Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


27.01.2016

Deliciosul de Vaslui sărbătorește în 2016

Dragilor,

        La fel ca oamenii, și eu, Deliciosul de Vaslui, la început de an, îmi fac planuri. Pentru că sunt mai mult decât un pui voinic și gustos, m-am sfătuit cu cei care mă cresc, iar în 2016 ne-am hotărât să vă arătăm, să vă povestim mai multe despre noi. Desigur, pentru că sărbătorim 25 de ani de când o mână de oameni s-au gândit să lucreze sub numele Safir, 2016 vă fi și un an în care vom sărbători împreună toate realizările de până acum.

       Știți cum a început totul? Eu nu apărusem încă, dar marea echipă Safir de astăzi și-a început povestea pe 26 septembrie 1991, în localitatea Văleni, judeţul Vaslui, ca o mică afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac şi o moară. Plini de viață și gânduri bune, lucrurile au evoluat delicios. Astăzi, la mine la Safir, avem un abator modern, ferme proprii de creştere a puilor zdraveni și delicioși, o fabrică unde îmi este preparată hrana, dar şi un sistem propriu de distribuţie a produselor pe întreg teritoriul României, astfel încât eu pot ajunge aproape la orice fan al meu din țară.

      Echipa care mă crește și mă face să fiu așa delicios e formată din peste 500 de oameni plini de viață. Serioși, atunci când este cazul, dar și jucăuși, prietenoși, calzi, așa cum sunt și eu, cei care mă cresc, echipa Safir, sunt pregătiți și antrenați, plini de energie pentru a sărbători un sfert de secol delicios.

       Fiți pregătiți pentru multe surprize, pentru un 2016 delicios și plin de viață!

 

Cu drag, din sufletul Safirului,
Deliciosul de Vaslui

 

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Deliciosul de Vaslui declară: Sunt un pui sigur, sincer și responsabil
Deliciosul de Vaslui - 02.04.2020

De data aceasta nu am mai luat la analizat o întrebare de la voi pentru că aș vrea să vorbim puțin despre această perioadă tensionată în care ne aflăm cu toții și despre măsurile luate de specialiștii mei de la Safir pentru ca voi, dragii mei, să aveți siguranța produselor din carne de pasăre.

[ ... mai mult ]

Deliciosul e delicios pentru că e delicios: de ce sunt diferit față de alți pui?
Deliciosul de Vaslui - 19.03.2020

M-ați întrebat de ce mă numesc Deliciosul de Vaslui și cu ce mă diferențiez de ceilalți pui. Deci e momentul să vorbim doaaar despre mine! Mă bucur tare mult că vă interesează istorioara mea, așa că haide să povestim puțin!

[ ... mai mult ]

Bărcuțe din dovlecei cu cărniță yummy-yummy
Deliciosul de Vaslui - 05.03.2020

Bunăăăă ziua, gospodinele mele! O nouă săptămână, o nouă rețetă pentru ghemotoacele tale. De data această vom fi ceva mai creativi și vom transforma niște simpli dovlecei în super bărcuțe umplute cu carne pregătite să ancoreze în stomăcelul puiuților de om. Umm, îmi lasă ciocul apă. Hai să vedem ce trebuie să facem!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC