Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


27.01.2016

Deliciosul de Vaslui sărbătorește în 2016

Dragilor,

        La fel ca oamenii, și eu, Deliciosul de Vaslui, la început de an, îmi fac planuri. Pentru că sunt mai mult decât un pui voinic și gustos, m-am sfătuit cu cei care mă cresc, iar în 2016 ne-am hotărât să vă arătăm, să vă povestim mai multe despre noi. Desigur, pentru că sărbătorim 25 de ani de când o mână de oameni s-au gândit să lucreze sub numele Safir, 2016 vă fi și un an în care vom sărbători împreună toate realizările de până acum.

       Știți cum a început totul? Eu nu apărusem încă, dar marea echipă Safir de astăzi și-a început povestea pe 26 septembrie 1991, în localitatea Văleni, judeţul Vaslui, ca o mică afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac şi o moară. Plini de viață și gânduri bune, lucrurile au evoluat delicios. Astăzi, la mine la Safir, avem un abator modern, ferme proprii de creştere a puilor zdraveni și delicioși, o fabrică unde îmi este preparată hrana, dar şi un sistem propriu de distribuţie a produselor pe întreg teritoriul României, astfel încât eu pot ajunge aproape la orice fan al meu din țară.

      Echipa care mă crește și mă face să fiu așa delicios e formată din peste 500 de oameni plini de viață. Serioși, atunci când este cazul, dar și jucăuși, prietenoși, calzi, așa cum sunt și eu, cei care mă cresc, echipa Safir, sunt pregătiți și antrenați, plini de energie pentru a sărbători un sfert de secol delicios.

       Fiți pregătiți pentru multe surprize, pentru un 2016 delicios și plin de viață!

 

Cu drag, din sufletul Safirului,
Deliciosul de Vaslui

 

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Chec aperitiv cu pui de la Deliciosul de Vaslui
Deliciosul De Vaslui - 10.12.2020

Cred că de acum sunt cunoscut în rândul gospodinelor că vin cu rețete de desert pe care le transform în bucate savuroase pentru orice moment al zilei. Acum am o super rețetă de sărbători, mega ușoară și ieftină, perfectă pentru când musafirii s-arată și e potrivită chiar și pentru cei mici. Haide să bucătărim!

[ ... mai mult ]

Abatorul Safir: despre igienă, standarde de calitate și tehnologie
Deliciosul De Vaslui - 26.11.2020

Am primit multe întrebări, dar și aprecieri de la voi cu referire la activitatea din abatorul Grupului de firme Safir, așa că m-am gândit să povestim mai în detaliu despre ce se întâmplă în spatele cortinei unui abator de carne de pasăre din România. Mai exact, vă invit la mine acasă!

[ ... mai mult ]

Placintă cu pui, ciuperci și orez. Mănânci de nu te vezi
Deliciosul De Vaslui - 12.11.2020

Deliciosul salvează iar mesele gospodinelor! Sezonul cald se îndepărtează ușor, așa că de acum începem să gătim rețete ceva mai... consistente. Stai fără griji, Deli caută rețete rapide, potrivite pentru cei mici, dar și pentru întreaga ta familie. Să vedem mâncărica de săptămâna aceasta!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC