Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


27.01.2016

Deliciosul de Vaslui sărbătorește în 2016

Dragilor,

        La fel ca oamenii, și eu, Deliciosul de Vaslui, la început de an, îmi fac planuri. Pentru că sunt mai mult decât un pui voinic și gustos, m-am sfătuit cu cei care mă cresc, iar în 2016 ne-am hotărât să vă arătăm, să vă povestim mai multe despre noi. Desigur, pentru că sărbătorim 25 de ani de când o mână de oameni s-au gândit să lucreze sub numele Safir, 2016 vă fi și un an în care vom sărbători împreună toate realizările de până acum.

       Știți cum a început totul? Eu nu apărusem încă, dar marea echipă Safir de astăzi și-a început povestea pe 26 septembrie 1991, în localitatea Văleni, judeţul Vaslui, ca o mică afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac şi o moară. Plini de viață și gânduri bune, lucrurile au evoluat delicios. Astăzi, la mine la Safir, avem un abator modern, ferme proprii de creştere a puilor zdraveni și delicioși, o fabrică unde îmi este preparată hrana, dar şi un sistem propriu de distribuţie a produselor pe întreg teritoriul României, astfel încât eu pot ajunge aproape la orice fan al meu din țară.

      Echipa care mă crește și mă face să fiu așa delicios e formată din peste 500 de oameni plini de viață. Serioși, atunci când este cazul, dar și jucăuși, prietenoși, calzi, așa cum sunt și eu, cei care mă cresc, echipa Safir, sunt pregătiți și antrenați, plini de energie pentru a sărbători un sfert de secol delicios.

       Fiți pregătiți pentru multe surprize, pentru un 2016 delicios și plin de viață!

 

Cu drag, din sufletul Safirului,
Deliciosul de Vaslui

 

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Pentru delicii ca în oraș, Deliciosul îl recomandă pe Văru’ „Fomică?”
Deliciosul de Vaslui - 28.05.2020

Bună ziua, bună ziua, dragii mei! Îmi place să primesc întrebări și curiozități de la voi. Este un semn că vreți să fiți informați corect cu privire la alimentele din carne de pui. Am mai primit o întrebare de la voi pe care normal că o voi dezvolta mai jos. Pregătiți? Hai!

[ ... mai mult ]

Thailanda în tigaie! Aripioare marinate, de mâncat pe nesăturate
Deliciosul de Vaslui - 14.05.2020

Dacă te-ai plictisit de făcut aceleași mâncăruri și totul intră într-o rutină, Deliciosul e lângă voi, dragi gospodine, și vă oferă o soluție exotică, rapidă și meeega delicioasă. Desigur, potrivită și pentru năzdrăvanii care fac mofturi când văd pe masă aceleași bucate. Ia să vedem!

[ ... mai mult ]

Modalitățile de ambalare ale Deliciosului și proprietățile acestora
Deliciosul de Vaslui - 30.04.2020

Buuuuună ziua, dragele mele! Este săptămâna de stat la discuții, iar astăzi vreau să vă povestesc despre multiplele modalități de ambalare a cărniței de Delicios și despre beneficiile fiecărei metode. Știți doar că sunt aici cu cele mai sincere informații, așa că haide să vedem ce spun specialiștii mei de la Safir!

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC