este o carne considerată mai săracă în grăsimi.

O carne care conține piele nu este neapărat mai bogată în grăsimi, dar are calități nutritive mai scăzute, din cauza faptului că pielea conține substanțe mai greu digestibile, cum ar fi elastină, colagen etc.

În schimb, există anumite beneficii ale pielii de pui. Pe lângă faptul că este gustoasă, nefiind nevoie să-i adaugi foarte multe condimente, ea protejează carnea, astfel încât acesta nu mai absoarbe atât de mult ulei atunci când o gătești. De asemenea, pielea de pui conține grăsimi nesaturate de care inima ta are nevoie ca să fie la fel de puternică ca și până acum (aceasta scade tensiunea și nivelul de colesterol).

În concluzie, carnea de pui cu piele este mai slabă calitativ și nutritiv, dar nu este neapărat mai bogată în grăsimi și are numeroase beneficii.
Acum că ai aflat răspunsul la întrebare, totul e limpede ca bună ziua. Fii cu ochii pe Delicios, căci voi reveni și cu alte articole utile. Ne vedem pe facebook!

Pentru mai multe produse Deliciosul de Vaslui, intră pe: www.safir.ro/ro/carne-pui-deliciosul-vaslui

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani
Deliciosul de Vaslui - 14.11.2019

Ești în pană de idei? Sau puiul tău de om s-a săturat de meniul zilnic? Eu, Deliciosul, sunt aici ca să te ajut! Gătitul pentru prichindei trebuie să fie o joacă, nimic complicat. Trebuie să avem maaare grijă la ce le punem în farfurie, prin urmare sunt aici ca să te sfătuiesc cu privire la o cină sănătoasă și deeeelicioasă. Să ne apucăm de treabă!

[ ... mai mult ]

Întrebarea omului, răspunsul specialistului: cu ce e hrănit Deliciosul de Vaslui?
Deliciosul de Vaslui - 31.10.2019

Eu, Deliciosul, am mereu grijă să alegi și să consumi cărnița de cea mai bună calitate. Tu și familia ta de ștrengari aveți nevoie de sinceritate și transparență în comunicare. Haide să afli cu ce sunt hrănit și de ce cărnița mea are gust adevărat de pui!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC