Concurs Pui Gatit in toate felurile
Concurs Pui Gatit in toate felurile

Eu sunt Deliciosul de Vaslui cu gust adevărat de pui.

Fiți bineveniți la mine pe blog!


23.10.2015

Deliciosul de Vaslui - Pui de Hair Stylist

Recomandări pentru un păr delicios - Partea I

M-am documentat mult înainte să vă scriu. După cum știți, eu nu am păr, ci pene. De aceea, am întrebat în stângă și în dreapta, am citit tot internetul și aproape toate revistele de specialitate, pentru a vă oferi cele mai bune trucuri pentru un păr frumos. Nu a fost ușor, însă eu, Deliciosul de Vaslui, așa cum v-am obișnuit, mă cam pricep la toate. Și apoi, cât de mare poate să fie diferența între îngrijirea penelor și îngrijirea părului?! Surprinzător, am descoperit că este foaaarte mare.

Vă prezint și vouă câteva trucuri pentru un păr frumos și sănătos.

1. Dacă aveți părul gras, ar fi bine să nu-l periați prea des, deoarece astfel produce mai mult sebum. În cazul în care, din contra, părul este uscat, el trebuie periat regulat, destul de des, măcar de două ori pe zi. Puteți face asta dimineața și seara, câte 3 minute.

2. După ce îl spălați, lăsați-vă părul să se usuce la aer (în casă / afară). Doar dacă sunteți foarte grăbiți folosiți uscătorul.

3. Nu spălați părul cu ăpă foarte fierbinte, mai ales dacă acesta este lipsit de luciu. Apa trebuie să fie potrivit de călduță. De asemenea, aveți grijă să nu fi nici foarte rece pentru că veți răci.

4. Părul blond devine mai lucios și mai mătăsos foarte ușor: puneți în șampon 2 lingurițe de zeamă de lămâie.

5. Alimentația sănătoasă este foarte importantă, ea având efecte benefice chiar și asupra părului. Vă recomand să mâncați multe legume și fructe, produse din făină integrală și evitați să consumați mâncăruri grase.
 

Voi reveni și cu alte sfaturi, trucuri și idei!
 

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

Învață să gătești responsabil
Deliciosul de Vaslui - 24.03.2017

Află cum să gătești responsabil și pe placul tuturor celor de acasă. Dacă aplici sfaturile mele, economisești timp și energie și ajuți ca planeta noastră să fie protejată și să o păstrăm pe viitor la fel de minunată. Haide să facem cumpărăturile frumos, să punem în coș doar alimente cu folos.

[ ... mai mult ]

Pui făcut în toate felurile, pentru toate gusturile
Deliciosul de Vaslui - 10.03.2017

Sunt Delicios de gustos, dar și foarte prietenos, de aceea sunt un pui care poate fi făcut în toate felurile! Sunt sănătos, variat și ușor de preparat, astfel, oricum ai face cărnița Deliciosul de Vaslui, te vei bucura de gustul adevărat de pui. Descoperă mai multe feluri în care mă poți găti, pentru ca cei dragi să fie fericiți, dar și bine hrăniți.

[ ... mai mult ]

Idei de mărțișoare delicioase cu gust confecționate
Deliciosul de Vaslui - 24.02.2017

Dragobetele sărută fetele, iar martie se vede în zare cu soare și mărțișoare. De aceea, ți-am pregătit câteva idei delicioase ca tu să oferi mărțișoare frumoase. Dăruiește celor dragi ceva personalizat, de mâinile tale creat! Hai să le facem împreună, ca să iasă treaba bună!

[ ... mai mult ]

Newsletter
Deliciosul socializează
Facebook
g+
Youtube

© Deliciosul de Vaslui 2017. Toate drepturile rezervate. | ANPC