Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


27.01.2016

Deliciosul de Vaslui sărbătorește în 2016

Dragilor,

        La fel ca oamenii, și eu, Deliciosul de Vaslui, la început de an, îmi fac planuri. Pentru că sunt mai mult decât un pui voinic și gustos, m-am sfătuit cu cei care mă cresc, iar în 2016 ne-am hotărât să vă arătăm, să vă povestim mai multe despre noi. Desigur, pentru că sărbătorim 25 de ani de când o mână de oameni s-au gândit să lucreze sub numele Safir, 2016 vă fi și un an în care vom sărbători împreună toate realizările de până acum.

       Știți cum a început totul? Eu nu apărusem încă, dar marea echipă Safir de astăzi și-a început povestea pe 26 septembrie 1991, în localitatea Văleni, judeţul Vaslui, ca o mică afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac şi o moară. Plini de viață și gânduri bune, lucrurile au evoluat delicios. Astăzi, la mine la Safir, avem un abator modern, ferme proprii de creştere a puilor zdraveni și delicioși, o fabrică unde îmi este preparată hrana, dar şi un sistem propriu de distribuţie a produselor pe întreg teritoriul României, astfel încât eu pot ajunge aproape la orice fan al meu din țară.

      Echipa care mă crește și mă face să fiu așa delicios e formată din peste 500 de oameni plini de viață. Serioși, atunci când este cazul, dar și jucăuși, prietenoși, calzi, așa cum sunt și eu, cei care mă cresc, echipa Safir, sunt pregătiți și antrenați, plini de energie pentru a sărbători un sfert de secol delicios.

       Fiți pregătiți pentru multe surprize, pentru un 2016 delicios și plin de viață!

 

Cu drag, din sufletul Safirului,
Deliciosul de Vaslui

 

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Specialiștii Safir răspund clar: care este procesul de dezosare a pulpelor de pui
Deliciosul de Vaslui - 28.11.2019

Grija pentru pregătirea cărnii de pui a devenit din ce în ce mai mare, iar specialiștii Safir au primit numeroase întrebări despre cum sunt dezosate pulpele Deliciosul de Vaslui. Prin urmare, am pregătit pentru curiosul din tine un articol onest despre acest proces și despre tehnologia de ultimă generație care ajută la scoaterea pe piață a unui Delicios sănătos și arătos în caserole. Hai să vedem!

[ ... mai mult ]

Super rețeta de pulpițe de la Delicios cu cașcaval pentru năzdrăvani
Deliciosul de Vaslui - 14.11.2019

Ești în pană de idei? Sau puiul tău de om s-a săturat de meniul zilnic? Eu, Deliciosul, sunt aici ca să te ajut! Gătitul pentru prichindei trebuie să fie o joacă, nimic complicat. Trebuie să avem maaare grijă la ce le punem în farfurie, prin urmare sunt aici ca să te sfătuiesc cu privire la o cină sănătoasă și deeeelicioasă. Să ne apucăm de treabă!

[ ... mai mult ]

Întrebarea omului, răspunsul specialistului: cu ce e hrănit Deliciosul de Vaslui?
Deliciosul de Vaslui - 31.10.2019

Eu, Deliciosul, am mereu grijă să alegi și să consumi cărnița de cea mai bună calitate. Tu și familia ta de ștrengari aveți nevoie de sinceritate și transparență în comunicare. Haide să afli cu ce sunt hrănit și de ce cărnița mea are gust adevărat de pui!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2019. Toate drepturile rezervate. | ANPC