Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


27.01.2016

Deliciosul de Vaslui sărbătorește în 2016

Dragilor,

        La fel ca oamenii, și eu, Deliciosul de Vaslui, la început de an, îmi fac planuri. Pentru că sunt mai mult decât un pui voinic și gustos, m-am sfătuit cu cei care mă cresc, iar în 2016 ne-am hotărât să vă arătăm, să vă povestim mai multe despre noi. Desigur, pentru că sărbătorim 25 de ani de când o mână de oameni s-au gândit să lucreze sub numele Safir, 2016 vă fi și un an în care vom sărbători împreună toate realizările de până acum.

       Știți cum a început totul? Eu nu apărusem încă, dar marea echipă Safir de astăzi și-a început povestea pe 26 septembrie 1991, în localitatea Văleni, judeţul Vaslui, ca o mică afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac şi o moară. Plini de viață și gânduri bune, lucrurile au evoluat delicios. Astăzi, la mine la Safir, avem un abator modern, ferme proprii de creştere a puilor zdraveni și delicioși, o fabrică unde îmi este preparată hrana, dar şi un sistem propriu de distribuţie a produselor pe întreg teritoriul României, astfel încât eu pot ajunge aproape la orice fan al meu din țară.

      Echipa care mă crește și mă face să fiu așa delicios e formată din peste 500 de oameni plini de viață. Serioși, atunci când este cazul, dar și jucăuși, prietenoși, calzi, așa cum sunt și eu, cei care mă cresc, echipa Safir, sunt pregătiți și antrenați, plini de energie pentru a sărbători un sfert de secol delicios.

       Fiți pregătiți pentru multe surprize, pentru un 2016 delicios și plin de viață!

 

Cu drag, din sufletul Safirului,
Deliciosul de Vaslui

 

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Călătorii culinare: Pui cu ghimbir și portocală
Deliciosul de Vaslui - 22.11.2018

Sănătate în bucate? Încearcă o rețetă deosebită din bucătăria astiatică, foarte bună pentru sezonul rece și cu un gust absolut delicios: pui cu ghimbir și portocală, pentru orice pofticios o încântare totală. Ne vedem în bucătărie!

[ ... mai mult ]

Toamna dulce mult aduce: confecționează din cereale obiecte speciale
Deliciosul de Vaslui - 08.11.2018

Te-ai gândit vreodată că poți realiza din cereale o multitudine de obiecte decorative extrem de creative? Iată cum te poți bucura din plin de frumusețea toamnei confecționând simplu și rapid, împreună cu puiul tău de om, cele mai frumoase obiecte pentru casă sau pentru cei dragi.

[ ... mai mult ]

Călătorii culinare: piept de pui cu migdale, pentru mese speciale
Deliciosul de Vaslui - 18.10.2018

Călătoria mea culinară continuă în gastronomia chinezească, cu o rețetă exotică, perfectă pentru toamnă, simplu de pregătit și cu un gust deosebit. Hai să ne punem pe gătit, un pui în stil chinezesc de pregătit:

[ ... mai mult ]

Newsletter
*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2018. Toate drepturile rezervate. | ANPC